Kalev4ever kirjutas:Meeskond kuulubki lihtsalt B-divisjoni. Tuleb leppida sellega.
Enne turniiri oli juba ju selge, et see oleks tõsine esese ületus, kui siin midagigi korda saadetaks.
Mitmel (selle tsükli) koondise mängul ja mitmel Kalevi mängul sa lõppenud hooajal käisid, zero?
Mis see siia teemasse puutub mitu korda ma koondise ja Kalevi mängul käisin? Ja miks ainult Kalevi? Ma toetan mõlemat Eesti "giganti", nagu varem juba öeldud.
Õhkõrn võimalus on veel püsima jäämine A-divisjonis, aga enne tuleks kaks kodumängu ära võtta. Praeguse mänguga me võime ainult seda unistada.
JAH , Veski on VÄGA HEA PIKK KAPP:D... saage aru mehe tase on TÄIESTI 0. Ega treener idioot pole, et "head pikka kappi, kes lauda võtab ja jubedalt donki paneb" niisama pingil ei hoia. Põhjus on selles, et ta on nõrk, aeglane ja mis kõige hullum mämmerdis.
See, et oled näinud korra telekast mängu Ventspilsiga, kus Villu mängis ei tähenda, et sa kohe temast kõike tead, kuidas mängib jne
Vanasti ta oli palju hullem, aasta Kalevis oli kogemuse poolest talle hea. Pikkust on, nüüd seda võitluslikkust ja sportlikku viha rohkem!
Ma oleks eelistanud siiski Makke kõrvale ka Veskit. Või kui valida, siis valiksin Veski.
Kerde! Kodus anna kindlasti Villule mängu aega! Rahvas tahab ka teda näha!
Ja nagu Fox ütles: Lõpetage Veski kirumine ja suunake oma viha hoopis tema abistamisse vms!
Eesti koondise 3ste % peale tänast mängu on jätkuvalt muljetavaldav 98st 18 - ehk kõvad 18%
põhi Shooting guard on pand 25st 5 .... väike vihjke vastastele järgmiseks mänguks: ärge jumala eest, eestlastel peale laske visata, äkki vigastavad kedagi publikust
Kalev4ever kirjutas:See, et oled näinud korra telekast mängu Ventspilsiga, kus Villu mängis ei tähenda, et sa kohe temast kõike tead, kuidas mängib jne
Vanasti ta oli palju hullem, aasta Kalevis oli kogemuse poolest talle hea. Pikkust on, nüüd seda võitluslikkust ja sportlikku viha rohkem!
Ma oleks eelistanud siiski Makke kõrvale ka Veskit. Või kui valida, siis valiksin Veski.
Kerde! Kodus anna kindlasti Villule mängu aega! Rahvas tahab ka teda näha!
Ja nagu Fox ütles: Lõpetage Veski kirumine ja suunake oma viha hoopis tema abistamisse vms!
Ega see makkegi täna midagi suutnud aga ega jah lõpus polnud enam kellegil tahet
Kui sul on ikka sitad mehed, kellest ühelgi pole liidriomadusi, ükski pole viskekahur ja ükski pole suutnud suures klubis kandvat rolli mängida, siis polegi mdiagi nendega teha ju. Võivad siin Eestis ja Balti liigas möllada, aga sitad on nad ikkagi. Mugavad ahvid, kes ei pea pooltki oma potentsiaali mängu panema, et iga nädal mitu Eesti keskmist välja teenida. Tonksivad veidi Kuremaaga, vahepeal lätlastega ja saavad ikka raha nabani - mille eest?
Tšehhidel oli mingi 17-aastane imemees, kus meil 17-sed on? Meie "noored" on mingid 21-22 aastased, kes on enamasti kossus juba kõvad tegijad. Või siis 27-aastane tulevikulootus Kangur - Eesti parim mängija, aga millega ta siis hakkama on saanud?
Ja kui hakata rääkima, et mingid ameeriklased võtavad meie mängijatelt mänguaja ära, siis nagu kämoon. Meie mehed ei teegi midagi, et seda neetud mänguaega c-kategooria mikide käest kätte võidelda. Mingi Linehan, kes on paras naljamees või Lyde, isegi need mehed on paremad kui meie superstaarid.
