Karpin on kindlasti võimeline veel pisut kaalust alla võtma, aga tal ei saa kunagi olema rannakeha. Tal pole selleks lihtsalt geneetilist soodumust. Ta ema ja õde on samuti väga pikka kasvu ja äärmiselt suure kondiga. Mõlemad võinuksid olla naiste korvpallis tõsised korvialused jõud. Karpinile kõige sarnasema kehatüübiga mängija, keda ma tean, on John Bryant (isegi näojooned on üpris sarnased). Bryant on teinud Euroopas vägagi arvestatava karjääri. Ma oleksin rahul, kui Karpinist tuleks kasvõi pooltki sama hea mängija kui Bryant. Eeldusi selleks kahtlemata on, kahju vaid, et Audenteses pole ühtegi endisest korvialusest mängijast treenerit, kes talle nõuandeid saaks jagada.KalevRuus kirjutas:Ilmselt kiirema mängu jaoks sobib Entsik paremini aag ma ei tea kui kiiret mängu TTÜ noortesats harrastas. Pespektiivi on muidugi Karpinil rohkem kui ta kaalu kontrolli all suudaks hoida, samas Eesti liiga mõttes mängumees võib ka Entsikust tulla, nii vähe kui teda näinud olengi.Ehk meeldibki Reinbokile Entsiku küünarnukid laiali mängustiil. Kui Karpin toob oma punktid 1-1 osavuse pealt, siis Entsiku korvid tulevad peamiselt ründelauast või lahtistest pallidest või lõigetest.
Pärast suvist B-divisjoni EM-i oli siin arutelu teemal, et kes kuhu jõuda võiks. Ma arvasin siis, ja arvan endiselt, et Entsik on sellest koondisest ainus, kellest ei tule profikorvpallurit. Ta oskuste pagas on nii napp, et ilmselt mängib ta sarnaselt Ekke Lõhmusele paar hooaega ülikooli kõrvalt korvpalli ja kaob siis pildilt.
Ma ei ütleks, et TTÜ kuigi kiiret korvpalli oleks mänginud ja Entsik seetõttu eelistatud variant oleks olnud. Reinboki puhul ongi silma jäänud, et ta teeb kummalisi otsuseid. Näiteks viimasel BSBC-l mängitas ta Henri Drelli sisuliselt vaid number nelja peal ja low-post`is selg korvi poole. Tulemuseks oli see, et halvatud oli nii Drelli kui ka kogu koondise mäng. Paar kuud hiljem mängis Drell U18 Euroliigas üksnes väikse ääre kohal, kus ta ülesandeks oli perimeetrilt korvi rünnata või kolmeseid laduda ning tulemuseks oli etapi kõige resultatiivsema mängija tiitel.