Ehk ?Oskar8 kirjutas:TõttHendrik. kirjutas:Oskar, mis eile peale mängu väljas Tsinnile ütlesid ?
BC Kalev/Cramo - TÜ/Rock [24.märts](BBL 1. veerandfinaal)
-
- Kasutaja
Viskan siis kah puid ahju.Nojah, ega see Fox oskab ainult kohtunikele jalaga p*rse lüüa.Oskar8 kirjutas:Ütlesin, et ainus põhjus miks ta foxilt pole veel molli saanud on see, et Fox ei löö naisi... sellepeale hakkas ta keskmise sõrmega lehvitama ja pomises midagi mingis lagora keeles.
Viimati muutis Tartust, 25 Mär 2009, 20:11, muudetud 1 kord kokku.
(Y)
hehe..tartlastel have no right. Siin foorumis ikka 100% demokraatia pole, sellest enne räägitudki, Kalevi foorum ja niiöelda põlisrahval on õigus kõike teha, sisserändajatel, immigrantidel paluks tasem olla, teise jumala kummardamine võõral maal head ei tee....Tartust kirjutas:Viskan siis kah puid ahju.Nojah, ega see Fox oskab ainult kohtunikele jalaga p*rse lüüa.Oskar8 kirjutas:Ütlesin, et ainus põhjus miks ta foxilt pole veel molli saanud on see, et Fox ei löö naisi... sellepeale hakkas ta keskmise sõrmega lehvitama ja pomises midagi mingis lagora keeles.
-
- Kasutaja
toetan küll kalevit, aga ega foxi käitumine just eeskujulik pole. närvi võib küll mustaks visata kui provotseeritakse vms, aga, et korduvalt nii on...no... sama moodi käitus ebasportlikult ühes hiljutises balti liiga mängus, kui vastasmängijat oma käega selja tagant tõukas (vasta kaela julmalt jõuga). minu silmas igatahes nende intsidentidega temasuhtes respekt langeb :rolleyes:
- Kalev4ever
- Kasutaja
Vaene, Marxx, peab jälle mõttetut teksti siin kustutama.
Ja ka minu selle postituse, aga ma tahan viidata sellele, et kui teil on mingi kisma kiskuda, siis tehke seda privaatselt postkasti kaudu!
"Fox oskab ainult kohtunikele jalaga p*rse lüüa"
Ma kasutaks seda väljendit alles siis, kui seda oleks tehtud korduvalt. Üks kord teeb, see ei loe midagi
Sama hästi ma võiks öelda, et Tsinn oskab ainult kohtunike poole palliga visata
Ja ka minu selle postituse, aga ma tahan viidata sellele, et kui teil on mingi kisma kiskuda, siis tehke seda privaatselt postkasti kaudu!
"Fox oskab ainult kohtunikele jalaga p*rse lüüa"
Ma kasutaks seda väljendit alles siis, kui seda oleks tehtud korduvalt. Üks kord teeb, see ei loe midagi
Sama hästi ma võiks öelda, et Tsinn oskab ainult kohtunike poole palliga visata
Fear the prophet!
Mängija palus vähemalt vabandust. Vaadates täna viasati pealt kordust hakkas see grusiini taktika ausalt öeldes "pisut" ebameeldivalt silma. See pole ei spordimehelik ega hea eeskuju, vist jääb lihtsalt haridusest ja haritusest puudu. Mingi lõunamaalase temperament ei ole vabandus, Sanikidzel sellist teemat ei ole. Tavaliselt on eestis võõrleegionärid hoolimata klubilistest kuuluvustest kenasti omavahel hakkama saanud, Teini ja Frieri duellis jäi kõik ainult sportlikuks. Ja isegi meeskonnakaaslased ei suuda seda tsinni rahustada. Hea, et mees lahkub järgmisel hooajal, muidu süveneks selline "valge gängsta" sündroom veelgi.Tartust kirjutas:Viskan siis kah puid ahju.Nojah, ega see Fox oskab ainult kohtunikele jalaga p*rse lüüa.Oskar8 kirjutas:Ütlesin, et ainus põhjus miks ta foxilt pole veel molli saanud on see, et Fox ei löö naisi... sellepeale hakkas ta keskmise sõrmega lehvitama ja pomises midagi mingis lagora keeles.
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Kus sul siukesed andmed siis tulevad kah ,et järgmisel hooajal lahkub? Ära lahmi niisamaRix kirjutas:Mängija palus vähemalt vabandust. Vaadates täna viasati pealt kordust hakkas see grusiini taktika ausalt öeldes "pisut" ebameeldivalt silma. See pole ei spordimehelik ega hea eeskuju, vist jääb lihtsalt haridusest ja haritusest puudu. Mingi lõunamaalase temperament ei ole vabandus, Sanikidzel sellist teemat ei ole. Tavaliselt on eestis võõrleegionärid hoolimata klubilistest kuuluvustest kenasti omavahel hakkama saanud, Teini ja Frieri duellis jäi kõik ainult sportlikuks. Ja isegi meeskonnakaaslased ei suuda seda tsinni rahustada. Hea, et mees lahkub järgmisel hooajal, muidu süveneks selline "valge gängsta" sündroom veelgi.Tartust kirjutas:Viskan siis kah puid ahju.Nojah, ega see Fox oskab ainult kohtunikele jalaga p*rse lüüa.Oskar8 kirjutas:Ütlesin, et ainus põhjus miks ta foxilt pole veel molli saanud on see, et Fox ei löö naisi... sellepeale hakkas ta keskmise sõrmega lehvitama ja pomises midagi mingis lagora keeles.
