G4S KML Finaalid BC Kalev/Cramo-TÜ/Rock

Eesti meistriliigast ja karikavõistlustest
Kalevpoiss
Kasutaja

Re: G4S KML Finaalid BC Kalev/Cramo-TÜ/Rock

Postitus Postitas Kalevpoiss »

Asjaajaja kirjutas:Minu arust on kõik enam-vähem muhedad siin, va mõned fruktid (Egert ja Kalevpoiss to name a few), kes vihast keevad.
Kõigepealt nimeta mäng, kus Toome kolm korda järjest mööda donkas. Peale seda võid alles siin uuesti sõna võtta.
Kasutaja avatar
Bawse
Kasutaja

Postitus Postitas Bawse »

Kuule Kalefpoiss, võta nüüd veidi rahulikumalt, kas see, mitu korda Jossu mööda donkis, on ikka asi mille kallal nii pikalt möliseda? :D Naudi parem kolmapäevast mängu.

Nagu Andres Sõber mainis, siis vana kooli mehe Tupaci meeskond on noore räppari Soulja Boy vastu favoriit. Kohe süda läheb soojaks, et ka Sõber sellest räpimängust midagi jagab ja.
"Kaotamist ei olegi vaja osata, võita on vaja osata." - tonii
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja

Postitus Postitas marxx762 »

Isegi ei jõua ära oodata, seda kolmapäeva juba, et saaks hakata tln poole lendama. Ja mis veel meeldib, on see et särke antakse tasuta, mitte, et ma ei jõuaks ise osta omale särki, aga lihtsalt, siis peaks pm alumine tribüün kõik sinises? olema... see võib päris tore vaatepilt olla, ja nii ei paista ka tühjad istekohad välja. :D viimati nägi särgimerd eesti koonduse mängudel.
Asjaajaja
Kasutaja

Postitus Postitas Asjaajaja »

Kalevpoiss kirjutas:
Asjaajaja kirjutas:Minu arust on kõik enam-vähem muhedad siin, va mõned fruktid (Egert ja Kalevpoiss to name a few), kes vihast keevad.
Kõigepealt nimeta mäng, kus Toome kolm korda järjest mööda donkas. Peale seda võid alles siin uuesti sõna võtta.
Eelmine või üle-eelmine mäng Tarvase vastu. Ausalt ei pea järge - Toome pakub lusti iga mäng.

Aga jah, tõestasid mu pointi.
Kasutaja avatar
Egert
Kasutaja

Postitus Postitas Egert »

Asjaajaja kirjutas:
Kalevpoiss kirjutas:
Eelmine või üle-eelmine mäng Tarvase vastu. Ausalt ei pea järge - Toome pakub lusti iga mäng.

Kas hakkad juba tunnistama, et mingit 3 möödaläinud donki ei olnud või lased edasi?
Kalevpoiss
Kasutaja

Asjaajaja kirjutas:
Kalevpoiss kirjutas:

Toome donkas mööda, kuid pall jäi tema kätte. Seejärel viskas korvi alt mööda ja Kitsing sai laua ja donkas mööda. Siis tuleb mingi pooletoobine ja hakkab ajama, et Toome donkas 3 korda järjest mööda (kusjuures mäng oli juba pool tundi tagasi tehtud ja keegi ei võtnud enam väljakul toimuvat tõsiselt). Sama hästi võiks öelda siis, et Paade pani 3 korda järest airballi teele. Miks siukest soga peab suus välja ajama, ise veel siuke muhe vend???
Kalevpoiss
Kasutaja

Indrek Visnapuu: läheb kõvaks võitluseks, kuid Kalev/Cramol on kerge favoriidiseisus
http://sport.delfi.ee/news/korvpall/ees ... 1&l=fplead" onclick="window.open(this.href);return false;
Hakkab juba vaikselt hala ja vabandamine pihta. Huvitav miks siis 1/3 võrra väiksema eelarvega klubis mängivad koondislased ja Rockis ainult kandidaadid. Plaan, et Doronin-Leppik-Paade 3 aastaga kuskile arenevad on muidugi mõistlik ...
Viimati muutis Kalevpoiss, 03 Mai 2011, 13:43, muudetud 1 kord kokku.
Juku
Kasutaja

Postitus Postitas Juku »

Ohjah, ei oskagi nagu midagi öelda. Nüüd kui pikk ja ebaõnnestunud hooaeg mõlema meeskonna jaoks läbi on, hakatakse siis jälle nn "Eesti parima tiimi" au eest võitlema. Ausalt öeldes kõrvaltvaatajana ei ole suurt vahet, kumb võidab - hooaeg on ebaõnnestunud mõlemi jaoks. Minuarust võiksid need meeskonnad ka meistriliiga medalita jääda, kui oleks ette näidata kasvõi Balti liiga FF koht.
Kasutaja avatar
Bawse
Kasutaja

Näide, et Rocki foorumis on fantastiliselt intelligentsed inimesed:
Arvamus selle kohta, et Cramo jagab homme särke 1000 kiiremale:
Mari! kirjutas:Niiviisi saab jätta muljet, et kohale on tulnud meeletul hulgal tulihingelisi fänne, kuigi reaalsus võib olla veidi teistsugune.
Reaalsus on hoopis see, et selliste asjade puhul üritatakse luua visuaalset efekti. Võib-olla maakad arvavad, et kui teha kampaania "Kandke valget!" ja sealjuures ise MITTE särke jagada, tekitab see mingi müütilise ühtsustunde ja hingelise seose. Kahjuks ei suvatsetud isegi oma riidekappides tuhlata ja pandi ikka muud värvi riided selga. Tulemuseks flopp.
Asjaajaja
Kasutaja

Postitus Postitas Asjaajaja »

Juku kirjutas:Ohjah, ei oskagi nagu midagi öelda. Nüüd kui pikk ja ebaõnnestunud hooaeg mõlema meeskonna jaoks läbi on, hakatakse siis jälle nn "Eesti parima tiimi" au eest võitlema. Ausalt öeldes kõrvaltvaatajana ei ole suurt vahet, kumb võidab - hooaeg on ebaõnnestunud mõlemi jaoks. Minuarust võiksid need meeskonnad ka meistriliiga medalita jääda, kui oleks ette näidata kasvõi Balti liiga FF koht.
Word! Mind valdavad suht samad emotsioonid.

