Kalevi kohtumised KMLis
Re: Kalevi kohtumised KMLis
irw sa oled ikka täitsa ohmu küll:P irw ma saaks aru kui paneks rockile 50 punniga see oleks norm jah aga mingi pisike ja nõrk kuremaa. ja siis tunned ennast veel hästi ka. veski sai mängu ja tegi kohe vea ka. mis kasu temast on:P
Põhimeestega 50-60 punktiga võit ei annakski midagi. Küll aga vahetusmaastega. Neil peaks ju ometi olema motivatsiooni pingutada! Ei ole just väga lahe olukord, kus Kalevi pingimeeste tase on klassi võrra madalam Rocki pingipoiste omast.Eepica kirjutas:ja mida see 50-60 punnine võit sulle annab? ütle teistele ka. võit on võit vahet pole kui suur ta on hetkel. oleks 2 mängu summana siis jah aga kuna tavaline mäng siis pole vahet paljuga nad võidavad
- ring4t3hKING
- Kasutaja
Irw irw kas siis jääb hea tunne kui läbi häda posiskestest jagu saad. Millegagi peab ikkagi seda eelarvet õigustama. Kui tahate kuremaaga thrillereid siis pole kopamehi cramo citysse mängima vaja.Eepica kirjutas:irw sa oled ikka täitsa ohmu küll:P irw ma saaks aru kui paneks rockile 50 punniga see oleks norm jah aga mingi pisike ja nõrk kuremaa. ja siis tunned ennast veel hästi ka
Rakvere spordihalli sees, täna õhtul rahvas keeb.
Mängivad nad täie jõuga, Andres Sõber aitab nõuga.
Kaitses ühtne müür on ees, ründes pall on korvi sees.
Ai- ta- tirallallaa Ta-ta, ta-ta, tar-vas!
Mängivad nad täie jõuga, Andres Sõber aitab nõuga.
Kaitses ühtne müür on ees, ründes pall on korvi sees.
Ai- ta- tirallallaa Ta-ta, ta-ta, tar-vas!
Kui me laua kuskil 10-ga kaotame, on kalev oma hooaja keskmise kätte saanud.
krt see on olnud see hooaeg ammu teada et rocki vahetus mehed on 2 korda paremad kui kalevi omad seal pole midagi parata ja ei saa oodata neilt seda mida rockilt. peaasi et võit on
Pisikesi ja nõrkasid tulebki peksta.Eepica kirjutas:irw sa oled ikka täitsa ohmu küll:P irw ma saaks aru kui paneks rockile 50 punniga see oleks norm jah aga mingi pisike ja nõrk kuremaa. ja siis tunned ennast veel hästi ka. veski sai mängu ja tegi kohe vea ka. mis kasu temast on:P
et kui sa oled pisike ja nõrk ja ma tulen peksan su kasti või ratastooli siis on see norm? naljameesGenuin kirjutas:Pisikesi ja nõrkasid tulebki peksta.Eepica kirjutas:irw sa oled ikka täitsa ohmu küll:P irw ma saaks aru kui paneks rockile 50 punniga see oleks norm jah aga mingi pisike ja nõrk kuremaa. ja siis tunned ennast veel hästi ka. veski sai mängu ja tegi kohe vea ka. mis kasu temast on:P
Ja mis te arvate, et Veski tapab kuremaad 50p-ga?Genuin kirjutas:Pisikesi ja nõrkasid tulebki peksta.Eepica kirjutas:irw sa oled ikka täitsa ohmu küll:P irw ma saaks aru kui paneks rockile 50 punniga see oleks norm jah aga mingi pisike ja nõrk kuremaa. ja siis tunned ennast veel hästi ka. veski sai mängu ja tegi kohe vea ka. mis kasu temast on:P
Mida te sellest veskist sinna väljakule tahate, kui ta ainult mööda loobib ja teie ootate 60-st pakki
Kolmesed ikka väga kehvad jälle...18-6, Kas see on mingi %??
Viljar näitab taset...taaskord.
Edit: Ja ongi Martin Dorbek pesemas..
Viljar näitab taset...taaskord.
Edit: Ja ongi Martin Dorbek pesemas..
Viimati muutis Egert2899, 07 Veebr 2010, 18:53, muudetud 1 kord kokku.
Samamoodi M.Dorbek?
Mis temas on nii erilist? 5 viga 15 minutiga kuremaa vastu
tasemel lauavõitlejad meil, kuremaa viskab vabaka mööda ja saavad ise laua ka
Jah, korvpallis on see normaalne. Case closed.Eepica kirjutas:et kui sa oled pisike ja nõrk ja ma tulen peksan su kasti või ratastooli siis on see norm? naljameesGenuin kirjutas:Pisikesi ja nõrkasid tulebki peksta.Eepica kirjutas:irw sa oled ikka täitsa ohmu küll:P irw ma saaks aru kui paneks rockile 50 punniga see oleks norm jah aga mingi pisike ja nõrk kuremaa. ja siis tunned ennast veel hästi ka. veski sai mängu ja tegi kohe vea ka. mis kasu temast on:P
Ta ei mõelnud seda võrdlust kui inimesena, vaid et Kuremaa sugust väike klubi tulekski maa alla taguda, seda ka pingiotsa kõige viimase mehega.Eepica kirjutas:et kui sa oled pisike ja nõrk ja ma tulen peksan su kasti või ratastooli siis on see norm? naljameesGenuin kirjutas:Pisikesi ja nõrkasid tulebki peksta.Eepica kirjutas:irw sa oled ikka täitsa ohmu küll:P irw ma saaks aru kui paneks rockile 50 punniga see oleks norm jah aga mingi pisike ja nõrk kuremaa. ja siis tunned ennast veel hästi ka. veski sai mängu ja tegi kohe vea ka. mis kasu temast on:P
Patrioot kirjutas:Võta üks ja viska teist. Ühel päeval võivad mõlemad väga korraliku mängu teha, kuid järgmisel on nad nagu üks latt saaremaa vorsti.cramo kirjutas:Aga Toome on minu meelest kindlasti parem mängija kui seda on Paade.
Ilma Fisherita oleksime me Kuremaa tasemel
- Kalev4ever
- Kasutaja
Egert, HOIA oma suu kinni veidi. Kohe, kui KML mäng on, tuleb sinu kommentaare siin lehekülgede viisi järjest pmst. Martinis on rohkem potentsiaali, kui Villus. Neid ei anna võrreldagi tegelikult. Martinil oli lihtsalt täna halb päev.Egert kirjutas:Samamoodi M.Dorbek?
Fear the prophet!
Selge, tarkpea.Kalev4ever kirjutas:Egert, HOIA oma suu kinni veidi. Kohe, kui KML mäng on, tuleb sinu kommentaare siin lehekülgede viisi järjest pmst. Martinis on rohkem potentsiaali, kui Villus. Neid ei anna võrreldagi tegelikult. Martinil oli lihtsalt täna halb päev.Egert kirjutas:Samamoodi M.Dorbek?
Ütle mulle ühte asja, mida ma siin valesti räägin?