2008. aasta meeste karikavõistlusted.
Mille üle siis praegu rõõmustada, Kuremaa vastu 3p visked 32/9 :O ?
See on praegu vist mingi nali, mille kuradi üle siin praegu õnnelik olla, Linehan järjekordselt 8/2, käige teate küll kuhu oma hooaja alguse ja ma ei tea, mis muu jutuga, kui on hooaja algus ja pole kindlust siis t*ra jagagu söötu, pool-kõva meeskond on jälle kokku pandud, Kangur ilmselt mõtleb iga päev magama jäädes, miks ta küll Itaaliasse ei läinud.
See on praegu vist mingi nali, mille kuradi üle siin praegu õnnelik olla, Linehan järjekordselt 8/2, käige teate küll kuhu oma hooaja alguse ja ma ei tea, mis muu jutuga, kui on hooaja algus ja pole kindlust siis t*ra jagagu söötu, pool-kõva meeskond on jälle kokku pandud, Kangur ilmselt mõtleb iga päev magama jäädes, miks ta küll Itaaliasse ei läinud.
Viimati muutis TDK, 07 Okt 2008, 22:33, muudetud 1 kord kokku.
ja ilusti, Rock saigi sisse Piritalt, nagu arvata oligi.
Kalev-fausto oli ka suhtelislt põnev.
Fox näitas kahjuks väga-väga kehva viskekätt
see ka päris hea, et Veski ei mänginud,m sest teda unustati kirja panna!
Viimati muutis Oskar8, 07 Okt 2008, 23:10, muudetud 1 kord kokku.
:D:D:D:D kuidas on võimalik mängija lihtsalt unustada registreerida???.... sellise ämbri saab teha vist ainult kalev cramoOskar8 kirjutas:ja ilusti, Rock saigi sisse Piritalt, nagu arvata oligi.
Ma tahaksin Valdmaale isiklikult mandariiniga vastu pead visata :rolleyes:Oskar8 kirjutas:ja ilusti, Rock saigi sisse Piritalt, nagu arvata oligi.
Ühed klounid kõik! Tundub, et ka C otsingud on unustatud ja üleüldse on unustatud vägaväga paljud asjad selles meeskonnas...
Loodetavasti finaalis kasutab Tallinna Kalev siis selle väikese unustamise ilusti ära ja ei unusta tiitlit võtmast....
Loodetavasti finaalis kasutab Tallinna Kalev siis selle väikese unustamise ilusti ära ja ei unusta tiitlit võtmast....
Viimati muutis And, 08 Okt 2008, 00:40, muudetud 1 kord kokku.
http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=299099And kirjutas:Ühed klounid kõik! Tundub, et ka C otsingud on unustatud ja üleüldse on unustatud vägaväga paljud asjad selles meeskonnas...
mm
sai kah rocki ja tallinna kalevi mängul ära käidud:D
Olin kalevi fänn
algul l2ks m2ng ikka rokile aga lõpus tuli see kalevi võit ära:D
rahvas alles elavnes 3veerandi algul...
Suht rockile karjuti ikka kaasa ja saalis oli paar yksikut kes kalevile kaasa elas...
Sai siis kalevile suht hääl ära karjutud või nii:D
Suht üksi röökisin:D
eriti see oli koom kui saal oli jumala vait ja järsku ma karjun täiega kalev:D
sai kah rocki ja tallinna kalevi mängul ära käidud:D
Olin kalevi fänn
algul l2ks m2ng ikka rokile aga lõpus tuli see kalevi võit ära:D
rahvas alles elavnes 3veerandi algul...
Suht rockile karjuti ikka kaasa ja saalis oli paar yksikut kes kalevile kaasa elas...
Sai siis kalevile suht hääl ära karjutud või nii:D
Suht üksi röökisin:D
eriti see oli koom kui saal oli jumala vait ja järsku ma karjun täiega kalev:D
Pirita ehk Tallinna Kalevi pressiteenistus hiilgab huumoriga:
Suurepäraselt mängis pealinna asunud Mulgimaa mees Priit Ilver, kes hakatuseks kulpis võimsalt Rocki rahaõgard Tanoka Beardi viske ning siis viskas palle vastase korvi lähedalt ja kaugelt. Andre Pärna jaoks polnud vastaste kalli keskmängija ohjeldamine samuti suur probleem, mis ei seganud teda ka rünnakul vastast tuuseldamast. Ära tasub märkida veel ka noore mängumehe Erki Kivinuki suurepärane töö vastaste vanameistri Gert Kullamäe ohjeldamisel, kes tõhusa kaitsetöö tulemusel viskas veerandtunniga vaid 3 silma.
http://www.bcpirita.ee/index.php?option ... &Itemid=53
Sealjuures on Kivinukk tõesti 2 aastat Kullamäest noorem aga nooreks mängumeheks teda nimetada saab tõesti ainult hea huumoriga inimene.
Suurepäraselt mängis pealinna asunud Mulgimaa mees Priit Ilver, kes hakatuseks kulpis võimsalt Rocki rahaõgard Tanoka Beardi viske ning siis viskas palle vastase korvi lähedalt ja kaugelt. Andre Pärna jaoks polnud vastaste kalli keskmängija ohjeldamine samuti suur probleem, mis ei seganud teda ka rünnakul vastast tuuseldamast. Ära tasub märkida veel ka noore mängumehe Erki Kivinuki suurepärane töö vastaste vanameistri Gert Kullamäe ohjeldamisel, kes tõhusa kaitsetöö tulemusel viskas veerandtunniga vaid 3 silma.
http://www.bcpirita.ee/index.php?option ... &Itemid=53
Sealjuures on Kivinukk tõesti 2 aastat Kullamäest noorem aga nooreks mängumeheks teda nimetada saab tõesti ainult hea huumoriga inimene.
Olen Kivinuka käe all 2 aastat treeninud, päris huvitav kogemus oli peaks märkima, olen samuti vasakukäeline, mäletan neid kordi kuidas ta käskis korralikult visata ning vahepeal oli isegi sellien reegel, et kõik visked pidid olema korralikud, ta sai aru kui tehti mõni vise naljaga, aga harjutuste ajal pidid kõik visked olema korralikud ning mingit lollitamist ei tohtinud olla
Pirita mängudele saime tasuta jääda ning ükskord küsisime Rummalt ja Kivinukalt veel autogrammi, päris huvitav oma treenerilt autogrammi küsida
Pirita mängudele saime tasuta jääda ning ükskord küsisime Rummalt ja Kivinukalt veel autogrammi, päris huvitav oma treenerilt autogrammi küsida