Ja kui nii edasi läheb, siis ma ei imesta, et 30 aasta pärast räägime ka, et kunagi oli korvpall Eestis kõva spordiala, nagu praegu räägime tõstmise ja maadluse kohta. Ainsad popid alad on naisekandmine, mobiilibvise ja suusatamine (kui lund jagub)
Jah vallandame Kerde sest ta ei saatnud meie ''andekat'' Viljarit väljakule.Mis sel vahet on!? Tähtis on kuidas kooondis mängib mitte kas Veski saab mängu või mitte.Kerde näeb teda iga päev treeningutel,ta teab kas on mõttet poissi mängu panna või mitte.
KalevForever kirjutas:Jah vallandame Kerde sest ta ei saatnud meie ''andekat'' Viljarit väljakule.Mis sel vahet on!? Tähtis on kuidas kooondis mängib mitte kas Veski saab mängu või mitte.Kerde näeb teda iga päev treeningutel,ta teab kas on mõttet poissi mängu panna või mitte.
Treener peab suutma mängijad mängima panema. Kui ta seda ei suuda, mis ta siis niisama palka saab?
Kerde oli peale Ungari mängu ülivihane, ma mõtlesin et nüüd on midagi muutunud, aga pole midagi muutunud. Kõik võõrsil mängud olid täpselt ühesuguse stsenaariumiga. Tehti samu liikumisi, millega ei saadud hakkama. See ei ole normaalne!
Sõimake mind või mis iganes.
Viimati muutis Egert, 14 Aug 2009, 23:06, muudetud 1 kord kokku.
KalevForever kirjutas:Jah vallandame Kerde sest ta ei saatnud meie ''andekat'' Viljarit väljakule.Mis sel vahet on!? Tähtis on kuidas kooondis mängib mitte kas Veski saab mängu või mitte.Kerde näeb teda iga päev treeningutel,ta teab kas on mõttet poissi mängu panna või mitte.
Treener peab suutma mängijad mängima panema. Kui ta seda ei suuda, mis ta siis niisama palka saab?
Kerde oli peale Ungari mängu ülivihane, ma mõtlesin et nüüd on midagi muutunud, aga pole midagi muutunud. Kõik võõrsil mängud olid täpselt ühesuguse stsenaariumiga. Tehti samu liikumisi, millega ei saadud hakkama. See ei ole normaalne!
Sõimake mind või mis iganes.
pigem on ikka motis asi kui tahtmist pole ega siis ei tule mäng ka koondises ju pappi ei saa see au asi lihtsalt esindada
aga paistab et meie meestel pole seda ollagi
ja ütleme ausalt et meil ei ole sellist teemat nagu usas et juba lapsest peale hängitakse sõpradega 24/7 kuskil väli väljakul ja mängitakse palli treenitakse jalgu nagu hull et kunagi donki panna jne...
vanakooli meestel oli see ainus viis kuidas nõuka ajal saada siit eestist minema või lihtsalt minna resisida ja näha välis maailma nüüd ei toetata isegi kossu juba mingi milli andmine on nagu mingi mai tea mis kui endal kasum 100 miljonit...
ja ma isiklikult arvan et nüüd b-divis oleks hea aeg läbi viia eesti koondise noorendus ja tuua mehed mängu kel vanus alla 30-ne ja jagada neile teadmisi ja kogemusi paar poissi u -18 koondisest juurde tuua
meil räägitakse ikka 22-23 noored ei ole nad enam midagi kossus on asi edasi läind aga meil ei jagata veel matsu et 20 on juba liiga vana koondise debüüdi jaoks...
ja btw kangurit on koguaeg kritiseeritud kui posti või auku kaitses isegi klubi eest kui mõni on juhtund enamus kalevi mänge telekast nägema seda räägivad kõik mitte mine endenid jne... ja kaitses ei saa treener midagi teha see tuleb tahtmisest kas viitsid kätt tõsta jooosta or mida iganes...