Euroleague
Re: Euroleague
Ma ei saa aru miks nad seda maa-ala mängivad Barca vastu , kui see ei tööta ...
streami pole kellelgi pakkuda ?
http://ohtuleht.ee/509037" onclick="window.open(this.href);return false;
18. jaanuaril toimunud Euroliiga mäng Pireuse Olympiakose ja Kristjan Kanguri tööandja Siena Montepaschi vahel kütab jätkuvalt kirgi: kuigi Euroliiga distsiplinaarkomisjon oli varem otsutsanud, et mängu tulemus (Siena võit 74:72) jääb kehtima, on Olympiakos nüüd teatanud, et nemad sellega ei lepi ja kaebavad otsuse edasi.
Vabandust väga aga see on mingi täielik idootsus. Olen samal seisukohal nagu Euroliiga komisjon - kasu said ju mõlemad. Need lisasekundid oleksid võinud ju võidu hoopistükkis Olympiakosele tuua, said nad ju veel lõpus mitu korda üritada. Pealegi vastutab kodumeeskond selle eest, et lauas tegutseksid profesionaalsed inimesed. Ühesõnaga ma ei imestaks üldse, kui selline "ootamatu kellaseiskumine" oli tegelikult siiski "oodatud", ning nüüd on lihtsalt meel must, et omad vitsad peksavad
18. jaanuaril toimunud Euroliiga mäng Pireuse Olympiakose ja Kristjan Kanguri tööandja Siena Montepaschi vahel kütab jätkuvalt kirgi: kuigi Euroliiga distsiplinaarkomisjon oli varem otsutsanud, et mängu tulemus (Siena võit 74:72) jääb kehtima, on Olympiakos nüüd teatanud, et nemad sellega ei lepi ja kaebavad otsuse edasi.
Vabandust väga aga see on mingi täielik idootsus. Olen samal seisukohal nagu Euroliiga komisjon - kasu said ju mõlemad. Need lisasekundid oleksid võinud ju võidu hoopistükkis Olympiakosele tuua, said nad ju veel lõpus mitu korda üritada. Pealegi vastutab kodumeeskond selle eest, et lauas tegutseksid profesionaalsed inimesed. Ühesõnaga ma ei imestaks üldse, kui selline "ootamatu kellaseiskumine" oli tegelikult siiski "oodatud", ning nüüd on lihtsalt meel must, et omad vitsad peksavad
Oh seda jonni.. Siin on niipalju oleks ja polekseid. Samamoodi võib Siena öelda, et kui oleks 2 sekki vähem olnud aega, oleks Brown läinud kolme viskama ja selle sisse pannud. Olympiakos ajab võimatut taga. Peaks mingi ime juhtuma, kui see protest vastu võetakse
Ülker-Barca. P/aeg 19-50, dohh
Norm. Kangur esimene veerand visked 4/4 ja 10 punkti.
kellelgi kanguri mängule linki on pakkuda PS
-
- Kasutaja
Täitsa p*rses mis sauna Maccabi kütab. Jube hästi panevad kolmeseid. Siena ikka ei ole see mis peaks ilma Ressita.
KML-EUROCUP-VTB
Ülkeri pealik pani ameti maha. Tõenäoliselt oleks klubi seda varem või hiljem teinud. Euroliigas vähemalt koosseis ja tabelikoht omavahel kokku ei lähe.
Simone Pianigiani announced his decision to leave the bench of Fenerbahce Ulker Istanbul due to personal reasons.
The new head coach of the Turkish powerhouse is Ertugrul Erdogan, his assistant coach in the team.
"I am proud that I've been part of the family of Fenerbahce Ulker Istanbul" said Simone Pianigiani.
Simone Pianigiani announced his decision to leave the bench of Fenerbahce Ulker Istanbul due to personal reasons.
The new head coach of the Turkish powerhouse is Ertugrul Erdogan, his assistant coach in the team.
"I am proud that I've been part of the family of Fenerbahce Ulker Istanbul" said Simone Pianigiani.
Teab keegi kas Itaalia liiga mänge on ka üldse mingit lootust netist näha?
Vist mitte.. suht imelik tegelt see teemaZog kirjutas:Teab keegi kas Itaalia liiga mänge on ka üldse mingit lootust netist näha?
Nagu Igast muudest riikidest on ülekanded olemas , aga Itaaliast ei suudeta midagi toota..
Kanguri mäng : http://www.livestream.com/rete7tv" onclick="window.open(this.href);return false;Soho kirjutas:Vist mitte.. suht imelik tegelt see teemaZog kirjutas:Teab keegi kas Itaalia liiga mänge on ka üldse mingit lootust netist näha?
Nagu Igast muudest riikidest on ülekanded olemas , aga Itaaliast ei suudeta midagi toota..
Päris hea mäng Kangurilt, nii palju kui ma seda nägin, samas Siena oli vastastest nii palju üle et raske on hinnata konkreetsete meeste panust. Igastahes punkte tuli 16 ja viskeprotsendid olid head... vähemalt statistikasse jääb see kirja.
-
- Kasutaja
Vaatasin ka teist poolaega. Kangur on kaitses ka ikka rock-solid. Ühtegi paha sõna pole öelda.
Nt kolmestest võib ka ühe heaga maha võtta, sest üks vise oli sooritatud omalt poolelt viimasel sekundil lihtsalt korviürituseks. Kahju, et sellised visked statsi kirja lähevad.
Nt kolmestest võib ka ühe heaga maha võtta, sest üks vise oli sooritatud omalt poolelt viimasel sekundil lihtsalt korviürituseks. Kahju, et sellised visked statsi kirja lähevad.
KML-EUROCUP-VTB
Mina süüdistaks ka mängijad, keda sisse toodi. David Andersen(32), Mike Batiste(35) on juba korvpalli mõistes pensionärid ja Batiste veel eriti rööviti meeskonnast ära, kuhu ta sobis. Ülkeris on tema kasutegur 0. Samuti Sato, kellel vanust 31 juba, pole teab mis noor mängija.Alex kirjutas:Ülkeri pealik pani ameti maha. Tõenäoliselt oleks klubi seda varem või hiljem teinud. Euroliigas vähemalt koosseis ja tabelikoht omavahel kokku ei lähe.
Suurim papp pandi hakkama Bo McCalebbi peale, aga kahjuks see mees pole lihtalt mängima ennast saanud.
Kokkuvõte - Ülker kulutas tohhuja pappi suurte nimede peale, aga mis meeskond sellest kasu sai, ma ütleks et suurt miskit. Ostud polnud üldse läbi mõeldud minu arust.