Kihlveokontorid
Re: Kihlveokontorid
Kaotate kõik oma raha, kes Cramo peale panid.
Paistab nii, täitsa loll olen, et mul vähegi usku oli.
daaa seda tähendabki riskivaba panustamine, et riski pole, saad raha tagasi ikka kui isegi mööda panustad....kuidas on sellest raske aru saada ????
There are really only two plays: Romeo and Juliet, and put the darn ball in the basket.
-
- Kasutaja
Täna siis Perlase koef 2,5 ja Cramol 1,5. Peaks panema Perlase peale - kui Cramo kaotab saab vähemalt raha ja kui Cramo võidab siis pohhui see raha vähemalt võit tuli!
E: Loetud minutitega on koefid kardinaalselt muutunud 1,6 ja 2,25. Mina sain veel Perlase 2,50 raha sisse.
E: Loetud minutitega on koefid kardinaalselt muutunud 1,6 ja 2,25. Mina sain veel Perlase 2,50 raha sisse.
Ei arvestatud vist Toome vigastusega...Kalevpoiss kirjutas:Täna siis Perlase koef 2,5 ja Cramol 1,5. Peaks panema Perlase peale - kui Cramo kaotab saab vähemalt raha ja kui Cramo võidab siis pohhui see raha vähemalt võit tuli!
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Tänases mängus oli händikäp kõigest 13,5... nüüd tõusnud, aga ikkagi suht hea, arvestades, et täna lisaks endistele vigastele veel ilma keskmängijata oleme.
Huvi pärast tahaks teada, mis Catside ja Lakersi koef oli? Jätkuvalt tundub kerge see raha teenimine.
YNWA
Klõpsa mängu peal ja saad teada.Alex kirjutas:Huvi pärast tahaks teada, mis Catside ja Lakersi koef oli? Jätkuvalt tundub kerge see raha teenimine.
edit: link ka siis
http://www.flashscore.com/basketball/" onclick="window.open(this.href);return false;
Täna siis korjan ilmselt ca 50 euri Kalevi - rocki mängu pealt:D
Panustasid Rockile?AAAA kirjutas:Täna siis korjan ilmselt ca 50 euri Kalevi - rocki mängu pealt:D
Kossuspetsid antke nõu kes võidavad?
Siauliai - Krasnye Krylje Samara VTB league
BK Ventspils - Azovmash Mariupol ULEB cup
Siauliai - Krasnye Krylje Samara VTB league
BK Ventspils - Azovmash Mariupol ULEB cup
Bookied võidavad.
Miks TTÜ - Valga mängu händi nii madal on? Täielik kullaauk ju...
khm, kas sa tahad sellest natuke lähemalt rääkida ...BCKLV kirjutas:Miks TTÜ - Valga mängu händi nii madal on? Täielik kullaauk ju...
Mis siin ikka rääkida, eile oli -8.5, täna tõusis hüppeliselt, mis tähendab et paljud panustasid selle peale. Bookied võitsid.Alex kirjutas:khm, kas sa tahad sellest natuke lähemalt rääkida ...BCKLV kirjutas:Miks TTÜ - Valga mängu händi nii madal on? Täielik kullaauk ju...
Cramo ja Rock vähemalt toidavad ...veel.