Hooaja üldarutelu
Re: Vaikselt mõeldes järgmisele hooajale
Mulle meeldib see, et inimesed avastasid alles nüüd, et Belgia 7nda liiga EEEEEEEEEErik on ainult selleks tiimis, et saaks trennis 10 venda vähemalt kokku, sellepärast et see mees ei suuda isegi TTÜ ja Rakvere vastu mitte MIDAGI!
-
- Kasutaja
3 minutiga vead täis?? Sulle vist ikka tõesti ei meesdi, et Veski meeskonnas on. Koguaeg räägitakse, et rahvuskoondisel ei ole pikka mängumeest korvi all. Seda pikka mängumeest ei saagi tekkida kui Vucinic annab talle max 4min mänguaega. Isegi siis kui on näha, et Johnson on väsinud hoitakse teda ikkagi platsil selle asemel, et puhkust anda. Mänge ei saagi nii võita kui hoitakse platsil väsinud mehi.Egert kirjutas:Lolliks oled läinud, et 10-15 minti? Ta saab 3 minutiga oma 5 viga täis.julki kirjutas:Veski sobib tegelt vahetusmeheks hästi.tuleks talle anda umbes 10-15 min mängida ja Johnson 25-30 min.Saaks Eesti vähemalt hea centri endale kuna Villu areneb iga mäng.
Väsinud Johnson on 20x parem kui oingilt tulev Veski.vabakutseline kirjutas:3 minutiga vead täis?? Sulle vist ikka tõesti ei meesdi, et Veski meeskonnas on. Koguaeg räägitakse, et rahvuskoondisel ei ole pikka mängumeest korvi all. Seda pikka mängumeest ei saagi tekkida kui Vucinic annab talle max 4min mänguaega. Isegi siis kui on näha, et Johnson on väsinud hoitakse teda ikkagi platsil selle asemel, et puhkust anda. Mänge ei saagi nii võita kui hoitakse platsil väsinud mehi.Egert kirjutas:Lolliks oled läinud, et 10-15 minti? Ta saab 3 minutiga oma 5 viga täis.julki kirjutas:Veski sobib tegelt vahetusmeheks hästi.tuleks talle anda umbes 10-15 min mängida ja Johnson 25-30 min.Saaks Eesti vähemalt hea centri endale kuna Villu areneb iga mäng.
Nagu Veski mängu sai hakati tema vastu tegema ja viga saadi alati kätte.
-
- Kasutaja
Esimene rünnak tehti Veskile kiirusega ära kuid ta ei lasknud seda korviks realiseerida ja vabakatest saadi üks punkt. Teise vea kannaksin ma osalt ka Akognoni arvele. Kuid sealtki ei tulnud korvi ja vabakatest saadi jällegi üks punkt.
Veski sai päris piisavalt mänguaega enne Ameerika trio tulekut. Mida ta siis nii väga suutis seal korvi all teha? Samamoodi said teised "arenevad noored" näidata enda oskusi.
Nii et pole mõtet siin rääkida, et Veski koos teiste "noortega" saab vähe mänguaega. Saavad platsile vastavalt oma oskustele.
Nii et pole mõtet siin rääkida, et Veski koos teiste "noortega" saab vähe mänguaega. Saavad platsile vastavalt oma oskustele.
-
- Kasutaja
Enne ameerika trio tulekut oli meil ka vigastustega probleeme. Tahad öelda, et Veskit ei tohiks isegi Johnsonile puhkusse andjana kasutada?zero0 kirjutas:Veski sai päris piisavalt mänguaega enne Ameerika trio tulekut. Mida ta siis nii väga suutis seal korvi all teha? Samamoodi said teised "arenevad noored" näidata enda oskusi.
- Kivipallur
- Kasutaja
Mis sul selle Veskiga nüüd on ,et teda igal pool ta esile tood? Saab mängu siis ,kui vaja .Ega Vucinic ei hakka teda Zalgirise ja CSKA vastu mängu panema lihtsalt selle pärast ,et ta nüüd mängida saaks ja oma minutid täis saab.Kui vaja Johnsonile vahetust ,siis loomulikult saab Veskit kasutada ,kuid loomulikult tähtsamates mängudes ta saab vähem mänguaega ,kuna ta pole just kõige teravam pliiats pinalis.Küll saab ta Eesti liiga mängida ja enne tõestagu end seal ja treeningutel.vabakutseline kirjutas:Enne ameerika trio tulekut oli meil ka vigastustega probleeme. Tahad öelda, et Veskit ei tohiks isegi Johnsonile puhkusse andjana kasutada?zero0 kirjutas:Veski sai päris piisavalt mänguaega enne Ameerika trio tulekut. Mida ta siis nii väga suutis seal korvi all teha? Samamoodi said teised "arenevad noored" näidata enda oskusi.
Martin tutvustas täna Johnsonile ja Fisherile Tallinna ööelu, õnneks tegi ta seda Hollys, kus oli rämedalt ilusaid naisi :P:P:P
Nii palju siis sellest.TDK kirjutas:Martin tutvustas täna Johnsonile ja Fisherile Tallinna ööelu, õnneks tegi ta seda Hollys, kus oli rämedalt ilusaid naisi :P:P:P
Infosulg taas...Sokk,Arbet,Riis ja Erik???Mis põhjused on?Ok.Sokk veel, aga teised?
YNWA
-
- Kasutaja
Arbetil on vist see jalg mida tal lõigati see aasta. Peale Siauliai mängu oli trenni vahele jätnud kuna see jalg olevat üles paistetanud. Aga Siauliai mäng oli nii ammu niiet ma oskan ainult oletada.Alex kirjutas:Nii palju siis sellest.TDK kirjutas:Martin tutvustas täna Johnsonile ja Fisherile Tallinna ööelu, õnneks tegi ta seda Hollys, kus oli rämedalt ilusaid naisi :P:P:P
Infosulg taas...Sokk,Arbet,Riis ja Erik???Mis põhjused on?Ok.Sokk veel, aga teised?
-
- Kasutaja
Vaatasin täna kahe kreeka klubi mängu kes mängivad ka euroliigas, panathinaikos ja Marousi. Tahaks kalevi esituses sellist kaitset näha nagu seal näidati. Kui ikka üks mängija laseb oma mehe endast mööda siis teised tõmbavad kohe korvi alla kokku ja vastasel pole seda palli kuhugi panna. Siin on räägitud ka, et kalevlaste vabaviske protsent on kehva. Marousi on euroliiga klubi aga viskasid sama protsendiga vabaviskeid kui kalevlased. Muidugi ma ei õigusta nii keva vabaviske protsetni aga ma tõin selle näite, et ka euroliigas ei osata hästi vabaviskeid visata.
-
- Kasutaja
Kuulasin siin Sõbra ja Klandorfi juttu ja peab tunnistama, et oli väga asjalik jutt. Eriti jäi mulle kõlama üks mõtte noorte kohta. Sõber vist ütles, et eesti inimene on liiga nõudlik ja noortelt oodatakse liiga palju. See käib ka kalevi fännide kohta. Veskilt oodatakse imetegusi eelkõige tema pikkuse pärast. Paljud siin räägivad, et ei saa aru miks ta meeskonnas on. Järelikult Vucinic näeb meie noortes seda alget, et nendest võiks paari aasta pärast mängija saada. Kui ta neis midagi ei näeks siis oleks nad ammu meeskonnast läinud. See, et mõned fännid siin on rääkinud nagu neid hoitakse meeskonnas vaid seepärast, et nad ei taha palju raha on ka üks loll jutt.
ka minu arust oli tegemist väga asjaliku jutuga, kunagi ei ole ma viitsinud neid intervjuusid lõpuni vaadata. Seekord vaatasin huviga lõpuni ja nagu see mees ütles, siis tund möödus lennates
Mis saatest jutt?jyrgen kirjutas:ka minu arust oli tegemist väga asjaliku jutuga, kunagi ei ole ma viitsinud neid intervjuusid lõpuni vaadata. Seekord vaatasin huviga lõpuni ja nagu see mees ütles, siis tund möödus lennates
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Klandorfi ja Sõbra intervjuu etvspordi kodulehel