BC Rakvere Tarvas

Üleüldine korvpallijutt
väike-tamma
Kasutaja

Re: BC Rakvere Tarvas

Postitus Postitas väike-tamma »

Paiste sai trennis vigastada ja nii palju kui kuulsin pidi kuu vähemalt väljas olema. Aga see ei pruugi ka tõele vastata.
Rio
Kasutaja

Postitus Postitas Rio »

http://sport.delfi.ee/news/korvpall/ees ... d=69684715" onclick="window.open(this.href);return false;

OPAAA :D
sequa
Kasutaja

Postitus Postitas sequa »

http://sport.postimees.ee/2912049/rakve ... ei-tundnud" onclick="window.open(this.href);return false;

Mu arust aga märksa huvitavam, et ei Cramo ega Rock tundnud ST Soku vastu mingit huvi....
Viimati muutis sequa, 06 Sept 2014, 21:50, muudetud 1 kord kokku.
MEGA IRW
Kasutaja

Postitus Postitas MEGA IRW »

Jube kummaline jah, huvitav, kas jättis kehva mulje seal Rumeenias? Samas Cramo backupiks oleks ju väga hästi sobinud, "huvi tunda" oleks ju võinud, iseasi kas ta oleks tahtnud 10-15 minuti mänguajaga leppida.
michaelEP
Kasutaja

Postitus Postitas michaelEP »

MEGA IRW kirjutas:Jube kummaline jah, huvitav, kas jättis kehva mulje seal Rumeenias? Samas Cramo backupiks oleks ju väga hästi sobinud, "huvi tunda" oleks ju võinud, iseasi kas ta oleks tahtnud 10-15 minuti mänguajaga leppida.
Kohalikud klubid on aru saanud, et Sokk pole absoluutselt tänapäevane PG. Ta on ikka suhtkoht aeglane ja 1-1 mäng olematu. Rockil on AP ja Taneli näol palju paremad variandid olemas. Cramo oleks võinud ju kaaluda teda varu PG-ks tuua, aga mina igatahes tervitan kahel käel seda, et teda Cramosse ei võetud.
Kasutaja avatar
Egert
Kasutaja

Postitus Postitas Egert »

michaelEP kirjutas:
MEGA IRW kirjutas:Jube kummaline jah, huvitav, kas jättis kehva mulje seal Rumeenias? Samas Cramo backupiks oleks ju väga hästi sobinud, "huvi tunda" oleks ju võinud, iseasi kas ta oleks tahtnud 10-15 minuti mänguajaga leppida.
Kohalikud klubid on aru saanud, et Sokk pole absoluutselt tänapäevane PG. Ta on ikka suhtkoht aeglane ja 1-1 mäng olematu. Rockil on AP ja Taneli näol palju paremad variandid olemas. Cramo oleks võinud ju kaaluda teda varu PG-ks tuua, aga mina igatahes tervitan kahel käel seda, et teda Cramosse ei võetud.
Dorbeku ja Keeduse kõrval on ta vähemalt mängujuht.
michaelEP
Kasutaja

Egert kirjutas:
michaelEP kirjutas:
Dorbeku ja Keeduse kõrval on ta vähemalt mängujuht.

Ma ikka loodan, et tuuakse Machado kõrvale veel üks leegionär (kodunt pole enam kedagi võtta). Okei, võtan veidi tagasi, varu PG-na oleks Sokk vast isegi väljavedanud (võrdluses just Dorbekuga). Aga no Dorbek peab olema mingi müstilise arengu suvel teinud, kui Varrak kavatseb teda tõsimeeli varumängujuhina kasutada.
Kasutaja avatar
Demarr
Kasutaja

Postitus Postitas Demarr »

michaelEP kirjutas:
michaelEP kirjutas: Ma ikka loodan, et tuuakse Machado kõrvale veel üks leegionär (kodunt pole enam kedagi võtta). Okei, võtan veidi tagasi, varu PG-na oleks Sokk vast isegi väljavedanud (võrdluses just Dorbekuga). Aga no Dorbek peab olema mingi müstilise arengu suvel teinud, kui Varrak kavatseb teda tõsimeeli varumängujuhina kasutada.
Minu meelest teed sa küll noorele Sokule kõvasti ülekohut. Ok, tal on kindlasti omad miinused (juba füsioloogiliste iseärasuste tõttu), kuid vähemalt Eesti tippklubide jaoks oleks ta igati arvestatav tegija.

