Eesti korvpalli meistriliiga 2012/13
Re: Eesti korvpalli meistriliiga 2012/13
Nelyubovi kõrvale Allingust ei piisaks??? Oleks Kalevis Allingu taoline võiks kalevi tsentritega väga rahule jääda. Allingu mäng on liialt ühekülgne seepärast ei sobi ta põhitsentriks, aga vahetusmehe koha mängib ta küll auga välja.
Need on sellised BBL/KML tasemel korralikud mängumehed, kuid EuroChallengel nendega tähti taevast alla ei too. Dimšat jahtis Tartu vist juba möödunud aastal, kuid too läks Leedusse.
BBL tasemel korraliku mängumehega võib ka EuroChallengel rahuga mängida. Nende pealt mingit rebenemist EuroChallengel karta pole, oluline oleks nüüd ka tagaliini leida mehed kes teravust suudavad hoida.
Täpsustuseks: Dimsa läks Itaaliasse ja sealt tuli jaanuaris Kedainaisse tagasi. Leping oli talle Tartu poolt ka juba saadetud aga viimasel hetkel mõtles mees ümber. Positiivne tema puhul 2009/2010 hooaja leedu liiga parima mängija nimetus .vaim564 kirjutas:Need on sellised BBL/KML tasemel korralikud mängumehed, kuid EuroChallengel nendega tähti taevast alla ei too. Dimšat jahtis Tartu vist juba möödunud aastal, kuid too läks Leedusse.
Muudest klubidest veel : Basketball ajakiri teatas eelmine nädal FB-s ,et Pieterneksiga Tarvasel leping sõlmitud. Räägitakse veel ,et ka Voolaid pidi Pärnust Raplasse minema .
Ei tea, mis Pärnust siis üldse saab järgmine aasta, mehed jooksevad laiali.RK kirjutas:Täpsustuseks: Dimsa läks Itaaliasse ja sealt tuli jaanuaris Kedainaisse tagasi. Leping oli talle Tartu poolt ka juba saadetud aga viimasel hetkel mõtles mees ümber. Positiivne tema puhul 2009/2010 hooaja leedu liiga parima mängija nimetus .vaim564 kirjutas:Need on sellised BBL/KML tasemel korralikud mängumehed, kuid EuroChallengel nendega tähti taevast alla ei too. Dimšat jahtis Tartu vist juba möödunud aastal, kuid too läks Leedusse.
Muudest klubidest veel : Basketball ajakiri teatas eelmine nädal FB-s ,et Pieterneksiga Tarvasel leping sõlmitud. Räägitakse veel ,et ka Voolaid pidi Pärnust Raplasse minema .
näe uued uudised ka :http://sport.err.ee/korvpall/2e41fae0-c ... 36aebdb9aa
Toome siis liitub kõigi Kalev/Cramo fännide rõõmuks ja Tartu fännide kurvastuseks Tartu meeskonnaga, lähiajal siis leping Kriisaga, Vallo pole otsust teinud . ( Noh vili ka veel põllult vaja ära võtta)
Toome siis liitub kõigi Kalev/Cramo fännide rõõmuks ja Tartu fännide kurvastuseks Tartu meeskonnaga, lähiajal siis leping Kriisaga, Vallo pole otsust teinud . ( Noh vili ka veel põllult vaja ära võtta)
Raap jääb alles ja eks Pärnugi vaatab leegionäre eesliini (Läti-Leedu regioonist) ja noorigi tuleb sealt peale.Karl kirjutas:Ei tea, mis Pärnust siis üldse saab järgmine aasta, mehed jooksevad laiali.RK kirjutas:Täpsustuseks: Dimsa läks Itaaliasse ja sealt tuli jaanuaris Kedainaisse tagasi. Leping oli talle Tartu poolt ka juba saadetud aga viimasel hetkel mõtles mees ümber. Positiivne tema puhul 2009/2010 hooaja leedu liiga parima mängija nimetus .vaim564 kirjutas:Need on sellised BBL/KML tasemel korralikud mängumehed, kuid EuroChallengel nendega tähti taevast alla ei too. Dimšat jahtis Tartu vist juba möödunud aastal, kuid too läks Leedusse.
