Poolajaks 49:30
Masendav mäng Rockilt. Pallikaotusi ja vigu tehakse üleliigselt, kulpe saadakse ka liiga palju. Tuleb vist ikkagi loota Rytase mängule.
Kalev4ever kirjutas:Poolajaks 49:30
Masendav mäng Rockilt. Pallikaotusi ja vigu tehakse üleliigselt, kulpe saadakse ka liiga palju. Tuleb vist ikkagi loota Rytase mängule.
Eks kohtunikud ise teevad ka vähe liiga, niipalju kui näind olen, aga nende kaela sellist esitust ajada on liig mis liig.
Kommentaaarid on ikka nii naljakad
Aga jah, palju oli loota vist ikka et Rock võidab, arvata oli, et kohtunikud ei lase sellel juhtuda, ja nüüd kaotab rytas ka veel zalgirisele, ja ongi kõik pe*ses
Aga nende leedukate kommentaarid on küll ikka rumalus-kuubis rubriigist
Õppigu ennem inglise keel selgeks ja siis tulgu kobisema. Enda arust kõvad tegijad
Ja ma ei mõista kommentaari: Eestlased on aeglased.
Nagu wtf?
EDIT: Rock kaotas 64:91
Viimati muutis Kalev4ever, 28 Veebr 2009, 17:42, muudetud 1 kord kokku.
Naerma ajavad jah need jobud, kes seal mängu kõrval kommenteerivad.
Ka eestlased, kes seal kommenteerivad on minu meelest ikka väga lollid ja toovad ainult mainet alla, aga noh see selleks
Hetkel käimas pingeline mäng Šiauliai ja Rytase vastu. Kui Šiauliai võidab, siis peab Rock nende edastamiseks neid võitma üle 20 punktiga ja see oleks juba väike ime.
Šiauliai võit oleks ka Kalevile kahjuks, kuna Rock vb jääbki 6-ks ja on ka võimalus, et Kalev jääb 3.
mis koduvile. olge reaalsed
tehti läbiminekuid, rocki poisid tegid vigu, ning nii tulid vabavisked
kahtlasi momente on igas mängus, kuid polnud mingit koduvilet