Päris saamatu mängujuhiga ikka Serbiat ja Israeli ei võida (Serbia vastu 35 minutit, Israeli vastu 39 minutit), seega päris nii halb ta olla ei saa.

Aga eks arvamusi ole igasugusi ning maitseid samuti.
We train like champions, we win like champions and if we lose, we lose like champions
KalevRuus
Kasutaja

Postitus Postitas KalevRuus »

Olen nõus, et pole väike Sokk nii kehv midagi ja vahetusmeheks sobinuks Cramosse ideaalselt.

Aga iseenesest on natuke kurb, et mees Tarvas maandub, mis tänavu eurosarjagi ei mängi. Alles paari eest välismaale minnes mees rääkis, et Gruusias Gruusiaks, aga selleks, et üldse välja saada, peab madalamalt alustama, siis juba saab edasi liikuda, välisklubid hindavad, kui oled üldse väljas mänginud jne. Ja nüüd Tarvas...
Kohaliku klubikorvpalli mõttes on tegu muidugi hea uudisega, eriti kui Tarvas mingi ime läbi kevadeni praeguse sastaaviga koos püsib.
michaelEP
Kasutaja

Loomulikult pole tegu mingi lambivennaga. Teatav tase on tal olemas, aga koondises saab ta minuarust (võrreldes T. Sokuga) põhjendamatult palju mänguaega. Viimasel kahel klubihooajal ei ole ta ju nõrkades Gruusia ja Rumeenia liigades millegiga silma paistnud. Tegu on ikkagi sellise vanakooli mängujuhiga, kes "nullis" istub ja sööte jagab. Samas on ju tänapäeva koss paljuski üles ehitatud pick-n-roll variatsioonidele ja seal ei ole Sokuga suurt midagi teha. Argentiina koondisel kulus sellest arusaamiseks ca 7min, edaspidi ei saanudki Sokuga enam pick-n-rolli teha ja ST Sokk jagas niisamas sööte paremale-vasakule. Mängujuhi positsioon ongi hetkel koondise kõige nõrgem lüli. Peale Sokkude ei olegi ju sinna kedagi panna (Laane on nüüd esiletõusnud). Seega ei maksa ST Soku suurte mänguminutite üle imestada.

Rocki seisukohast: Augustasest on ta ikka päris kõvasti kehvem mees ja ka oma vanemast vennast on ta siiski kehvem. Seega kui Rockil on juba AP ja Tanel Sokk olemas, siis polegi ST-ga midagi peale hakata.

Ilmselt on koondislastele kohaselt ST Soku hind ka tema tasemele mittevastav ja tuua Cramosse pingipeale kallihinnaline mängija on ka mõttetu.

Minu arvates on ST Sokk kõige ülehinnatum Eesti korvpallur üldse.

Kui nüüd vaadata, et ei Cramo ega Rock mehele pakkumist ei teinud, nõrgas välisklubis mängides ei suutnud ennast pildile mängida ja särada... siis ma usun, et ma ei ole oma arvamusega ainuke.
KalevRuus
Kasutaja

Postitus Postitas KalevRuus »

Kui nüüd vaadata, et ei ×Cramo ega Rock mehele pakkumist ei teinud, nõrgas välisklubis mängides ei suutnud ennast pildile mängida ja särada... siis ma usun, et ma ei ole oma arvamusega ainuke.
Samas, ega ka endise klubikaaslase Halliku väliskarjäär pole kuigi särav olnud. Rääkimata sellest, et mitte väga palju enne esmakordset koondisse jõudmist toksis Prantsusmaa neljandas liigas. Aga tänavugi oli koondises tegija.
vaim564
Kasutaja

Postitus Postitas vaim564 »

