BC Kalev/Cramo vs Ventspils
Jälgi hoolikamalt... ta ikka paneb igat moodi neid õune... vabalt, ja mitte vabalt.
ja kui tal pikk mees peal siis peaks talle lihtsalt 1-1 ära tegema, mitte seisma jääma ja palli ära andma!
vaata kui ta saab korvialal palli, ta ei pane lay upi, vaid yritab kuidagi haagiga panna.Kui näiteks Arbet korvialla saab palli ka pikka vastu, siis läheb ilusti kehasse ja paneb lauapõrkest 2p ära. Tõin Arbeti näiteks ,sest ta enamvähem sama pikk kui Frier.
Ja noh, paljudel vabandus Frieri tasemele,et ta odav mees jne. Aga see odav mees võtab kahjus sokult mänguaega ära, mis kyll hea ei ole. Ma ei näe, et Frier oleks parem kui Sokk, kindlasti mitte
üldiselt mõtetu vaidlus. Kõik on arusaanud mis on minu ja mis sinu seisukoht! nii,et vast aitab
ja kui tal pikk mees peal siis peaks talle lihtsalt 1-1 ära tegema, mitte seisma jääma ja palli ära andma!
vaata kui ta saab korvialal palli, ta ei pane lay upi, vaid yritab kuidagi haagiga panna.Kui näiteks Arbet korvialla saab palli ka pikka vastu, siis läheb ilusti kehasse ja paneb lauapõrkest 2p ära. Tõin Arbeti näiteks ,sest ta enamvähem sama pikk kui Frier.
Ja noh, paljudel vabandus Frieri tasemele,et ta odav mees jne. Aga see odav mees võtab kahjus sokult mänguaega ära, mis kyll hea ei ole. Ma ei näe, et Frier oleks parem kui Sokk, kindlasti mitte
üldiselt mõtetu vaidlus. Kõik on arusaanud mis on minu ja mis sinu seisukoht! nii,et vast aitab
Viimati muutis Oskar8, 27 Mär 2008, 01:00, muudetud 1 kord kokku.
navarro on nende õunte meister minuarus, mulle väga meeldib see, aga jah frieri ei kuku need alati sisse 2006 aastal kalevis mängides läksid need, aga nyyd enam niipalju ei lähe, aga noh, mees on hea tegelikultOskar8 kirjutas:njh, Frieri kaitse kohta ei ole midagi halba öelda, näeb alati nii palli kui meest, teeb steale ja paneb koppe, aga ta rynne??? põrgatamis tehnika tal tegelt nii kehv ju ei ole vaadates ta neid kahe palli harjutusi, aga mängus ta ikka tundub palliga täpselt nagu mingi tarvasesse sobiv tagamängija... põrgatab paremale, ei saa, siis vasakule, ikka ei saa ja siis lõpuks tuleb tal mingi ime vise mis väga möödas... üritab koguaeg 1-1 teha, aga ei tee kuangi ära.
Vabalt paneb need visked ära mis peaks panema, aga ei ytleks , et tal hea vise.
Vabaviskeid viskab ka osasi nii möödi, et hoia ja keela!
Ja no tema viske stiilid... vise on lihtsalt kole, aga, et ta lay up-ide asemel mingeid õunu taevasse saadab... no sellest ma lihtsalt ei saa aru mix ta nii teeb... kui Parker või Navarro, isegi Sokk seda teevad, siis see läheb sisse ja on kena vaadata, Frieri puhul pole kumbagi.
eelminee kord olid täpselt sellised hinnad, kuid eks alati tuleb rohkem kaasa võtta... Aga fännibuss on nüüd täis igatahes..Nikemon kirjutas:kust sa selle info võtsid? Tahaks nagu kohapeale ikka minna kuid ei tahaks mingi üllatuse osaliseks saada...jyrgen kirjutas:eurolinesi buss peaks mingi kell 10 laupäeva hommikul väljuma...
saal on tavaline ventspilsi saal, suht ok pilet on täiskasvanutele 1.60Ls ja õpilastele 0.55 Ls
palju läheb siis lätti , 50 ?jyrgen kirjutas:eelminee kord olid täpselt sellised hinnad, kuid eks alati tuleb rohkem kaasa võtta... Aga fännibuss on nüüd täis igatahes..Nikemon kirjutas:kust sa selle info võtsid? Tahaks nagu kohapeale ikka minna kuid ei tahaks mingi üllatuse osaliseks saada...jyrgen kirjutas:eurolinesi buss peaks mingi kell 10 laupäeva hommikul väljuma...
saal on tavaline ventspilsi saal, suht ok pilet on täiskasvanutele 1.60Ls ja õpilastele 0.55 Ls
48 + osad oma autodega arvatavastimarxx762 kirjutas:palju läheb siis lätti , 50 ?jyrgen kirjutas:eelminee kord olid täpselt sellised hinnad, kuid eks alati tuleb rohkem kaasa võtta... Aga fännibuss on nüüd täis igatahes..Nikemon kirjutas: kust sa selle info võtsid? Tahaks nagu kohapeale ikka minna kuid ei tahaks mingi üllatuse osaliseks saada...
arvestades et ventspilsil nn fännklubi puudub üldse(minuteada) siis te peaks suht korralikku möllu seal tegemajyrgen kirjutas:48 + osad oma autodega arvatavastimarxx762 kirjutas:palju läheb siis lätti , 50 ?jyrgen kirjutas: eelminee kord olid täpselt sellised hinnad, kuid eks alati tuleb rohkem kaasa võtta... Aga fännibuss on nüüd täis igatahes..