Balti liiga 2010/2011
Re: Balti liiga 2010/2011
kui keegi leiab mingi töötava streeme siis võix mulle ka privasse kirjutada
There are really only two plays: Romeo and Juliet, and put the darn ball in the basket.
mulle kaMinaRainz kirjutas:kui keegi leiab mingi töötava streeme siis võix mulle ka privasse kirjutada
Võite mulle ka teada anda. Otsin senikaua ise.
MinaRainz kirjutas:kui keegi leiab mingi töötava streeme siis võix mulle ka privasse kirjutada
Mulle ka !
Aitäh!
Paistab, et täna mingit linki kuskilt välja ei ilmu. Ise olen ka üritanud otsida.
Dunigani teine viga oli täielik naljanumber. Ta ei puutunudki vastast.
Nukker küll kui Dunigani hakkavad liigsed vead ohustama.. Ega vahetust talle keegi pakkuda ju ei saa. KOLMAS VIGA.
Mis selle Toome funktsioon on?
Kitsing on ka muidugi staarmängija.
Nende pikkadega on ikka kole jama.
Mis selle Toome funktsioon on?
Kitsing on ka muidugi staarmängija.
Nende pikkadega on ikka kole jama.
TO TO otsa nii ei saa ju korvpalli mängida :S
There are really only two plays: Romeo and Juliet, and put the darn ball in the basket.
Siauliai tegi siis 24-3 spurdi ja mäng läbi.
- Kalev4ever
- Kasutaja
Jube, mis ikka toimub ja JÄLLE tuleb see vigastustelaine nii valel ajal. Täielik pizdets ikka ja täna just mäng peakonkurendiga ka.
Fear the prophet!
Egert kirjutas:Siauliai tegi siis 24-3 spurdi ja mäng läbi.
Tõeline fänn ja tõeline optimist 3. veerandaega on mängida veel ja sinult on mäng juba läbi
Patrioot kirjutas:Võta üks ja viska teist. Ühel päeval võivad mõlemad väga korraliku mängu teha, kuid järgmisel on nad nagu üks latt saaremaa vorsti.cramo kirjutas:Aga Toome on minu meelest kindlasti parem mängija kui seda on Paade.
LOL meltdown
Ärge muretsege, küll Kalev tõuseb veel tuhast. Kui mitte täna, siis mõni teine mäng!
Ärge muretsege, küll Kalev tõuseb veel tuhast. Kui mitte täna, siis mõni teine mäng!
"Kaotamist ei olegi vaja osata, võita on vaja osata." - tonii
Üks asi veel, mida kuradit see Kuusmaa tegi esimene veerand? Lasi rahulikult 20 punkti järjest visata ja time-outi ei võtnud. Pani lihtsalt Orulad ja Kitsingud sisse.
Paistab, et Keerlesel on ka täna nutuisu.
- Kalev4ever
- Kasutaja
Vigastus on oma jälje jätnud, midagi pole teha. 2 pallikaotust tegi ka esimese veerandaja lühikeste minutitega ja vise tuli just rõngast välja.
Fear the prophet!