Videod
Re: Videod
Edit:
Edit2:
Edit3 :D:
Patrioot kirjutas:Võta üks ja viska teist. Ühel päeval võivad mõlemad väga korraliku mängu teha, kuid järgmisel on nad nagu üks latt saaremaa vorsti.cramo kirjutas:Aga Toome on minu meelest kindlasti parem mängija kui seda on Paade.
Patrioot kirjutas:Võta üks ja viska teist. Ühel päeval võivad mõlemad väga korraliku mängu teha, kuid järgmisel on nad nagu üks latt saaremaa vorsti.cramo kirjutas:Aga Toome on minu meelest kindlasti parem mängija kui seda on Paade.
Nagu tõsiselt, keda selline video siin foorumis kottima peaks?
Ma saan aru kui oleks mingi Eesti koondise mängust ntks Veidemanni tipphetked või midagi aga praegu...
Sama tunne nagu keegi läheks Real Madridi fännifoorumisse ja postitaks sinna video kuidas Barcelona lõi Supercopal need väravad Reali vastu.
Videol endal ju pmtslt midagi viga ei ole lihtsalt selle siiapostitamise eesmärk jääb kuidagi selgusetuks.
Ma saan aru kui oleks mingi Eesti koondise mängust ntks Veidemanni tipphetked või midagi aga praegu...
Sama tunne nagu keegi läheks Real Madridi fännifoorumisse ja postitaks sinna video kuidas Barcelona lõi Supercopal need väravad Reali vastu.
Videol endal ju pmtslt midagi viga ei ole lihtsalt selle siiapostitamise eesmärk jääb kuidagi selgusetuks.
Sa pole võib-olla tähele pannud, aga see siin pole ammugi ainult Kalevi foorum väid täidab rohkem Eesti korvpallifoorumi funktsioone.
Karl kirjutas:Nagu tõsiselt, keda selline video siin foorumis kottima peaks?
Jah, kui tegu oleks puhta Cramo fänni foorumiga, siis sellise video siia postitamine oleks küll kergelt õrritamine, kuid kuna selles foorumis on ka palju TÜ fänne ja üldiselt Eesti korvpalli fänne, siis otsustasin selle video ikkagi postitada.
Mina olen aru saanudki, et bckalev.ee/foorum ongi BC Kalev/ Cramo fännifoorum
- kalevcramo
- Kasutaja
minuarust ka nagu, see ei ole meieprobleem, et siia muud rahvast ka tilkunud on. See on ja jääb kalev/cramo fännifoorumiks. Ei ole nii nagu venelastega, et ronivad meie riiki ja arvavad, et asjad käivad nii nagu nemad ütlevad.Karl kirjutas:Mina olen aru saanudki, et bckalev.ee/foorum ongi BC Kalev/ Cramo fännifoorum
Aga kas foorumis siis mingit moderaatorit ei ole, kes sellised Rocki best-of videod eemaldaks.
Mul ei ole küll isiklikult Rocki ja ROcki fännide vastu midagi, kuid tegemist siiski Kalevi foorumiga, ja ausalt öeldes vabandus "et see on tegelikult Eesti korvpalli foorum" on halenaljakas. Ei kujuta küll ette, et Zalgirise foorumise pannakse Rytase best-of video, ja siis kõik kiidavad, et oh äge!
Mul ei ole küll isiklikult Rocki ja ROcki fännide vastu midagi, kuid tegemist siiski Kalevi foorumiga, ja ausalt öeldes vabandus "et see on tegelikult Eesti korvpalli foorum" on halenaljakas. Ei kujuta küll ette, et Zalgirise foorumise pannakse Rytase best-of video, ja siis kõik kiidavad, et oh äge!
Kergelt läbuks läheb ära, aga ok. Ei ole mõtet nii väiksest asjast numbrit teha. Olen varem ka siia selliseid videosid positanud, siiani ei häirinud see kedagi, aga ok, edasipidi tean, et ei postita siia enam selliseid videosid Lihtne.
come on, pane lihtsalt TÜ alateemasse.Korx300 kirjutas:Kergelt läbuks läheb ära, aga ok. Ei ole mõtet nii väiksest asjast numbrit teha. Olen varem ka siia selliseid videosid positanud, siiani ei häirinud see kedagi, aga ok, edasipidi tean, et ei postita siia enam selliseid videosid Lihtne.
“I know it when I see it” - Potter Stewart
No tegelikkuses ei ole ju vahet, see Videode teema asub Off-topicu all, ehk siis mõni mõistuse järgi võiks siia postitada ükskõik milliseid videosid. Aga nagu enne ütlesin, siis lihtne, enam selliseid videosid siia teemasse ei pane Ning tõesti, kui üldse, siis TÜ teemasseRix kirjutas:come on, pane lihtsalt TÜ alateemasse.Korx300 kirjutas:Kergelt läbuks läheb ära, aga ok. Ei ole mõtet nii väiksest asjast numbrit teha. Olen varem ka siia selliseid videosid positanud, siiani ei häirinud see kedagi, aga ok, edasipidi tean, et ei postita siia enam selliseid videosid Lihtne.