Tartu Rock

Üleüldine korvpallijutt
KalevForever
Kasutaja

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas KalevForever »

Egert kirjutas:
zero0 kirjutas:
Patrioot kirjutas:Huvitav, kes Rockis kaptenipaela saab - Allingu, Doronin?
Või Leppik?
Hooaja alguses mängitakse ilma kaptenita?
Ega sellepärast kedagi kaptenipaelast ilma ei jäeta kui mees paar kuud vigastusega väljas on.Selleks on meeskonnal abikapten või nö teine kapten.
Kasutaja avatar
Fixer
Kasutaja

Postitus Postitas Fixer »

Eesti korvpallikoondise keskmängija Janar Talts alustab hooaega Tartu Ülikool/Rocki meeskonnas.

Alates teisipäevast meeskonnaga koos harjutav Talts sõlmis Rockiga lepingu täna, viibides kontrollturniiri raames Poolas.

"Mul on lepingus sees klausel, et sobiva pakkumise korral välismaalt, saan lahkuda. Hetkel kindlana tunduvaid variante pole, vastasel juhul jäänuks leping Rockiga sõlmimata," sõnas 27-aastane pallur Delfi Spordile.

Hooajast 2007/2008 Rockis mängiv Talts vedas kevadel meeskonna Eesti meistriks, visates liigamängudes keskmiselt 12,1 punkti ja võttes 7,1 lauapalli.
Real Madrid C.F.
Manchester United FC
Kasutaja avatar
Rix
Kasutaja

Postitus Postitas Rix »

Fixer kirjutas:Eesti korvpallikoondise keskmängija Janar Talts alustab hooaega Tartu Ülikool/Rocki meeskonnas.

Alates teisipäevast meeskonnaga koos harjutav Talts sõlmis Rockiga lepingu täna, viibides kontrollturniiri raames Poolas.

"Mul on lepingus sees klausel, et sobiva pakkumise korral välismaalt, saan lahkuda. Hetkel kindlana tunduvaid variante pole, vastasel juhul jäänuks leping Rockiga sõlmimata," sõnas 27-aastane pallur Delfi Spordile.

Hooajast 2007/2008 Rockis mängiv Talts vedas kevadel meeskonna Eesti meistriks, visates liigamängudes keskmiselt 12,1 punkti ja võttes 7,1 lauapalli.
Jah, ikka üsna ebaloogiline, mis korvpalliturul toimub, mees teeb elu hooaja, aga võta näpust... Kuskil bronsi teemas ka foorumi kodustatud lätlane märkis, et kalve esimene soov on välisklubi, aga hetkeseisuga maandub ikkagi BAronsis, sest variante pole. Kalve vast nii hea kui Talts polnud sel hooajal, aga valiti ju ka ikkagi B liigas mitu korda kuu mängijaks ning Läti koondises tegi samuti korralikke mänge, pluss ta peaks veel nooremgi olema kui Talts. Suht müstika, aga tuleb vist tunnistada, et korvpalligeograafia on niivõrd laienenud, et lihtsam on palgata ameerikast või lõuna-ameerikast odavaid kolledžlasi kui garantiisid vajavaid eurooplasi, samuti on maailmamajanduses toimunud kukkumine nii mõnegi klubi uksed sulgenud.

Ja veel, kui kaugel siis need Tsinni asjad on? Tal vist oli miski Saksamaa klubi leping ka laual?
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Kalevpoiss
Kasutaja

Postitus Postitas Kalevpoiss »

Selle kõige taustal tundub Leppiku ja Doronini välja mängima minemise jutt vee eriliselt koomiline, mitte et ta seda juba algusest peale poleks olnud.
Eerik
Kasutaja

Postitus Postitas Eerik »

http://www.tysk.ee/rock/tsinn-ja-talts-on-rockis" onclick="window.open(this.href);return false;

Vastuseks siis Rix'i küsimusele.
Kasutaja avatar
TDK
Kasutaja

Postitus Postitas TDK »

Et siis asi kindel jah? Ma juba ootan seda esimest Rocki ja Kalevi mängu Suurhallis ;)
Kasutaja avatar
Sigmar
Kasutaja

Postitus Postitas Sigmar »

ootan juba huviga, et tsinni vormi näha :)
Kasutaja avatar
Genuin
Kasutaja

Postitus Postitas Genuin »

Egert ja teised loomasõbrad, pange pea ja käed tööle ning hakake plakateid ja muud nänni valmistama!

Loodan, et neid inimesi jääb nüüd vähemaks, kes väidavad, et Cramo ja Rocki duell on ennast ammendanud. Uuel aastal uue hooga!
Kasutaja avatar
plix18
Kasutaja

Postitus Postitas plix18 »

Väga hea uudis!
Huvitav mis kell see avatud treening toimub ?

Juba sain teada.15.sept. kell 18.30.
"Kui päike paistab, laenab Pank sulle vihmavarju; ja kui sadama hakkab, küsib selle tagasi."-Mark Twain
Kasutaja avatar
--KingLeBron--
Kasutaja

Postitus Postitas --KingLeBron-- »

Hea uudis!!Loodame , et mees on vormis ja Rock mängib kõigi peale Cramo vastu BBL-is hästi , ning saab euro sarjas alagrupist edasi!
Miami Heat NBA meistriks!

Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!

Chelsea fan!

Pilt
Kasutaja avatar
Kalev4ever
Kasutaja

Postitus Postitas Kalev4ever »

--KingLeBron-- kirjutas:Hea uudis!!Loodame , et mees on vormis ja Rock mängib kõigi peale Cramo vastu BBL-is hästi , ning saab euro sarjas alagrupist edasi!
Voh, üks väga muhe ja minu arvamusega ühtiv kommentaar! :)
Ei ole mingeid ajugeeniuste "Aga Cramol on ju VÄGA kehv tagaliin" või et "Kalevil pole Rocki vastu šanssigi sel hooajal" kommentaare.

Minu poolt ka Rockile palju edu liigades, kus ta osaleb, aga kui peaks Cramoga kokku minema, siis olen teadagi kelle poolt :)
Fear the prophet!
007
Kasutaja

Postitus Postitas 007 »

TDK kirjutas:Et siis asi kindel jah? Ma juba ootan seda esimest Rocki ja Kalevi mängu Suurhallis ;)
Mina ootan küll Tartus peetavat mängu, seal millegi pärast võiduvõimalused suuremad. Huvitav kas Toome Rocki ja Kalevi mängus platsile läheb, seal ju Talts suure tõenäosusega ees?:)
Asjaajaja
Kasutaja

Postitus Postitas Asjaajaja »

Ma juba näen vaimusilmas, kuidas Tartu Rock 30-punktilisi pakke Cramole vajutab. :koss:
Kasutaja avatar
Sigmar
Kasutaja

Postitus Postitas Sigmar »

Asjaajaja kirjutas:Ma juba näen vaimusilmas, kuidas Tartu Rock 30-punktilisi pakke Cramole vajutab. :koss:
See oleks küll valus :):):)
Kasutaja avatar
Go Cramo!
Kasutaja

Postitus Postitas Go Cramo! »

nagu näha on unistajad on taas klaviatuuri taha sattunud
Vasta