Tartu Rock
see meeletu rivaalitsemine oleks sel juhul põhjendatud, kui meil oleks korralik kossu püramiid. Oleks 30 -40 venda keda koondisse kutsuda. Kuid niikaua, kuni meil asjalike koondise kandidaatide arv on väike, tasub hoida tallinnlastel pöialt, et Tartu Doroninid,Leppikud,Taltsid saavad tugevaid mänge ning võidukogemust. Sama moodi loodan mina iga Kalevi mäng et just potentsiaalsed koondisemehed eesotsas Soku,Arbeti,Kanguriga teevad häid esitlusi.
Seega Balti liigas ja Eurosarjades peaksime toetama mõlemaid meeskondi. Või siis vähemalt Eurosarjas.
Seega Balti liigas ja Eurosarjades peaksime toetama mõlemaid meeskondi. Või siis vähemalt Eurosarjas.
-
- Kasutaja
homme siis (esmaspäev) meie aja järgi kell 14:30 algab Permis kohtumine. hoiame pöialt!
http://www.postimees.ee/240208/tartu_po ... 313787.php
http://www.postimees.ee/240208/tartu_po ... 313787.php
Viimati muutis Vaseliini Mati, 24 Veebr 2008, 22:50, muudetud 1 kord kokku.
Viimati muutis BigMac, 25 Veebr 2008, 20:06, muudetud 1 kord kokku.
Kõik eesti korvpalli fännid on oodatud Tartu 4.3.2008. Meil on võimalik teha ajalugu. Kui minu 13-a. poeg soovis et ROCK kaotaks venemaal, kuna siis saaks Tartus koos "vanamehega" tunda võidu maitset... Kuradi tore oleks sel päeval näha saalis tõsiseid "siniseid" kes materdavad Permi. Esimese mängu ajal nägime ainult vene trikolooridega Narvakaid. Kui on tulejaid, siis arvestage et pool tundi enne mängu algust enam sisse ei lasta, kuna ei mahu. Küsimus- "kas NORTH on Narva või Tallinn" ,"kas Ida-viru või Harju".
Aga miks selleks tähtsaks mänguks uut saali ei kasutatta???????Lõunaosariiklane kirjutas:Kõik eesti korvpalli fännid on oodatud Tartu 4.3.2008. Meil on võimalik teha ajalugu. Kui minu 13-a. poeg soovis et ROCK kaotaks venemaal, kuna siis saaks Tartus koos "vanamehega" tunda võidu maitset... Kuradi tore oleks sel päeval näha saalis tõsiseid "siniseid" kes materdavad Permi. Esimese mängu ajal nägime ainult vene trikolooridega Narvakaid. Kui on tulejaid, siis arvestage et pool tundi enne mängu algust enam sisse ei lasta, kuna ei mahu. Küsimus- "kas NORTH on Narva või Tallinn" ,"kas Ida-viru või Harju".