Ma arvan, et kalevisse ei taha pärast seda hooaega keegi pingipoisiks tulla. Keegi ju ei taha pingile istuma tulla.julki kirjutas:Oleneb kes meile pingipoisteks jäävad.bc-kalev kirjutas:läbi maa lotan et järgmine aasta läheb paremini
Balti liiga 2009/2010
-
- Kasutaja
Re: Balti liiga 2009/2010
Fisher kolmesed, 7/1 ..kuidagi kangesti tundub, et mees üritab enda skoori peale mängida viimased mängud. Jubedalt on peale hakanud loopima kolme. Ja sisse pole tal teab mis palju läinud.
Balti liigas ma mõtlesin.Ja eurochallenges ka.Delta kirjutas:Sitt as in? ..see et karikas võideti? või see kui Cramole 4:0 tehti? ....julki kirjutas:No Rock oli sitt ju hooaja alguses,mis siis valesti rääkisime sel ajal ?Asjaajaja kirjutas:Nüüd oleks paras aeg kõik need hooaja algusest pärinevad lamedad Rocki pihta suunatud kommentaarid kokku koguda ja vaikselt tõdeda, et ei tasu ennem seletada, kui reaalselt midagi ette näidata on.
See et ta Eestis hea oli mingi suur saavutus küll pole.
- kasutaja123
- Kasutaja
- Kontakt:
Võib-olla siis, kui Siauliailt 35-ga kotti saadi või Nevežiselt 15-ga ??Delta kirjutas:Sitt as in? ..see et karikas võideti? või see kui Cramole 4:0 tehti? ....julki kirjutas:No Rock oli sitt ju hooaja alguses,mis siis valesti rääkisime sel ajal ?Asjaajaja kirjutas:Nüüd oleks paras aeg kõik need hooaja algusest pärinevad lamedad Rocki pihta suunatud kommentaarid kokku koguda ja vaikselt tõdeda, et ei tasu ennem seletada, kui reaalselt midagi ette näidata on.
Päris täppi läks isegi!zero0 kirjutas:
Minu ennustus milliseks tabeliseis kujuneb:
Rock:
Hetkeseis 7/8, lõpptulemus 9/9
Võidud: Nevezis ja Valmiera
Kaotus: Rytas
Kalev:
Hetkeseis 6/6, lõpptulemus 8/10
Võidud: Liepaja Lauvas ja Nevezis
Kaotused: VEF, Siauliai, Rytas, Ventspils
Valmiera:
Hetkeseis 5/10, lõpptulemus 5/13
Kaotused: VEF, Rytas, Rock
Siauliai:
Hetkeseis 7/6, lõpptulemus 10/8
Võidud: Nevezis, Kalev, Liepaja Lauvas
Kaotused: Ventspils, Rytas
Ventspils:
Hetkeseis 8/6, lõpptulemus 12/6
Võidud: Siauliai, Nevezis, Liepaja Lauvas, Kalev
VEF
Hetkeseis 5/8, lõpptulemus 8/10
Võidud: Cramo, Nevezis, Valmiera
Kaotused: Žalgiris, Rytas
Esikuuik:
1.Rytas
2.Žalgiris
3.Ventspils
4.Siualiai
5.Rock
6.Kalev
kahju ja et varrak treener on
Samal ajal Kalev "säras" VTB's ja kodus kaotas Pärnule.
Värskenda mu mälu ja ütle milllal Kalev pärnule kaotas ?Asjaajaja kirjutas:Samal ajal Kalev "säras" VTB's ja kodus kaotas Pärnule.
Ma ei leia seda enda süsteemist üles.
Oleneb kellega võrrelda. Kui Eestis parim oled(aka 4:0 mängud Cramo vastu), siis vist ei tasu eriti hõõruda, et "sitt". Ole ikka realist, ja võrdle võrreldavaid meeskondi, ehk siis Eesti omasi..kui juba silte hakkad kleepima. BBl oli võibolla natuke nõrgem kui Cramol alguses, aga 1 võit vähem, pole veel "sitt". Kui sa nüüd kalendrit objektiivselt vaatad, kes millal kellega mängis, võibolla saad aru ka, miks Rockil hooaja algus natuke raskemalt läks, lõpp aga seda libedamalt? ...julki kirjutas: Balti liigas ma mõtlesin.Ja eurochallenges ka.
See et ta Eestis hea oli mingi suur saavutus küll pole.
Ei tea, miks kõik seda Varrakut siunavad. Tema kommentaare lugedes, kui Vucinic juba lahkunud oli, ei tahtnudki ta väga peatreeneriametit vastu võtta.
Sorry ajasin Valgaga sassi.. erilist vahet ei ole või nagu inglise keeles öeldakse "potato, potato [poteito, potato]"julki kirjutas:Värskenda mu mälu ja ütle milllal Kalev pärnule kaotas ?Asjaajaja kirjutas:Samal ajal Kalev "säras" VTB's ja kodus kaotas Pärnule.
Ma ei leia seda enda süsteemist üles.
- --KingLeBron--
- Kasutaja
Rock säras ka valga vastu 58-52 kaotusega...
Miami Heat NBA meistriks!
Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!
Chelsea fan!
Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!
Chelsea fan!
Ma ei tea, mina nii väga Rocki pärast ei muretseks. Rockil on kõik hästi: koht BBL-i play-offides tagatud, ollakse liidrid koduses liigas, meeskond(!) toimib hästi! Mina selle asemel muretseks pigem Cramo tuleviku pärast, sest see tundub suhteliselt tume olevat.
- Kalev4ever
- Kasutaja
Vaatasin BBL-is eilse mängu lühikokkuvõtte videot. Too Fisheri missed dunk oligi tal mõeldud rahva üles kütmiseks. Läks jälle mingit ulmelist one-hand dunki tegema ja läks mööda. Meile poleks küll võidust Liepajase vastu piisanud, aga asi on põhimõttes. Nii tähtsas mängus niimoodi teha..
Fear the prophet!
Mida te vaidlete siin, kumb on parem?
Parem on see, kes on BBL'is kuue hulgas ja kes võidab Kalev-Rock poolfinaali
Parem on see, kes on BBL'is kuue hulgas ja kes võidab Kalev-Rock poolfinaali