Hooaja üldarutelu
Re: Hooaja üldarutelu
Vaadates Murphy insta storysid, siis tundub et tegu on väikest viisi Covid-i eitajaga... loodetavasti ei tekita see probleeme...
Mindki huvitaks sama, et mis sai Thomasest ja Kempist. Kas neid püüti värvata? Kui üritati siis mille taha asi jäi? Kas meeskond on komplekteeritud või on lahtine ja vastavalt esimeste mängude pealt otsustatakse, kas ja millisele positsioonile on lisajõudu vaja?
-
- Kasutaja
Meeskond on koos!!
Ma Kempi kohapealt vast võin öelda, et kuna oli võimalus tuua tagasi Kitsing lisaks ei ole just vägapalju neid eestlasi kes tahaks ja oleks võimelised vtb-d mängima siis tema ja Hermeti värbamise järel polnud enam mõtet kempi tuua.AveryA kirjutas:Mindki huvitaks sama, et mis sai Thomasest ja Kempist. Kas neid püüti värvata? Kui üritati siis mille taha asi jäi? Kas meeskond on komplekteeritud või on lahtine ja vastavalt esimeste mängude pealt otsustatakse, kas ja millisele positsioonile on lisajõudu vaja?
Thomase teema - ütleme siis nii, et agendid ja arusaamatused.
Tänud vastu eest!marxx762 kirjutas:Ma Kempi kohapealt vast võin öelda, et kuna oli võimalus tuua tagasi Kitsing lisaks ei ole just vägapalju neid eestlasi kes tahaks ja oleks võimelised vtb-d mängima siis tema ja Hermeti värbamise järel polnud enam mõtet kempi tuua.AveryA kirjutas:Mindki huvitaks sama, et mis sai Thomasest ja Kempist. Kas neid püüti värvata? Kui üritati siis mille taha asi jäi? Kas meeskond on komplekteeritud või on lahtine ja vastavalt esimeste mängude pealt otsustatakse, kas ja millisele positsioonile on lisajõudu vaja?
Thomase teema - ütleme siis nii, et agendid ja arusaamatused.
Muidugi, minu isiklik arvamus on, et Kitsingu, Hermeti ja Kempi kolmikust eelistaksin Kempi ja siis ühte eestlastest, sest stabiilsem punktitooja ja lauavõitluse kasutegur on siiski Kempi poolel. Kuid samas saan aru klubi situatsioonist, kus on vaja leida tasemel eestlasi, kes on nõus mängima VTB tasemel, ja siis pole mõtet seda positsiooni enam üle mehitada. Kahju sellisest olukorrast. Tõesti kahju. Kemp oli eelmine aasta selline huvitav tegelane, kelle liitumisel, ma ise vähemalt tunnetasin, et meeskond tervikuna hakkas paremini mängima.
Thomase mittetulemise üle olen aga kurb ja eriti kurb kui asi jäi puhtalt "agentide ja muude arusaamatuste" taha, sest ta oli kindel mees korvi all, kes oma üldjuhul välja mängis ning oleks võinud arvata, et sel aastal oleks ta võinud veel parem olla. Kuid elu on nagu on. Kes teab - äkki tuleb mingil hetkel võimalus teda siiski tagasi tuua. Lootus sureb viimasena. Seniks aga tahan loota, et Murphy suudab tema taseme välja mängida. Kui mitte ja sealt hakkab mäng lagunema siis .. Aga loodame parimat.
Tänud veelkord vastuse eest.
Täitsa julgeks öelda, et Thomas oli omamoodi parim keskmängija meil peale Elegari. Tolle venna väljakunägemine oli ikka täitsa teisel tasemel, meenutas sellist vaesemehe Jokicit mulle. Lisaks sellele oli tegemist ikka korraliku mürakaga keda naljalt ära ei puksinud. Rääkimata sellest, et Nurxi ja tema näol oleks meil olnud olemas juba proovitud ja karastatud duo.
Igaljuhul kõike edu talle, äkki kuidagi ringiga jõuab ta ikka siia tagasi.
Igaljuhul kõike edu talle, äkki kuidagi ringiga jõuab ta ikka siia tagasi.
Neid häid keskmängijaid on siit ikka läbi käinud.
Moultrie oli näiteks ikka fenomenaalne mees platsi peal, kõik muu mis väljaspool käis kõrvale jättes.
Esimese aasta Simmons, Josh Boone, Shawn King vist tegi VTB lauarekordi hooaja viimases mängus jne. paneks veel samale tasemele kui Thomase.
Moultrie oli näiteks ikka fenomenaalne mees platsi peal, kõik muu mis väljaspool käis kõrvale jättes.
Esimese aasta Simmons, Josh Boone, Shawn King vist tegi VTB lauarekordi hooaja viimases mängus jne. paneks veel samale tasemele kui Thomase.
Hispaania korvpalliväljaande Encestando sõnutsi on Fuenlabrada lõpetamas koostööd Siim-Sander Venega ja tema võimaliku uue töökohana mainitakse Kalev/Cramot:
https://twitter.com/webEncestando" onclick="window.open(this.href);return false;
Samas, nagu Kalev/Cramo eile teada andis, siis „meeskond on valmis“.
https://twitter.com/webEncestando" onclick="window.open(this.href);return false;
Samas, nagu Kalev/Cramo eile teada andis, siis „meeskond on valmis“.
-
- Kasutaja
Kui ta tahab tulla, siis ma usun, et Kalev ära ei ütle!!
Muidu oleks ju tore, aga väga ei näe talle enam kohta meeskonnas. Koos temaga oleks eesliinis 5 enam-vähem võrdsel tasemel meest, kes kõik mänguaega soovivad. Paratamatult peaks keegi Vene liitumisel rotatsioonist välja jääma. Iseenesest Reinbok mainis hiljuti küll Delfile, et ideaalis võiks meeskonnas veel mõni mees juures olla, kuid pigem mõtles ta vist nooremaid mehi. Tweet jätab muidugi mulje, et ollakse päris läbirääkimistes juba, nii et kes teab.
-
- Kasutaja
No mina arvan, et võiks tulla juurde küll. Mänge on küll ja eesti liigas ei pea mängima ju nii palju. Ma usun, et Hermetist on ta parem kindlasti.
Kregor Hermet oleks ilmselgelt suurim kannataja, kui Vene peaks Kaleviga liituma. Tema mänguaeg kahaneks rahvusvahelistes sarjades ilmselt olematuks. Kuna Vene on võimeline mängima nii number kolme kui nelja kohal, siis teine kannataja oleks Tanel Kurbas.
Ma kujutan ette, et Vene tuleks siia mängima üksnes avatud lepinguga. Aga temast oleks tõenäoliselt suur kasu isegi siis, kui tema siinviibimine peaks piirduma üksnes Meistrite liiga kvalifikatsiooniga.
Ma kujutan ette, et Vene tuleks siia mängima üksnes avatud lepinguga. Aga temast oleks tõenäoliselt suur kasu isegi siis, kui tema siinviibimine peaks piirduma üksnes Meistrite liiga kvalifikatsiooniga.
Ma usun, et siin ongi point, kuid ei maksa teha ka suuri illusioone, sest ta tuleb pika vigastuse pealt ja nüüd sõltub palju sellest, kuidas ta end taas pildile mängib. Suurimad kannatajad on ehk Kurbas ja Haller, kes hakkavad 12-sest rotatsioonist välja jääma, Hermetil on see rohkem mänguaja küsimus ja siin palju enda teha. Kuigi, CL perspektiivis, kui õnnestub edasi pääseda ja mängitakse kolme liigat, siis peaksid kõik oma minutid kätte saama.Ma kujutan ette, et Vene tuleks siia mängima üksnes avatud lepinguga. Aga temast oleks tõenäoliselt suur kasu isegi siis, kui tema siinviibimine peaks piirduma üksnes Meistrite liiga kvalifikatsiooniga.
Vene mainis viimases intervjuus, et ta oleks vajadusel saanud juba eelmise hooaja lõpus mängida. Füüsiline vorm ei tohiks seega takistuseks kujuneda. Mängutunnetuse leidmiseks läheb kindlasti aega, aga selle tarbeks on õnneks kontrollmängud. Hermet seevastu käis lõikusel mitu kuud hiljem kui Vene ja tema valmisolek hooajaks on palju kahtlasem.vaim564 kirjutas:Ma usun, et siin ongi point, kuid ei maksa teha ka suuri illusioone, sest ta tuleb pika vigastuse pealt ja nüüd sõltub palju sellest, kuidas ta end taas pildile mängib. Suurimad kannatajad on ehk Kurbas ja Haller, kes hakkavad 12-sest rotatsioonist välja jääma, Hermetil on see rohkem mänguaja küsimus ja siin palju enda teha. Kuigi, CL perspektiivis, kui õnnestub edasi pääseda ja mängitakse kolme liigat, siis peaksid kõik oma minutid kätte saama.Ma kujutan ette, et Vene tuleks siia mängima üksnes avatud lepinguga. Aga temast oleks tõenäoliselt suur kasu isegi siis, kui tema siinviibimine peaks piirduma üksnes Meistrite liiga kvalifikatsiooniga.
Hermet ja Kurbas võivad kergendatult hingata:
https://korvpall24.geenius.ee/rubriik/u ... lev-cramo/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://korvpall24.geenius.ee/rubriik/u ... lev-cramo/" onclick="window.open(this.href);return false;