NBA 2K12

Muud jutud (sh arvutimängud)
Stennu
Kasutaja

Re: NBA 2K12

Postitus Postitas Stennu »

eestikana kirjutas:
jasson2 kirjutas:http://www.upload.ee/files/1815802/EestiG4S.ROS.html

Asendasin väga suvelised tiimid Eesti Tiimidega ja lisasin mõned Eesti välismängijad teistesse tiimidesse..
Igasugune parandamine ja koostöö on väga oodatud.
Reitingud on ka väga lambist, et tiimid oleks enam vähem konkurentsivõimelised.
Kui keegi teab, kuidas vähemalt tiimi nimigi ära muuta oleks väga lahe.
Mis selle failiga tegema pean, et kuidas ma ta mängus aktiveerin?
My computer-> C ketas->Users->(sinu arvuti nimi)->AppData(sul peab olema tehtud et show hidden folders settingutes)->Roaming->2K sports->Nba2k12->saves ja tõstad selle rosteri sinna save kausta. Mängus siis loadid need ära ja lähed mängid ;)
korvpallur89
Kasutaja

Postitus Postitas korvpallur89 »

krt nii närvi ajab kui teed kaitses suure töö ära ja siis mingi töll otsustab viimasel sekundil vea teha.
Kasutaja avatar
--KingLeBron--
Kasutaja

Postitus Postitas --KingLeBron-- »

korvpallur89 kirjutas:krt nii närvi ajab kui teed kaitses suure töö ära ja siis mingi töll otsustab viimasel sekundil vea teha.

veab sul, mul on nii ,et mingi 20 sekundit kaitses jumala hea ning siis otsustab mingi lohh , et oleks vaja kaitses vahetada ja vastased saavad kerged 3 punkti...
Miami Heat NBA meistriks!

Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!

Chelsea fan!

Pilt
Flash3
Kasutaja

Postitus Postitas Flash3 »

Mäng crashib peale esimest veerandaega. Korraks oli sama jama kolmanda veerandaja lõpuga, aga siis võtsin autosave'i maha ja toimis:P
Nüüd ei oska midagi peale hakata.

Konverentsi poolfinaalis Lakersiga. Juhtisime mingi 34-21. Ja kui veerandaeg läbi sai, tuli see "Coming soon" ja plaks, must pilt ees.
Uurisin netist, et teistel ka see jama ja minigit FIX-i ma ka ei leidnud. Või siis lihtsalt ei osanud otsida
Kasutaja avatar
MarttiH
Kasutaja

Postitus Postitas MarttiH »

--KingLeBron-- kirjutas:
korvpallur89 kirjutas:krt nii närvi ajab kui teed kaitses suure töö ära ja siis mingi töll otsustab viimasel sekundil vea teha.

veab sul, mul on nii ,et mingi 20 sekundit kaitses jumala hea ning siis otsustab mingi lohh , et oleks vaja kaitses vahetada ja vastased saavad kerged 3 punkti...
Nba 2k11 oli eriti sagedasti, et kuidagi liiga kergelt jäi mees nurka vabaks. Pole just väga tore, kui avastad et Durant või Mike Miller on täiesti kaitseta.
Flashile soovitan uus Nba 2k12 versioon tõmmata, ehk aitab.
Mängin Torontoga, 7 minutit veerandaeg ja hetkel play-offi esimeses ringis Miami Heati vastu ning seeria 3:2 minule. Üsna põnev on, sest Lebroni on väga keeruline kinni saada.
Toronto Raptors
Tartu Rock
FC Bayern Munich
Stennu
Kasutaja

Postitus Postitas Stennu »

Lebron on liiga Over Power siin mu arust..
Kasutaja avatar
MarttiH
Kasutaja

Postitus Postitas MarttiH »

Lebron on tegelikult väga mitmekülgne mängija ja Nba 2k11 oli ta jällegi liiga kehv minu meelest. Kui ma asjadest õigesti aru sain, siis varsti on oodata official rosterite update'i, mis sisaldab rookiesid ja ka mõningaid trade. Kuid usun, et see saab toimuma alles uuel aastal.
Toronto Raptors
Tartu Rock
FC Bayern Munich
Kasutaja avatar
Soho
Kasutaja

Postitus Postitas Soho »

MarttiH kirjutas:Lebron on tegelikult väga mitmekülgne mängija ja Nba 2k11 oli ta jällegi liiga kehv minu meelest. Kui ma asjadest õigesti aru sain, siis varsti on oodata official rosterite update'i, mis sisaldab rookiesid ja ka mõningaid trade. Kuid usun, et see saab toimuma alles uuel aastal.
ei usu .. pigem järgmine nädal
Kasutaja avatar
--KingLeBron--
Kasutaja

Postitus Postitas --KingLeBron-- »

Kas keegi oskab õelda millal see patch tuleb mis peaks kaitse ja traded enam-vähem normaalsemaks tegema?
Miami Heat NBA meistriks!

Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!

Chelsea fan!

Pilt
-NBA-
Kasutaja

Postitus Postitas -NBA- »

--KingLeBron-- kirjutas:Kas keegi oskab õelda millal see patch tuleb mis peaks kaitse ja traded enam-vähem normaalsemaks tegema?
Ilmselt aasta alguses, kui kõik traded tehtud .
Võitle, Kalev, Võitle !!!
Kasutaja avatar
Soho
Kasutaja

Postitus Postitas Soho »

--KingLeBron-- kirjutas:Kas keegi oskab õelda millal see patch tuleb mis peaks kaitse ja traded enam-vähem normaalsemaks tegema?
No see oli juba eelmine nädal QA -s arvatavasti jõuluks tuleb vms
pc-le nagu alati hiljem seekord siis vast aprillis :D kuna xboxi oma tuli tavaliselt novembris ..
Ricky
Kasutaja

Postitus Postitas Ricky »

Miks ma ei saa online enam mängida?
Kui tahan teha Quick matchi siis tuleb ette et searching opponent...
tahaks teha ühe online accotioni aga krt niimoodi ju ei saa :(
oskab keegi aidata?
kas vaja mingit patchi vms?
Anddre213
Uus kasutaja

Postitus Postitas Anddre213 »

Tere,

Ehk on kelllegil veel seda probleemi esinenud. Tõmbasin ilusti NBA 2k12 RELOADi, tegin ISO failiks, installisin ära. Kui läbi cracki avama hakkan (crack siis oli kaasas) siis viskab musta ruudu ette.

Tuli kiri, et DirectX on aegunud, uuendasin ära, tegin 2 reinstalli, ei aita.

Arvuti ise on väga hea, Fifa 12 mängib lõdvalt ära.
Anddre213
Uus kasutaja

Postitus Postitas Anddre213 »

Crack on siin http://i44.tinypic.com/35a9gfb.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Ei mina tea, kuhu selle tõstma peab, Fifa 12 läks ilma igasuguse cracki tõstmiseta tööle, crack oli seal samas.

:koss:
korvpallur89
Kasutaja

Postitus Postitas korvpallur89 »

Anddre213 kirjutas:Crack on siin http://i44.tinypic.com/35a9gfb.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Ei mina tea, kuhu selle tõstma peab, Fifa 12 läks ilma igasuguse cracki tõstmiseta tööle, crack oli seal samas.

:koss:
crack tõsta mängu kausta
Vasta