VTB Ühisliiga 2012/2013
Re: VTB Ühisliiga 2012/2013
Mina ka ehk sooviks linki.
Ise olen Starmani klient, kuid see mis meile läbi TTV jõudis, oli tõepoolest kohutav.michaelEP kirjutas:Kuidas foorumiskaaslastel pildikvaliteediga lood olid? Siin youtube videosid vaadates tundub, et vähemalt korralik pildivkvaliteet oli tagatud. Aga see pilt, mis minu koju Elioni ja TTV vahendusel jõudis oli küll suht jube...
Kui asi üleval,siis oleks ka väike lingisoov Aitäh!
Pilt polnud kõige parem, aga samas otseselt ei häirinud. Hullem oli minu jaoks heli - saalist tulevad hääled on võrreldes kommentaatorite jutuga praktiliselt alati TTV ülekannetes nii maha keeratud, et tekitavad tunde, justkui jälgiksin mängu kuskil kossusaali akna taga, mänguõhkkonnast äralõigatuna. No panen siis volüümi juurde, et midagigi kuuleks, aga seepeale tahab pausi ajal lastava reklaami möirgamine mul aknaklaasid eest lüüa.michaelEP kirjutas:Kuidas foorumiskaaslastel pildikvaliteediga lood olid? Siin youtube videosid vaadates tundub, et vähemalt korralik pildivkvaliteet oli tagatud. Aga see pilt, mis minu koju Elioni ja TTV vahendusel jõudis oli küll suht jube...
Kui võimalik siis samuti sooviks linki. Tänud ette!
sooviks ka linki
Paluksin samuti linki.
heameelega vaataks lingilt, kuda asi oli....
sama soov ka minul, palun linki.
Sooviks ka linki
Üks selline mäng ja juba foorumisse on kümmekond uut liiget äkitselt sisse sadanud...
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Mario kirjutas:Pilt polnud kõige parem, aga samas otseselt ei häirinud. Hullem oli minu jaoks heli - saalist tulevad hääled on võrreldes kommentaatorite jutuga praktiliselt alati TTV ülekannetes nii maha keeratud, et tekitavad tunde, justkui jälgiksin mängu kuskil kossusaali akna taga, mänguõhkkonnast äralõigatuna. No panen siis volüümi juurde, et midagigi kuuleks, aga seepeale tahab pausi ajal lastava reklaami möirgamine mul aknaklaasid eest lüüa.michaelEP kirjutas:Kuidas foorumiskaaslastel pildikvaliteediga lood olid? Siin youtube videosid vaadates tundub, et vähemalt korralik pildivkvaliteet oli tagatud. Aga see pilt, mis minu koju Elioni ja TTV vahendusel jõudis oli küll suht jube...
Lisaks veel juurde seniilse Salumetsa kommentaarid stiilis "Aiaiaiai Soku pealt võib nüüd kärisema hakata" ja hetk enne Arbeti viset väiksed soigumised "ei ei ei ära sealt viska".
Peaks TTV-le ühise kirja saatma mängu heliga seoses, tõesti on tunne nagu vaataks uudise või vestlussaadet, kus korvpallimäng taustaks mängima pandud.
-
- Kasutaja
Sooviks ka linki
Sama, kohe peale mängu tulid postid ala Jesss Kalev oi kui hea ikka. Siis vaatad postitusi - 1.Rix kirjutas:Üks selline mäng ja juba foorumisse on kümmekond uut liiget äkitselt sisse sadanud...
Tühja kah Nautige!