VTB Ühisliiga(aka Idaliiga) 2011/2012
Re: VTB Ühisliiga(aka Idaliiga) 2011/2012
Nad võiksid juba piletihindu avalikustama hakkata! Tahaks näha kas läheb soolamiseks või võtavad asja mõistlikult.
YNWA
http://sport.delfi.ee/news/korvpall/ees ... 4&l=fplead" onclick="window.open(this.href);return false;
Et siis nüüd K-Kalev?
Et siis nüüd K-Kalev?
Välismängude puhul peab siis seda vaatama, isegi hakkasin uurima kas minu Starmani paketis üldse on sellist imeasja
Kodumänge püüan niikuinii rohkem hakata saalis vaatamas käima. Kokkuvõttes siiski väga hea et välismängud näeb telekas ära, olgu või suur Edgari pilt poolel ekraanil, hea et liigal tv ülekannete nõue on - ning kui nüüd Kalev sai Tallinatv-ga parema tehingu, siis ei hakka neid ka kiruma et kallima ETV ei valinud.
Kodumänge püüan niikuinii rohkem hakata saalis vaatamas käima. Kokkuvõttes siiski väga hea et välismängud näeb telekas ära, olgu või suur Edgari pilt poolel ekraanil, hea et liigal tv ülekannete nõue on - ning kui nüüd Kalev sai Tallinatv-ga parema tehingu, siis ei hakka neid ka kiruma et kallima ETV ei valinud.
Täitsa olemas teine.Kris kirjutas:Välismängude puhul peab siis seda vaatama, isegi hakkasin uurima kas minu Starmani paketis üldse on sellist imeasja
Vähemalt näeb võõrsil mängud ära. Asi seegi kuigi seda tahaks küll teada, kes kommima hakkab.
HAHAHAHAHA.
LOL wut, minu vote läheb nüüd etkarile 4 sho',vähemalt saab Kalkunist veits leboda, jään huviga ootama, mis juhtuma hakkab.
"Kaotamist ei olegi vaja osata, võita on vaja osata." - tonii
Mina ootan huviga, kes seal neid mänge kommenteerima hakkab. Vaevalt, et mõni tunnustatud spordiajakirjanik soovib oma renomeed Tallinna Kesktelevisiooniga rikkuda.
No kui suudetakse leida 2 normaalset kommentaatorit, siis olen ka mian 2 käega poolt:)
Pakuks, et üks tüüp on see, kes Tartus Rocki mängude vahel intekaid teeb. Nimi ainult hetkel ei meenu.
YNWA
revo raudjärv? see tüüp, kes üritas eestis sport tv-d teha...Alex kirjutas:Pakuks, et üks tüüp on see, kes Tartus Rocki mängude vahel intekaid teeb. Nimi ainult hetkel ei meenu.
Tema jah. Ta seal TTV jahub nn spordisaates.tont kirjutas:revo raudjärv? see tüüp, kes üritas eestis sport tv-d teha...Alex kirjutas:Pakuks, et üks tüüp on see, kes Tartus Rocki mängude vahel intekaid teeb. Nimi ainult hetkel ei meenu.
YNWA
Kui nii siis god help us all!
Nii ebaadekvaatset rocki-armastajat annab leida ikka.
Nii ebaadekvaatset rocki-armastajat annab leida ikka.
Hoiaks nüüd poliitika ja korvpalli lahus. Aitäh.zero0 kirjutas:Mina ootan huviga, kes seal neid mänge kommenteerima hakkab. Vaevalt, et mõni tunnustatud spordiajakirjanik soovib oma renomeed Tallinna Kesktelevisiooniga rikkuda.
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Kalle Mihkels ja Heimar Lenk oleks huvitav paar. Nalja saaks vähemalt.zero0 kirjutas:Mina ootan huviga, kes seal neid mänge kommenteerima hakkab. Vaevalt, et mõni tunnustatud spordiajakirjanik soovib oma renomeed Tallinna Kesktelevisiooniga rikkuda.
Samas jalka mängudeks oli minuarust sinna Ott Järvela kutsutud