Lihtsalt tuletasin meeldeKaska kirjutas:kellelt sa seda pakki tahad ?spartaklane kirjutas:Jah tõesti oleks isegi tore ,kui Reedel korraliku paki saaks,sest see peaks ka juhtkonnale saatma mingi sõnumi,et asi on mäda.Rockilt vä ?

Lihtsalt tuletasin meeldeKaska kirjutas:kellelt sa seda pakki tahad ?spartaklane kirjutas:Jah tõesti oleks isegi tore ,kui Reedel korraliku paki saaks,sest see peaks ka juhtkonnale saatma mingi sõnumi,et asi on mäda.Rockilt vä ?
Nõustun 100%. Loodame, et terve hooaeg selline jube ei tule. Tänase kaotuse üle väga ei põe, vaatame mis homme saama hakkabAsjaajaja kirjutas:Lõpp kokkuvõte mängule: mõlemad meeskonnad mängisid koledat mängu, Cramo lihtsalt väga palju koledamalt.
ei tea jah, huvitaval kombel ei muutnud Jonesi ärasaatmine mängu mitte üldsegi paremaksAsjaajaja kirjutas:Ei tea, kas hollandlane saadetakse nüüd ka minema?
No superstaarid nad ei ole aga oma harjumuspärase keskmisega võrreldes tegitd igati OK partii.Kalev4ever kirjutas:Kui kaks meeskonda teevad kahe peale 46 pallikaotust, siis mis mänguilust siin rääkida saab?
Võitis kehvemast veidi parem meeskond.
Kui Rocki fännide jaoks on Kurbas ja Raadik superstaarid, siis: tule taevas appi![]()
Fakt on selles, et Rain ei saa Kitsingute jne sugustega väga tihti BBL-is mängida. Kurbas saab kindlasti olema väike esiletõusja.
Ilmselt Jonesiga poleks Kalev täna ikkagi võitnud, seda jah, aga korvialune võitlus oleks oluliselt võrdsem olnud küllvaim564 kirjutas:ei tea jah, huvitaval kombel ei muutnud Jonesi ärasaatmine mängu mitte üldsegi paremaksAsjaajaja kirjutas:Ei tea, kas hollandlane saadetakse nüüd ka minema?
Minu jaoks on Callistus mingil kombel väga sümpaatne ja ma tahaks teda ka edaspidi näha, aga paraku ma olen sinuga nõus ning mõtlesin ka ise samamoodi. Cramo vastu võis ju ta särada (või noh - pallikaotusi ja möödaviskeid oli ju tegelikult palju), aga kui vastas on mõni tugevam meeskond, mõne kõvema keskmängijaga, siis ei oleks tal ikka midagi teha (kui ta juhuslikult mingit tohutut arenguhüpet ei tee). Samas mõeldes Cramo strateegiale, so. saata koheselt minema leegionär pärast ebaõnnestunud mängu ning mitte leida asendust, ei tundu ka eriti ratsionaalne.Rix kirjutas:Rockil on materjali küllaga, aga jah, parem ikkagi kui nad seda nigeerlast ei jätaks. täna võis ju vabalt mõned visked tabada ja koppadega hiilata, aga noh oleks seal korvi all üks korralik jõuline mees olnud, siis pole neist koppadest midagi kasu, ründelauast nopitakse pall ja...
Rocki mäng oli võidust hoolimata rohkem kehvapoolne. Raadik mängis siiski enda kohta korralikult ja ega Taltsile PF peal korralikku asendust ei ole, nii et ta võib isegi mänguaega saada.Kalev4ever kirjutas:Kui kaks meeskonda teevad kahe peale 46 pallikaotust, siis mis mänguilust siin rääkida saab?
Võitis kehvemast veidi parem meeskond.
Kui Rocki fännide jaoks on Kurbas ja Raadik superstaarid, siis: tule taevas appi![]()
Fakt on selles, et Rain ei saa Kitsingute jne sugustega väga tihti BBL-is mängida. Kurbas saab kindlasti olema väike esiletõusja.