Veebruari lõpus peaks minu teada see transfer hooaeg läbi saama.Soho kirjutas:nu ei tea mille järgi seda võtadBigMac kirjutas:Tundub lootusetu vend täiesti , aga eks näis !
see et mehel küljes ripputakse ja mööda viskab ei tee teda lootusetuks ...
pani mööda mõned küll jah aga lauad sai ka 90 % endale ja siis pani ära nii kaua kui nii un ple midagi katki midagi hea kaksik duubleid teha nii
ja atm ei ole näha ka teiste võistkondade juurest kes võiks kinni võtta ta aga jah uue hooajani 2 kuud jäänd okt. algus hakkab pihta vaikselt..
keegi teab millal see transfer hooaeg läbi saab üldse kui uusi mängijaid on võimalik soetada?
Vaba teema (off-topic).
veits mõttetu nii terve hooaeg avatud ... võiks nagu jalkas olla et mingi aug keskpaigani esimene kord ja siis jaanuaris vms ajal on veel mingi aeg kus saab vaadata siis asjad liiguks vähemalt ja saaks teada mis toimubEerik kirjutas:Veebruari lõpus peaks minu teada see transfer hooaeg läbi saama.Soho kirjutas:nu ei tea mille järgi seda võtadBigMac kirjutas:Tundub lootusetu vend täiesti , aga eks näis !
see et mehel küljes ripputakse ja mööda viskab ei tee teda lootusetuks ...
pani mööda mõned küll jah aga lauad sai ka 90 % endale ja siis pani ära nii kaua kui nii un ple midagi katki midagi hea kaksik duubleid teha nii
ja atm ei ole näha ka teiste võistkondade juurest kes võiks kinni võtta ta aga jah uue hooajani 2 kuud jäänd okt. algus hakkab pihta vaikselt..
keegi teab millal see transfer hooaeg läbi saab üldse kui uusi mängijaid on võimalik soetada?
tra venelased ikka nii haledad endal mingi sitaks rahavast ja ikka peavad juurde tooma võõrtööjõudu häbi häbi
http://www.ohtuleht.ee/340906
http://www.ohtuleht.ee/340906
Mulle sobiks, kui kord oleks venelaste algkoosseis täis muste mehi, ei võetaksgi enam nende koondist, esitusi ja võite enam tõsiselt, teevad korvpallimaailma ees oma margi täis, muud midagi, edu neile minu poolt, andku aga tuld. Umbes nagu Läti jalgpallikoondis varsti siis.
Viimati muutis greystone, 07 Aug 2009, 16:10, muudetud 1 kord kokku.
- kalevcramo
- Kasutaja
Regal FC Barcelona have confirmed making a huge offer to try and land Spain star Ricky Rubio from EuroCup club DKV Joventut.
Barca's technical secretary Joan Creus revealed that the club have offered to pay up to 3 million euros to sign the 18-year-old guard.
Allikas: Fibaeurope.com
tea kas Rubio läeb siis nbasse või otsustab ikka Euroopasse mängima jääda...
Barca's technical secretary Joan Creus revealed that the club have offered to pay up to 3 million euros to sign the 18-year-old guard.
Allikas: Fibaeurope.com
tea kas Rubio läeb siis nbasse või otsustab ikka Euroopasse mängima jääda...
- kasutaja123
- Kasutaja
- Kontakt:
Minu mälu järgi pole ükski Euroopa mängujuht NBAs peale Parkeri (aga kui eurooplane ta on) läbi löönud. Rubio jaoks oleks ideaalvariant kui kõigepealt saavutaks Euroopas, mis võimalik on ja seejärel vaataks edasi. Kahju kui selline talent seal paar aastat pinki nühiks ja siis reamängijana jätkaks.
"Ja lagunebki mäng nagu sitt vee peal laiali!"