vaim564 kirjutas:Ma nüüd aru ei saa, mille üle siin niiväga hõisata on, ega meistriliiga sellest tugevamaks saanud, pigem on tagaotsas vähem konkurentsi ja esiotsa klubide pingipoistel on lootust mänguaega saada ehk parimal juhul neljas mängus Pärnu vastu. Korvpalli arengu seisukohalt ma pean sellist poliitikat äärmiselt valeks ja lühinägelikuks, et esiliiga parim ei saa kohta meistriliigas ja et meistriliigast tehakse mingi seisev konnatiik, kuhu kohti pärandatakse. Pigem ma toetaks jalgpallis mõneti isegi toimivat süsteemi, kus Cramo, Tartu misiganes, Rakvere jt adopteerivad endale Võrude ja Kohilate näol farmklubid, kus noored ja teise ešeloni omad vajalikku mängupraktikat saavad, sest meistriliiga tase on ikkagi midagi muud kui esimeses või teises liigas amatööridega palli patsutada.
Kohila puhul said otsustavaks küll tasumata võlad, kuigi mänguliselt oleks Kohila olnud ilmselt konkurentsivõimelisem kui Võru.
Farmklubide ideed on välja käidud ennegi, aga hakata nt Cramo korvpallikooli poisse kunstlikult Võrusse küüditama, pole õige. Jalkas näitas Viljandi ja Valga flora süsteemi eksport sinna, et see on mõttetu. Kui Võru suudaks omakandipoistest panna kokku enam-vähem konkurentsivõimelise meeskonna (kaks-kolm leegionäri), ma toetaks. Hetkel reaalselt suudetakse panna kokku siiski esiliiga meeskond. Seda näitas eelmine aasta, ikka saada üleminekumängus 40 pakk esiliiga võitjalt...rohkem pole vist vaja öelda. Püramiidi ei ehitanud egiptlased ka ju tipust, vaid ikka enne tuleb groundwork ära teha. Kohila puhul oleks need kriteeriumid täidetud, aga Rapla suguse koha jaoks on kaks meeskonda meistriliigas ikkagi palju, pole ressursse. Seega ma mõistan liidu otsust.