Paistab ,et muretsemiseks oli põhjust http://www.epl.ee/news/sport/parnu-korv ... d=64763504" onclick="window.open(this.href);return false;Karl kirjutas: Ei tea, mis Pärnust siis üldse saab järgmine aasta, mehed jooksevad laiali.
Raapi püüab Tarvas oma võiskonda saada.
Cramo võiks Pärnust teha umbes samasuguse farmklubi nagu Tartu on tegemas Valgast, kus mängitada noori ja selliseid, kes põhikoosseisu veel ei pääseks.
Pigem teha juba tallinna kalevist cramo duubel,pärnus võiks ikka korvpall edasi kesta.Heade tulemuste puhul oleks saal publikut täis,seda tõestas eesti karikamängud.
-
- Kasutaja
Samas mina nii väga ei poolda seda. Ses suhtes, et kui sa oled ikka tasemega mees, siis sind võetaksegi Meistriliiga tiimi. Mitte nii, et paned kõik noored Meistriliigasse. Ikka nii peab olema, et ise võitled selle koha endale kätte. Sellest võidab ju ainult KML tase. Seal Pärnu kandis nüüd nii palju ka neid tulevikulootuseid pole, et nad Rapla tiimi ära ei mahuks. Rapla ja Pärnu kokku ja saab ühe vägagi arvestava mansa juurde! Seda enam, et Ida-Virumaalt täienes meie liiga.
PS! Ainult minu arvamus.
PS! Ainult minu arvamus.
KML-EUROCUP-VTB
Sellele osale, et noori ei peaks vägisi Meistriliigasse panema, kirjutan kahe käega alla. Tulles nüüd aga sinu Rapla-Pärnu osa juurde, siis Pärnu-suurune linn peaks minu meelest siiski üsna kindlalt iseseisvalt esindatud olema. Nagu ennemgi mainitud on, siis vähemalt korvpallihuvi osas on seal linnas potentsiaal kindlasti olemas. Ja arvestades kui palju sporditalente (jalgpall, sõudmine, võrkpall, isegi korvpall) on Pärnu linn üldse läbi ajaloo Eestile andnud, siis ei tohiks korvpallitegelased kindlasti lasta sealsel tegevusel hääbuda.kalevif2nn kirjutas:Samas mina nii väga ei poolda seda. Ses suhtes, et kui sa oled ikka tasemega mees, siis sind võetaksegi Meistriliiga tiimi. Mitte nii, et paned kõik noored Meistriliigasse. Ikka nii peab olema, et ise võitled selle koha endale kätte. Sellest võidab ju ainult KML tase. Seal Pärnu kandis nüüd nii palju ka neid tulevikulootuseid pole, et nad Rapla tiimi ära ei mahuks. Rapla ja Pärnu kokku ja saab ühe vägagi arvestava mansa juurde! Seda enam, et Ida-Virumaalt täienes meie liiga.
PS! Ainult minu arvamus.
Ja muide, vastuseks sinu skepsisele sealt tulevate tulevikulootuste kohta - üks päev uurisin Pärnu korvpalliklubi kodulehte ja jäi silma selline statistiline märge:
Kokku Pärnust osaleb koondiste laagrites 11 meest, mis on ühtlasi terve Eesti klubide peale suurim arv.
