Jalgpall
Levadia on minu jaoks nagu venelased. Pärast mängu oli ka kuulda ainult Malatsi Malats Malatsi. Ei leia neis eriti seda Eestimeelsust.Sigmar kirjutas:Väga huvitav kommentaar Ma ei oleks usknud ,et meie seas leidub inimesi , kes oli poolakate poolt...aga tubli oled.jyrgen kirjutas:***** ma ütlen, mina näiteks lootsin Wisla võitu !
Jürgen ma arvan, et tean mida sa tunned, ise ka suht aastaid Flora fänn ja Levadia käib pinda, kuna suurem osalt venelased mängijad, fännid jne. Aga siiski, on ka häid Eesti mängijaid Teniste, Puri tulevikku silmas pidades, samuti omamoodi legendid Zelinski ja Kaalma. Ometi ehkki olen alati Eestis Levadia vastu, tundsin täna isegi siirast rõõmu nende üle. Vaatasin igavusest ükskord ka Levadia noortetiime, U17 liigas on ntx Levadia hetkel esimene ja seal on selge ülekaal eestlastel, samuti veel mitmetest noortegruppides, seega tulevik on tore.
Aga kui ntx Trans mängib eurosarja, kus on AINULT VENELASED ja mingid suvakad leedukad, siis nende tulemustest mul jumala pohhui.
Aga kui ntx Trans mängib eurosarja, kus on AINULT VENELASED ja mingid suvakad leedukad, siis nende tulemustest mul jumala pohhui.
Viimati muutis greystone, 22 Juul 2009, 22:11, muudetud 1 kord kokku.
Olen sinuga nõus...Aga ikkagi eesti klubi Seega mina hoina pöialt Mis siis kas on sibulad või mitte Ma saan aru kui oleks Narva Trans ..jyrgen kirjutas:Levadia on minu jaoks nagu venelased. Pärast mängu oli ka kuulda ainult Malatsi Malats Malatsi. Ei leia neis eriti seda Eestimeelsust.Sigmar kirjutas:Väga huvitav kommentaar Ma ei oleks usknud ,et meie seas leidub inimesi , kes oli poolakate poolt...aga tubli oled.jyrgen kirjutas:***** ma ütlen, mina näiteks lootsin Wisla võitu !
täpselt niizero0 kirjutas:Muidu üldiselt Levadia ei sümpatiseeri, aga eurosarjades hoian ikka Eesti võistkondadele pöialt, ja Puri on üks lemmik mängija ka eestlastest.
Aga pole midagi imestada, et mõni ülbete poolakate poolt on, kes pidid Levadiat nahutama 4:0 , eks nemad olid ka ASK-i ja Žalgirise poolt BBLi Final Fouris.
- kasutaja123
- Kasutaja
- Kontakt: