Kossubörs

Muud jutud (sh arvutimängud)
tempo
Kasutaja

Re: Kossubörs

Postitus Postitas tempo »

Mis sel Pilkil viga on, teab keegi? Ei julge jätta teda, see nädal tõi mulle ilusad 0 punkti.
Kasutaja avatar
nub4you
Kasutaja

Postitus Postitas nub4you »

tempo kirjutas:Mis sel Pilkil viga on, teab keegi? Ei julge jätta teda, see nädal tõi mulle ilusad 0 punkti.
Nõrgemate vastu antakse puhkust. ;)
Pilt

Pilt
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja

Postitus Postitas marxx762 »

nub4you kirjutas:
tempo kirjutas:Mis sel Pilkil viga on, teab keegi? Ei julge jätta teda, see nädal tõi mulle ilusad 0 punkti.
Nõrgemate vastu antakse puhkust. ;)
näed ei oldki nii nõrk vastane, oleks pidand ikka mängima...
Kasutaja avatar
nub4you
Kasutaja

Postitus Postitas nub4you »

Juhtus jah:D
Pilt

Pilt
Oskar8
Kasutaja

Postitus Postitas Oskar8 »

No timmermanist kindlasti pole mõtet järgmise nädala kooseisu võtta... Osby on odavam ja 2 mänguga alla 30 vaevalt toob, Timmermanis on hirm kallis ja toob kokkuvõttes kas sama palju või vähem punkte.

Sama on Halliga, eeldatavalt toob Arichibald 2 mänguga sama palju punkte, aga on odavam.
Pilku ei julge võtta, kusagil pole öeldud miks pole viimasel ajal mänginud, nii et võtsin Kaja.
Kooseis mul siis Kriisa,Archibald,Kaja,Osby,Wyatt, Kerde
Kasutaja avatar
--KingLeBron--
Kasutaja

Postitus Postitas --KingLeBron-- »

Archibaldis ei oleks ma nii kindel - heal päeval paneb 20 punkti , järgmisel paneb kolmesed kümnest null
Miami Heat NBA meistriks!

Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!

Chelsea fan!

Pilt
Kalevpoiss
Kasutaja

Postitus Postitas Kalevpoiss »

Panin see nädal ikkagi kõik TTÜ mängijad, kuigi eelmine nädal kõik Rocki mängijad pannes põrusin. Ehk Makke toob ikka kahe mänguga rohkem punkte kui Wyatt võõrsil Rapla vastu. Ülejäänud Osby, Keedus, Klementsov, Kriisa.
Oskar8
Kasutaja

Postitus Postitas Oskar8 »

Öelge oma meeskonna nimed ka kossubörsis, on huvitavam jälgida tabelit :) ise olen siis BC Taimla :D
Kasutaja avatar
TDK
Kasutaja

Postitus Postitas TDK »

Harju Kalev/Keila ning järgmise nädala kooseisus enamus TTÜ/Kalevi mehed + asutsin ämbrisse Pilki sisse jätmisega.
Kasutaja avatar
Kalev4ever
Kasutaja

Postitus Postitas Kalev4ever »

Meeskonna nimi on KK Paide. Meeskonnas on enamus TTÜ/K omad, v.a Tamsalu. Kerde, Makke, Pilk, Kriisa, Osby.

E: Mul ei tasu silma peal hoida, kuna esimesed kaks nädalat läksid sinna samusesse ja tänu neile ei saa rääkida enam top kohtade pärast võitlemisest :D
Fear the prophet!
T Reed
Kasutaja

Postitus Postitas T Reed »

Oskar8 kirjutas:No timmermanist kindlasti pole mõtet järgmise nädala kooseisu võtta... Osby on odavam ja 2 mänguga alla 30 vaevalt toob, Timmermanis on hirm kallis ja toob kokkuvõttes kas sama palju või vähem punkte.

Sama on Halliga, eeldatavalt toob Arichibald 2 mänguga sama palju punkte, aga on odavam.
Pilku ei julge võtta, kusagil pole öeldud miks pole viimasel ajal mänginud, nii et võtsin Kaja.
Kooseis mul siis Kriisa,Archibald,Kaja,Osby,Wyatt, Kerde
BC Reed on meeskonna nimi. Selle nädala koosseis on sama, mis Oskaril, ainult Archibaldi asemele võtsin Vaikulise.
korvpallur89
Kasutaja

Postitus Postitas korvpallur89 »

Meeskonna nimi on on BC Promens. Meeskonnas on Veski, Osby, Erm, Kaldre, Kriisa ja Kerde. Koht 987 :D
Juku
Kasutaja

Postitus Postitas Juku »

Kuidas siis keegi 6. nädala meeskonna ka koostanud on? Endal on küll ikka väga palju peamurdmist sellega seoses. Ei suuda otsutada, kas kasutada TTÜ2 mehi, kellel küll 3 mängu, kuid kõik suht rasked või siis hoopis neid, kellel 2 mängu. Avaldage siis arvamust, kes kuidas mehi ka valis :)
Kasutaja avatar
--KingLeBron--
Kasutaja

Postitus Postitas --KingLeBron-- »

Arnold,Saarmets,Doronin,Äkenberg,Paiste ja treener Ruut
Miami Heat NBA meistriks!

Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!

Chelsea fan!

Pilt
väike-tamma
Kasutaja

Postitus Postitas väike-tamma »

Arnold, Vares, Keedus, Akenpärg, Kriisa ja Kerde. Hetkel 176 aga proovin sinna 100 piirimaile jõuda.
Vasta