We train like champions, we win like champions and if we lose, we lose like champions
See Cramo duubli variant oleks minu arvates ka kõige parem Pärnu jaoks, Cramo annaks osad oma noored: Mangelsoo ja teised Cramo II's mängivad Pärnusse ja laseks neil seal areneda vähekene. Mul ei ole eriti optimismi, et T.Raadik, Mangelsoo ja M.Dorbek see aasta Cramo särgi just eriti palju mänguaega saavad.Demarr kirjutas:Sellele osale, et noori ei peaks vägisi Meistriliigasse panema, kirjutan kahe käega alla. Tulles nüüd aga sinu Rapla-Pärnu osa juurde, siis Pärnu-suurune linn peaks minu meelest siiski üsna kindlalt iseseisvalt esindatud olema. Nagu ennemgi mainitud on, siis vähemalt korvpallihuvi osas on seal linnas potentsiaal kindlasti olemas. Ja arvestades kui palju sporditalente (jalgpall, sõudmine, võrkpall, isegi korvpall) on Pärnu linn üldse läbi ajaloo Eestile andnud, siis ei tohiks korvpallitegelased kindlasti lasta sealsel tegevusel hääbuda.kalevif2nn kirjutas:Samas mina nii väga ei poolda seda. Ses suhtes, et kui sa oled ikka tasemega mees, siis sind võetaksegi Meistriliiga tiimi. Mitte nii, et paned kõik noored Meistriliigasse. Ikka nii peab olema, et ise võitled selle koha endale kätte. Sellest võidab ju ainult KML tase. Seal Pärnu kandis nüüd nii palju ka neid tulevikulootuseid pole, et nad Rapla tiimi ära ei mahuks. Rapla ja Pärnu kokku ja saab ühe vägagi arvestava mansa juurde! Seda enam, et Ida-Virumaalt täienes meie liiga.
PS! Ainult minu arvamus.
Ja muide, vastuseks sinu skepsisele sealt tulevate tulevikulootuste kohta - üks päev uurisin Pärnu korvpalliklubi kodulehte ja jäi silma selline statistiline märge:
Kokku Pärnust osaleb koondiste laagrites 11 meest, mis on ühtlasi terve Eesti klubide peale suurim arv.
Muide, kui Pärnu näiteks Orula ja Riisi üles korjaksid, saaksid nad juba tubli täiendust.
-
- Kasutaja
Nojah, ma tuginesin rohkem Käbini arvamusele, et rohkem mehi peale ei tule jne. See on küll positiivne, et nii palju mehi Pärnust on, aga samas ma usun ka seda, et nad oleksid võimelised selle tiimi kokku panema. Kasvõi tõesti laenata ülejäänud mehi teistest klubidest ja siis paar venda väljast ka korvi alla. Kui tahta, siis saab vägagi normaalse tiimi kokku.
Sellega olen ka nõus, et muidugi lahe oleks kui Pärnu traditsioonid jätkuksid.
Sellega olen ka nõus, et muidugi lahe oleks kui Pärnu traditsioonid jätkuksid.
KML-EUROCUP-VTB
-
- Kasutaja
Samas võib öelda, et tänased lahkujad Raap, Raadik, Paasoja ja Voolaid on kõik omal ajal nö vägisi meistriliigasse mängima pandud ja sedasel lihtsal põhjusel, et ega Pärnul pole kunagi mingit pikka pinki olnud. Kui neid oleks hoitud pingi peal või esiliigas nii kaua kuni tegijaks saavad, siis võib-olla nad polekski praegu nii kõvad mehed.Demarr kirjutas:Sellele osale, et noori ei peaks vägisi Meistriliigasse panema, kirjutan kahe käega alla.kalevif2nn kirjutas:Samas mina nii väga ei poolda seda. Ses suhtes, et kui sa oled ikka tasemega mees, siis sind võetaksegi Meistriliiga tiimi. Mitte nii, et paned kõik noored Meistriliigasse. Ikka nii peab olema, et ise võitled selle koha endale kätte. Sellest võidab ju ainult KML tase. Seal Pärnu kandis nüüd nii palju ka neid tulevikulootuseid pole, et nad Rapla tiimi ära ei mahuks. Rapla ja Pärnu kokku ja saab ühe vägagi arvestava mansa juurde! Seda enam, et Ida-Virumaalt täienes meie liiga.
PS! Ainult minu arvamus.