Kalevi kohtumised KMLis
-
- Kasutaja
Re: Kalevi kohtumised KMLis
ei tahaks uskuda, et basket kui ka delfi mõlemad ei tööta.!!!
jälle mingid probleemid?Asjaajaja kirjutas:Mnjaa... Loodetavasti nägi Owens Tallinna vanalinna ära.
minu meelest igati korralik stats siiani nüüd paneks 2 viset kotti oleks kahesed ka 7-3
muidu 11 minti 4 punni 5 lauda -3 kulpi 1 sööt
ja vabakad 50% nagu keegi mainis ongi ta selline 50% mees
kõik on panges
läks kakluseksvabakutseline kirjutas:ei tahaks uskuda, et basket kui ka delfi mõlemad ei tööta.!!!
Vabavisked on tal jah probleemiks olnud läbi ajaloo. Seda enam võiks ta siiski korvialusest sektorist kahepunktised enamuses ära visataSoho kirjutas:jälle mingid probleemid?Asjaajaja kirjutas:Mnjaa... Loodetavasti nägi Owens Tallinna vanalinna ära.
minu meelest igati korralik stats siiani nüüd paneks 2 viset kotti oleks kahesed ka 7-3
Kas kellegil siis tuttavat pole saalis, kes annaks ülevaate seisust ka siia?
nii et siis ei tea keegi seisu?
Eks see korvi alt visete eksimused tulevad puuduvast mängupraktikast, ei millestki muust. kahju jah, et meest nt kuu aega varem ei toodud. Hetkeseisuga oleks vaja meest, kes kohe oleks mänguvalmis, sest olukord nõuab seda. Siiski, äkki suudab end kiiresti mängu sisse viia, seetõttu mulle see lahmiv kriitika ei meeldigi. Üks on selge, kopamehest kindlasti rohkem kasu.
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Minul ei ole probleeme. Mul on lihtsalt kahju, et ta ei saa mängida. Talle tuleks rohkem aega anda. Mul on kahju vaid sellest, et ilmselt saadetakse ka tema varsti minema või jääb pingile tühja passima nagu Veski.Soho kirjutas:jälle mingid probleemid?Asjaajaja kirjutas:Mnjaa... Loodetavasti nägi Owens Tallinna vanalinna ära.
paistab, et teine poolaeg jääb siis jälgimata... krdi süsteem küll...
ei saada keegi minema teda sest rohkem mehi tuua ei saa see aasta seega on kõik
Sain niipalju teada,et kolmanda veerandi lõpuks juhtisime 8 punktiga...absurdne mäng Muud ei pidavat tehtama kui valesööte ja pallikaotusi, millest Pärnu enamused ära realiseerib
Viimati muutis Go Cramo!, 18 Veebr 2010, 20:18, muudetud 1 kord kokku.
kus sa teada said?
Tõnu käest, kes jälgib mängu saalistEepica kirjutas:kus sa teada said?
eks sa hoia meid ka palun kursis seni kuni miski liikuma hakkabGo Cramo! kirjutas:Tõnu käest, kes jälgib mängu saalistEepica kirjutas:kus sa teada said?
-
- Kasutaja
No pingil passivad peale Veski, Kajupank, Kurbas ja M. Dorbek. Kui neid ära ei taheta lasta siis andku kuhugile laenule, saaksid mõlemad osapooled kasu.