Kisub juba rutiiniks ära, kuidas Cramo saab VTB-l räigelt tappa ja Rock ei suuda EuroChallenger'il midagi ära teha. BBL-il üks või teine (pigem teine) kobistab 6 parima hulka ja see on ka paremal juhul kõik. Hooaeg lõppeb traditsiooniliselt jälle sellega, et Eesti meistrikad võidab kas Cramo või Rock. Augustis hakkab jälle sama tsükkel pihta - uued väidetavad mängijad ilmuvad meediasse, paljulubav hooaeg, aga tegelikkuses ei ole mitte midagi muutnud. Üks kuri nõiaring.

/emo out
cramo
Kasutaja

Postitus Postitas cramo »

rahunege maha!
Kasutaja avatar
TDK
Kasutaja

Postitus Postitas TDK »

Kuradi hea on lugeda zero0 teksti, tuju läheb kohe paremaks. Anomaalia on muidugi see, kuidas üks kasutaja suudab nii kaugele minna, et teise linna klubi kiitmiseks on ta valmis enda kodulinna lihtsalt pasaga üle kallama. Meenutad mulle natukene härra Koorbergi, kes sai Peeter Ojalt korraliku epistli Kolmeraudses. Pole midagi sinu vastu, aga nagu sa väidad et kurb on olla tallinlane, siis minul on kurb olla sinu kaasmaalane. Õnneks pole Taaralinna asja rohkem kui 2-3 korda aastas mõnele peole, svipsis olekus kannatab seal aeglaste inimeste keskel natukene olla ka :)
Aga teemasse ka, homme peaks siis saali minema üle pika aja. Suurhalli kolimise pärast on muidugi täispilet jälle müstilise summaga, aga mis teha.
Kasutaja avatar
Bawse
Kasutaja

TDK kirjutas:Kuradi hea on lugeda zero0 teksti, tuju läheb kohe paremaks. Anomaalia on muidugi see, kuidas üks kasutaja suudab nii kaugele minna, et teise linna klubi kiitmiseks on ta valmis enda kodulinna lihtsalt pasaga üle kallama. Meenutad mulle natukene härra Koorbergi, kes sai Peeter Ojalt korraliku epistli Kolmeraudses. Pole midagi sinu vastu, aga nagu sa väidad et kurb on olla tallinlane, siis minul on kurb olla sinu kaasmaalane. Õnneks pole Taaralinna asja rohkem kui 2-3 korda aastas mõnele peole, svipsis olekus kannatab seal aeglaste inimeste keskel natukene olla ka :)
Aga teemasse ka, homme peaks siis saali minema üle pika aja. Suurhalli kolimise pärast on muidugi täispilet jälle müstilise summaga, aga mis teha.
Ma loodan, et väga paljud piletihinnast ei kohku. Peaasi, et selle raha eest showd saab.

Muide, kas ka Tartu tränafännid ja ossid on sinu meelest aeglased? Muusikaeelistuste koha pealt peaks sa nendega kohtunud olema. :D
Kasutaja avatar
TDK
Kasutaja

Postitus Postitas TDK »

Bawse kirjutas:
TDK kirjutas:Kuradi hea on lugeda zero0 teksti, tuju läheb kohe paremaks. Anomaalia on muidugi see, kuidas üks kasutaja suudab nii kaugele minna, et teise linna klubi kiitmiseks on ta valmis enda kodulinna lihtsalt pasaga üle kallama. Meenutad mulle natukene härra Koorbergi, kes sai Peeter Ojalt korraliku epistli Kolmeraudses. Pole midagi sinu vastu, aga nagu sa väidad et kurb on olla tallinlane, siis minul on kurb olla sinu kaasmaalane. Õnneks pole Taaralinna asja rohkem kui 2-3 korda aastas mõnele peole, svipsis olekus kannatab seal aeglaste inimeste keskel natukene olla ka :)
Ma loodan, et väga paljud piletihinnast ei kohku. Peaasi, et selle raha eest showd saab.

Muide, kas ka Tartu tränafännid ja ossid on sinu meelest aeglased? Muusikaeelistuste koha pealt peaks sa nendega kohtunud olema. :D
Ei pea ennast ossiks ning samuti ei ole olnud au kohtuda Tartu tränafännide/ossidega, nii et ei oska öelda :D
Kasutaja avatar
Bawse
Kasutaja

TDK kirjutas:
Bawse kirjutas:

Ei pea ennast ossiks ning samuti ei ole olnud au kohtuda Tartu tränafännide/ossidega, nii et ei oska öelda :D
Minul on see au olnud ja tuleb tõdeda, et aeglusest oli asi kaugel. Isegi ilma alksita. Võib-olla oled siis valedel pidudel käinud, et ainult uimased silma alla satuvad...dunno.
Igatahes, minu point on see, et igal pool on igasuguseid tüüpe. Vahel isegi häirivalt palju.
Vasta