Tartu Rock!
Sul on vastupidised andmed? Kui suuremat pilti kokku panema hakkad (Illaku kinnisvaraimpeeriumi imperaatori kohast ilmajäämine, majanduskriis ja ülikooli eelarve), siis vast esitad ka küsimuse Rocki järgmise hooaja kohta üldisemalt. Ma ei lahmi, need on faktid. Kui suudetakse tsinn siia jätta selle valgusest, eks siis retsept ja my bad...Hendrik. kirjutas:Kus sul siukesed andmed siis tulevad kah ,et järgmisel hooajal lahkub? Ära lahmi niisamaRix kirjutas:Mängija palus vähemalt vabandust. Vaadates täna viasati pealt kordust hakkas see grusiini taktika ausalt öeldes "pisut" ebameeldivalt silma. See pole ei spordimehelik ega hea eeskuju, vist jääb lihtsalt haridusest ja haritusest puudu. Mingi lõunamaalase temperament ei ole vabandus, Sanikidzel sellist teemat ei ole. Tavaliselt on eestis võõrleegionärid hoolimata klubilistest kuuluvustest kenasti omavahel hakkama saanud, Teini ja Frieri duellis jäi kõik ainult sportlikuks. Ja isegi meeskonnakaaslased ei suuda seda tsinni rahustada. Hea, et mees lahkub järgmisel hooajal, muidu süveneks selline "valge gängsta" sündroom veelgi.Tartust kirjutas: Viskan siis kah puid ahju.Nojah, ega see Fox oskab ainult kohtunikele jalaga p*rse lüüa.
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Kas mõni teadjam võiks äkki rääkida ka Kalevi sellest majanduslikust seisust? Teades, et peasponsor on Cramo ning ehitusturul on suht kehvad ajad, siis mina nende puhul ka nii kindel poleks?Rix kirjutas:Sul on vastupidised andmed? Kui suuremat pilti kokku panema hakkad (Illaku kinnisvaraimpeeriumi imperaatori kohast ilmajäämine, majanduskriis ja ülikooli eelarve), siis vast esitad ka küsimuse Rocki järgmise hooaja kohta üldisemalt. Ma ei lahmi, need on faktid. Kui suudetakse tsinn siia jätta selle valgusest, eks siis retsept ja my bad...Hendrik. kirjutas:Kus sul siukesed andmed siis tulevad kah ,et järgmisel hooajal lahkub? Ära lahmi niisamaRix kirjutas: Mängija palus vähemalt vabandust. Vaadates täna viasati pealt kordust hakkas see grusiini taktika ausalt öeldes "pisut" ebameeldivalt silma. See pole ei spordimehelik ega hea eeskuju, vist jääb lihtsalt haridusest ja haritusest puudu. Mingi lõunamaalase temperament ei ole vabandus, Sanikidzel sellist teemat ei ole. Tavaliselt on eestis võõrleegionärid hoolimata klubilistest kuuluvustest kenasti omavahel hakkama saanud, Teini ja Frieri duellis jäi kõik ainult sportlikuks. Ja isegi meeskonnakaaslased ei suuda seda tsinni rahustada. Hea, et mees lahkub järgmisel hooajal, muidu süveneks selline "valge gängsta" sündroom veelgi.
(Y)
Mõtlesin just sama!Tartust kirjutas:Kas mõni teadjam võiks äkki rääkida ka Kalevi sellest majanduslikust seisust? Teades, et peasponsor on Cramo ning ehitusturul on suht kehvad ajad, siis mina nende puhul ka nii kindel poleks?Rix kirjutas:Sul on vastupidised andmed? Kui suuremat pilti kokku panema hakkad (Illaku kinnisvaraimpeeriumi imperaatori kohast ilmajäämine, majanduskriis ja ülikooli eelarve), siis vast esitad ka küsimuse Rocki järgmise hooaja kohta üldisemalt. Ma ei lahmi, need on faktid. Kui suudetakse tsinn siia jätta selle valgusest, eks siis retsept ja my bad...Hendrik. kirjutas: Kus sul siukesed andmed siis tulevad kah ,et järgmisel hooajal lahkub? Ära lahmi niisama
- Kalev4ever
- Kasutaja
Tsiteerin marxx-i: "Ennem kui kõik hakkavad siin postitama, siis PALUN olge normaalsed ja ärge sõimake teineteist, tänapäeval on mõttevabadus, seda muidugi teatud normaalsuse piirides, aga siiski. Ma ei tee eelvaateid selle jaoks et pärast mängu jälle kustutada suur hulk topelt postitusi, paari sõnalisi postitusi ja sõimu, kus üks kasutaja saadab teise sinna, kus päike ei paista. Seda võite teha kuskil mujal, aga mitte siin foorumis, selle foorumis eesmärk ei ole öelda teisele halvasti. Kui tahate mõttetut juttu ajada, siis minge www.delfi.ee seal võite kommenteerida nii kuidas tahate, aga mitte siin."
See on küll teise teema alt võetud, aga põhimõte on sama!
Saate nüüd aru lõpuks? :rolleyes:
See on küll teise teema alt võetud, aga põhimõte on sama!
Saate nüüd aru lõpuks? :rolleyes:
Fear the prophet!