Milliseid mängijaid tahaksite Teie näha Kalevi ridades?
-
- Kasutaja
no arvata on ,et see grusiin eriline tegija pole ,sest kui ta oleks siis poleks ju teda Leedust nii lihtsalt minema lastud ja meile satuvad ju alati need kõige nigelamad mängumehed ja mis sellesse tsentrisse puutub siis arvan ,et kui see grusiin meile üldse tulebgi siis Reedile ta õige vahetus ei ole ja rohkem tsentreid meile tulemas ei ole ,sest olgem aused ei ole ju nagu enam mõtet kui hooaja algul me kedagi ei leidnud siis kui ULEBis hakkab teine ring juba pihta ja BBLis oleme ka varsti playoffi koha minetanud siis mina küll kahtlen ,et kas meil oleksgi mõtet mingit tsentrit vaja palgata
http://www.bbl.net/index.php/b19sYW5nPW ... c1JnA9Mzg1BigMac kirjutas:Grusiin mängib praegu Alytiuse Alita ( VMS ) kooseisus
ehk siis bbl 2 divisionis mängib see kutt praegu
Jah , see sama vend .Kalev kirjutas:http://www.bbl.net/index.php/b19sYW5nPW ... c1JnA9Mzg1BigMac kirjutas:Grusiin mängib praegu Alytiuse Alita ( VMS ) kooseisus
ehk siis bbl 2 divisionis mängib see kutt praegu
Eks ta 1 pikk lont ole nagu need kõik pikad .
Aga loodame et mees areneb , noor ta ju on !
mnjaa, tundub et vend on korvpalli juures ainult tänu pikkusele :/
Sai eile Demarriga ka Msnis arutatud ja minu meelest oleks suurepärane, kui ntx Parmer ja Frier mõlemad ära saata ja selline vend nagu Darren Mitchell kutsuda, lisaks oleks heamõni vhemalt 210 pikk korralik c võtta..ja olekski suht norm sats koos..
Sai eile Demarriga ka Msnis arutatud ja minu meelest oleks suurepärane, kui ntx Parmer ja Frier mõlemad ära saata ja selline vend nagu Darren Mitchell kutsuda, lisaks oleks heamõni vhemalt 210 pikk korralik c võtta..ja olekski suht norm sats koos..
Viimati muutis greystone, 09 Dets 2007, 11:38, muudetud 1 kord kokku.
DarreL Mitchell on mehe nimi. Ta mängis Rytases ja vaevalt on tal erilist huvi Kalevisse tulla. Aga unistada ja arutada on muidugi hea ja ilus. Kui kõik mehed oleks lihtsalt "võtta ja tuua", siis tooksin mina siia Kobe Bryanti, O`Neali ja teised toredad poisid.greystone kirjutas:mnjaa, tundub et vend on korvpalli juures ainult tänu pikkusele :/