Hooaja üldarutelu
Re: Hooaja üldarutelu
Videoülevaade Suboticist:
https://www.youtube.com/watch?v=06fwRsuw4NI" onclick="window.open(this.href);return false;
Mulle isiklikult tundub Simmons, van der Mars ja Subotic sümpaatsem korvialune kooslus kui eelmist hooaega alustanud Upshaw, Gladness ja Tollefsen.
https://www.youtube.com/watch?v=06fwRsuw4NI" onclick="window.open(this.href);return false;
Mulle isiklikult tundub Simmons, van der Mars ja Subotic sümpaatsem korvialune kooslus kui eelmist hooaega alustanud Upshaw, Gladness ja Tollefsen.
Tausta järgi vrd hooaja alguse Tollefseniga peaks olema küll, Simmons teada tuntud kvaliteet oma hädade ja plussidega. Korvi all ütleks upgrade, väikestes downgrade, kuid äkki parem meeskonnatöö.theundertaker kirjutas:no ma ei tea kas ta on edasiminek võrreldes eelmise aastaga.
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Eurobasketi lehel ka juba cramo listis...BOJAN SUBOTIC basketball profile
Bojan Subotic
Bojan Subotic profile
Height: 203cm / 6'8''
Position: Forward
Born: 1990
Team: Kalev/Cramo (Estonia) (2017-18)
Nationality: Montenegrin Montenegrin
Bojan Subotic
Bojan Subotic profile
Height: 203cm / 6'8''
Position: Forward
Born: 1990
Team: Kalev/Cramo (Estonia) (2017-18)
Nationality: Montenegrin Montenegrin
-
- Kasutaja
ei ole paha mees.
Kas Simmonsi kohta on uudiseid?Rix kirjutas:Tausta järgi vrd hooaja alguse Tollefseniga peaks olema küll, Simmons teada tuntud kvaliteet oma hädade ja plussidega. Korvi all ütleks upgrade, väikestes downgrade, kuid äkki parem meeskonnatöö.theundertaker kirjutas:no ma ei tea kas ta on edasiminek võrreldes eelmise aastaga.
-
- Kasutaja
twitteris öeldi, et ollakse lähedal lepingule jah.
Source: BC Kalev of the VTB League has signed EuroCup free-agent Bojan Subotic of Buducnost, and are finalizing a deal with Cedric Simmons.
Source: BC Kalev of the VTB League has signed EuroCup free-agent Bojan Subotic of Buducnost, and are finalizing a deal with Cedric Simmons.
Viimati muutis theundertaker, 31 Juul 2017, 20:55, muudetud 1 kord kokku.
Simmonsiga on leping põhimõtteliselt tehtud kui Picki twitterit uskuda
-
- Kasutaja
keedu ja arbet ja jõesaar ja tass kindlad eestlased, aga kes veel tulevad? sokk vist jääb, kus tal ikka minna on. Kas mujalt tuleb keegi juurde? siis tuleb 4 välismaalt, ma arvan, et keegi tuuakse veel väljast.
2 koha peal õhuke....läbimurdjat ja viskajat oleks vajatheundertaker kirjutas:keedu ja arbet ja jõesaar ja tass kindlad eestlased, aga kes veel tulevad? sokk vist jääb, kus tal ikka minna on. Kas mujalt tuleb keegi juurde? siis tuleb 4 välismaalt, ma arvan, et keegi tuuakse veel väljast.
-
- Kasutaja
Ma arvan, et mõni ameeriklane tuuakse, sest pole ammu olnud kus ühtegi usa meest ei ole meeskonnas olnud.
-
- Kasutaja
Simmons ju Usast
Sa vihjad Simmonsi Bulgaaria passile? Uus mees peaks olema combo kes saaks vajadusel mängida ka pg.theundertaker kirjutas:Ma arvan, et mõni ameeriklane tuuakse, sest pole ammu olnud kus ühtegi usa meest ei ole meeskonnas olnud.
Võib olla ootavad septembrini kui hinnad alla lähevad.
Pigem oleks isegi kahte defense breaker`it vaja, sest hetkel pole meeskonnas ühtegi sellist mängijat, see-eest viskajaid on muudel positsioonidel kuhjaga (Mirkovic, Arbet, Keedus, Subotic, Sokk).Rix kirjutas:2 koha peal õhuke....läbimurdjat ja viskajat oleks vajatheundertaker kirjutas:keedu ja arbet ja jõesaar ja tass kindlad eestlased, aga kes veel tulevad? sokk vist jääb, kus tal ikka minna on. Kas mujalt tuleb keegi juurde? siis tuleb 4 välismaalt, ma arvan, et keegi tuuakse veel väljast.
-
- Kasutaja
ja ma unustasin juba ära selle.
Mõtlesin jah pigem sellist keskpositsioonilt endale viskevõimalusi loovat meest, eks neid ründele orienteerunud tagamängijaid peaks olema lihtsam leida kui korvialuseidUhhuu kirjutas:Pigem oleks isegi kahte defense breaker`it vaja, sest hetkel pole meeskonnas ühtegi sellist mängijat, see-eest viskajaid on muudel positsioonidel kuhjaga (Mirkovic, Arbet, Keedus, Subotic, Sokk).Rix kirjutas:2 koha peal õhuke....läbimurdjat ja viskajat oleks vajatheundertaker kirjutas:keedu ja arbet ja jõesaar ja tass kindlad eestlased, aga kes veel tulevad? sokk vist jääb, kus tal ikka minna on. Kas mujalt tuleb keegi juurde? siis tuleb 4 välismaalt, ma arvan, et keegi tuuakse veel väljast.