KalevRuus kirjutas:
Kui nüüd vaadata, et ei ×Cramo ega Rock mehele pakkumist ei teinud, nõrgas välisklubis mängides ei suutnud ennast pildile mängida ja särada... siis ma usun, et ma ei ole oma arvamusega ainuke.
Samas, ega ka endise klubikaaslase Halliku väliskarjäär pole kuigi särav olnud. Rääkimata sellest, et mitte väga palju enne esmakordset koondisse jõudmist toksis Prantsusmaa neljandas liigas. Aga tänavugi oli koondises tegija.
Noh suurem osa pole üldse välismaale mängima pääsenud ja see on nüüd filosoofiline küsimus, kas nemad ise ei taha või neid ei taheta :)
Peale Kanguri ja Vene ühtegi sellist stabiilset välisliiga meest polegi.
Kasutaja avatar
toivo
Kasutaja

Postitus Postitas toivo »

Soku Tarvaga liitumisel kindlasti ka see präänik, et kui keset hooaega kuskilt välismaalt pakkumine tuleb, siis minekul takistusi ei tehta. Samamoodi meelitas Sõber ju varem igasuviselt Arbetit jt piiri taha mänguvõimalusi otsivaid kodumaiseid mängijaid. Et tule ja tee lahtises stiilis mängivas meeskonnas staitistikat omale ja kui võimalus tekib, siis kätt ette ei panda.

Soku statistikaks Rumeenia liigas jäid sellised keskmised numbrid:
24min, 5.8pts (2p 45%, 3p 31%, vv 77%), 3,9ast, 1,8to, 0,7stl
michaelEP
Kasutaja

toivo kirjutas:Soku Tarvaga liitumisel kindlasti ka see präänik, et kui keset hooaega kuskilt välismaalt pakkumine tuleb, siis minekul takistusi ei tehta. Samamoodi meelitas Sõber ju varem igasuviselt Arbetit jt piiri taha mänguvõimalusi otsivaid kodumaiseid mängijaid. Et tule ja tee lahtises stiilis mängivas meeskonnas staitistikat omale ja kui võimalus tekib, siis kätt ette ei panda.

Soku statistikaks Rumeenia liigas jäid sellised keskmised numbrid:
24min, 5.8pts (2p 45%, 3p 31%, vv 77%), 3,9ast, 1,8to, 0,7stl
Unustage nüüd korra ära fakt, et Sokk on eestlane ja vaadake neid "toivo" poolt esitatud numbreid. Nime teadmata, kas kostaks Cramo fännide seas ovatsioone, kui Varrak teataks, et on palganud Rumeenia tagumise otsa klubist 5,8p, 3,9ast kuti, kes paneb kolmeseid 31%. Tõenäoliselt küsiksite te siis kõik, et milleks järjekordne Pelkic või Pryor on meeskonda toodud.

Veelkord, fakt, et Sokk kogub nõnda palju mänguaega koondises, näitab pigem selle positsiooni nõrkust (T. Sokk tihti vigane jne). Aga koondise fännina loodan loomulikult, et Sokk näitab, et minu jutt on täielik jama, teeb kõva klubihooaja ja pääseb mõnda päris korvpalliliigasse.
Kasutaja avatar
Marcus
Kasutaja

Postitus Postitas Marcus »

michaelEP kirjutas:Unustage nüüd korra ära fakt, et Sokk on eestlane ja vaadake neid "toivo" poolt esitatud numbreid. Nime teadmata, kas kostaks Cramo fännide seas ovatsioone, kui Varrak teataks, et on palganud Rumeenia tagumise otsa klubist 5,8p, 3,9ast kuti, kes paneb kolmeseid 31%. Tõenäoliselt küsiksite te siis kõik, et milleks järjekordne Pelkic või Pryor on meeskonda toodud.

Veelkord, fakt, et Sokk kogub nõnda palju mänguaega koondises, näitab pigem selle positsiooni nõrkust (T. Sokk tihti vigane jne). Aga koondise fännina loodan loomulikult, et Sokk näitab, et minu jutt on täielik jama, teeb kõva klubihooaja ja pääseb mõnda päris korvpalliliigasse.
Mismõttes "unustage ära"? Selles kogu point ju ongi.
Vasta