Kossubörs
Re: Kossubörs
Mis sel Pilkil viga on, teab keegi? Ei julge jätta teda, see nädal tõi mulle ilusad 0 punkti.
Nõrgemate vastu antakse puhkust.tempo kirjutas:Mis sel Pilkil viga on, teab keegi? Ei julge jätta teda, see nädal tõi mulle ilusad 0 punkti.
näed ei oldki nii nõrk vastane, oleks pidand ikka mängima...nub4you kirjutas:Nõrgemate vastu antakse puhkust.tempo kirjutas:Mis sel Pilkil viga on, teab keegi? Ei julge jätta teda, see nädal tõi mulle ilusad 0 punkti.
No timmermanist kindlasti pole mõtet järgmise nädala kooseisu võtta... Osby on odavam ja 2 mänguga alla 30 vaevalt toob, Timmermanis on hirm kallis ja toob kokkuvõttes kas sama palju või vähem punkte.
Sama on Halliga, eeldatavalt toob Arichibald 2 mänguga sama palju punkte, aga on odavam.
Pilku ei julge võtta, kusagil pole öeldud miks pole viimasel ajal mänginud, nii et võtsin Kaja.
Kooseis mul siis Kriisa,Archibald,Kaja,Osby,Wyatt, Kerde
Sama on Halliga, eeldatavalt toob Arichibald 2 mänguga sama palju punkte, aga on odavam.
Pilku ei julge võtta, kusagil pole öeldud miks pole viimasel ajal mänginud, nii et võtsin Kaja.
- --KingLeBron--
- Kasutaja
Archibaldis ei oleks ma nii kindel - heal päeval paneb 20 punkti , järgmisel paneb kolmesed kümnest null
Miami Heat NBA meistriks!
Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!
Chelsea fan!
Chelsea fan!
-
- Kasutaja
Panin see nädal ikkagi kõik TTÜ mängijad, kuigi eelmine nädal kõik Rocki mängijad pannes põrusin. Ehk Makke toob ikka kahe mänguga rohkem punkte kui Wyatt võõrsil Rapla vastu. Ülejäänud Osby, Keedus, Klementsov, Kriisa.
Öelge oma meeskonna nimed ka kossubörsis, on huvitavam jälgida tabelit ise olen siis BC Taimla
Harju Kalev/Keila ning järgmise nädala kooseisus enamus TTÜ/Kalevi mehed + asutsin ämbrisse Pilki sisse jätmisega.
- Kalev4ever
- Kasutaja
Meeskonna nimi on KK Paide. Meeskonnas on enamus TTÜ/K omad, v.a Tamsalu. Kerde, Makke, Pilk, Kriisa, Osby.
E: Mul ei tasu silma peal hoida, kuna esimesed kaks nädalat läksid sinna samusesse ja tänu neile ei saa rääkida enam top kohtade pärast võitlemisest
E: Mul ei tasu silma peal hoida, kuna esimesed kaks nädalat läksid sinna samusesse ja tänu neile ei saa rääkida enam top kohtade pärast võitlemisest
Fear the prophet!
BC Reed on meeskonna nimi. Selle nädala koosseis on sama, mis Oskaril, ainult Archibaldi asemele võtsin Vaikulise.Oskar8 kirjutas:No timmermanist kindlasti pole mõtet järgmise nädala kooseisu võtta... Osby on odavam ja 2 mänguga alla 30 vaevalt toob, Timmermanis on hirm kallis ja toob kokkuvõttes kas sama palju või vähem punkte.
-
- Kasutaja
Meeskonna nimi on on BC Promens. Meeskonnas on Veski, Osby, Erm, Kaldre, Kriisa ja Kerde. Koht 987
Kuidas siis keegi 6. nädala meeskonna ka koostanud on? Endal on küll ikka väga palju peamurdmist sellega seoses. Ei suuda otsutada, kas kasutada TTÜ2 mehi, kellel küll 3 mängu, kuid kõik suht rasked või siis hoopis neid, kellel 2 mängu. Avaldage siis arvamust, kes kuidas mehi ka valis
- --KingLeBron--
- Kasutaja
Arnold,Saarmets,Doronin,Äkenberg,Paiste ja treener Ruut
Miami Heat NBA meistriks!
Chelsea fan!
Chelsea fan!
-
- Kasutaja
Arnold, Vares, Keedus, Akenpärg, Kriisa ja Kerde. Hetkel 176 aga proovin sinna 100 piirimaile jõuda.