BC Kalev/Cramo vs. Kaunase Žalgiris 20.12.2009 & 21.12.2009

Kõik Eesti-Läti korvpalliliigaga seonduv
Mr. Aff
Kasutaja

Re: BC Kalev/Cramo vs. Kaunase Žalgiris 20.12.2009 & 21.12.2009

Postitus Postitas Mr. Aff »

see on totaalne häving ikka. miks keegi peaks arvama, et homme teistmoodi läheb. :twisted:
Kasutaja avatar
zero0
Kasutaja

Re: Kalev-Zalgiris 20.12

Postitus Postitas zero0 »

Tanel Sokk on täna ekstraklassist. Mängu algus oli tõesti ilus, edasi läks suht puterdamiseks ja kolmeste kangutamiseks.
Asjaajaja
Kasutaja

Postitus Postitas Asjaajaja »

Ma ei taha tulla jälle ühe negatiivse kommentaariga siia, aga ma ei saa Veski funktsioonist aru. Mul ei ole midagi ta vastu inimesena (kuidas saakski olla), aga kui ma teda platsil näen, siis natuke maohapet tuleb üles kurku küll. Ega ta vist ise ei taha ka seal platsil olla?

Vucinici käigud on ka väga kummalised, aga ma ei saa teda üldse süüdistada. Mistahes kombinatsioone ja meeskonna variatsioone ka ei kasutaks, sellise meeskonna puhul ei olegi võimalik rahuldava resultaadini jõuda. Väga mäda on.
maik
Kasutaja

Postitus Postitas maik »

Pealtvaatajaid tundub ka pühapäeva pärastlõuna kohta üsna vähe! Julgen pakkuda nii 300-400 tuuri!
spartaklane
Kasutaja

Postitus Postitas spartaklane »

Asjaajaja kirjutas:Ma ei taha tulla jälle ühe negatiivse kommentaariga siia, aga ma ei saa Veski funktsioonist aru. Mul ei ole midagi ta vastu inimesena (kuidas saakski olla), aga kui ma teda platsil näen, siis natuke maohapet tuleb üles kurku küll. Ega ta vist ise ei taha ka seal platsil olla?

Vucinici käigud on ka väga kummalised, aga ma ei saa teda üldse süüdistada. Mistahes kombinatsioone ja meeskonna variatsioone ka ei kasutaks, sellise meeskonna puhul ei olegi võimalik rahuldava resultaadini jõuda. Väga mäda on.
Nõustun sinu kommentaariga täielikult,ei saa ainult aru klubi juhtkonnast ,kes vaatavad seda mängu ja ei saa siiani aru ,et on vaja lisajõudu korvialla ,sest tagaliin on meil enam vähem ok ja sealt tuleb ka skoori aga korviall oleme ja jäämegi nõrgaks kui kedagi juurde ei tooda.
Kasutaja avatar
julki
Kasutaja

Postitus Postitas julki »

Asjaajaja kirjutas: Vucinici käigud on ka väga kummalised, aga ma ei saa teda üldse süüdistada. Mistahes kombinatsioone ja meeskonna variatsioone ka ei kasutaks, sellise meeskonna puhul ei olegi võimalik rahuldava resultaadini jõuda. Väga mäda on.
Tegelikult mingit kobminatsiooni polegi.Vahepeal üritatakse katteid panna aga ega need nüüd head katted küll pole.Mehed teevad paar söötu ja siis võtab üks mees ette.Algul pandi sisse Akognoni poolt aga siis see lõppes.
Eepica
Kasutaja

Postitus Postitas Eepica »

tuleks panna fakti ette meil ka asi kes ei taha mängida andku lahkumis avaldus nii ei jõua me kuhugile kahjuks. et las mängivad need kes tahavad ja südamest nagu josh ja mõned veel ülejäänud kõik meeskonnast minema. ja mehed peaks platsili koguaeg liikuma mitte kohal seisma:P kurb aga tõsi
Asjaajaja
Kasutaja

Postitus Postitas Asjaajaja »

Ma ei tea, kas mulle lihtsalt tundub, aga Veski nagu seal platsil üritab "näidelda", et ta tegelikult midagi teeb. Sest lauas ta ei hüppa ja kui ta on vabal positsioonil korvi all, siis ta jookseb ruttu vastaste taha peitu, et mitte jumala pärast söötu saada ning vastutust enda peale võtta.

See on päris huvitav, kuidas peale igat Veski faili näidatakse videos naervaid Žalgirise fänne.
Eepica
Kasutaja

martin ei saa üldse mängida imelik ja erik oskab mängida küll kui tahab vähemalt tahab see on pluss. mitte nagu kurbas veski jne. vihast ja tõsist treenerit on vaja kes mehed mängima paneb nagu salumets tegi seda. see kes kisab ja karjub:)
Siimu
Kasutaja

Postitus Postitas Siimu »

Mõtlesin, et täna ei lähe, et homme äkki nats rohkem pingutatakse, aga siukest paska ei viitsi küll vaadata.
BC KALEV/CRAMO
Kasutaja avatar
julki
Kasutaja

Siimu kirjutas:Mõtlesin, et täna ei lähe, et homme äkki nats rohkem pingutatakse, aga siukest paska ei viitsi küll vaadata.
Siimu homme tehakse parem mäng kui tahetakse mängida.Täna tahtsid aint noored ja Akognon mängida.
Homme saali siis kõik !!
Eepica
Kasutaja

fännid peaks tegema hääletuse , et kes on väärilised hetkel meeskonnas mängima ja kes tahavad ja need kes ei taha kogume hääli ja anname juhtkonnale ja siis saadetakse need minema kes ei taha olla kossumehed vaid seisvad kujud väljakul:)
Kalev
Kasutaja

Postitus Postitas Kalev »

Eepica kirjutas:fännid peaks tegema hääletuse , et kes on väärilised hetkel meeskonnas mängima ja kes tahavad ja need kes ei taha kogume hääli ja anname juhtkonnale ja siis saadetakse need minema kes ei taha olla kossumehed vaid seisvad kujud väljakul:)
Mine magama... :smash:
Kasutaja avatar
zero0
Kasutaja

Postitus Postitas zero0 »

Eepica kirjutas:fännid peaks tegema hääletuse , et kes on väärilised hetkel meeskonnas mängima ja kes tahavad ja need kes ei taha kogume hääli ja anname juhtkonnale ja siis saadetakse need minema kes ei taha olla kossumehed vaid seisvad kujud väljakul:)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kasutaja avatar
julki
Kasutaja

Tahad et fännid võtaksid klubi juhtimise enda peale :lol: :lol: ?
Suletud