Euroleague

Europe Cup, BCL, Euroliiga, NBA jne
Kasutaja avatar
Demarr
Kasutaja

Re: Euroleague

Postitus Postitas Demarr »

Soho kirjutas:Me võime siin ju Cramot kiruda , aga isegi Rytas paistab Kubanilt kotti saavat..
kui nüüd vaadata Leedu tippmeeskondade selle hooajaseid esitusi, siis mõlemad on Cramoga suht sama tugevad.
Ma nüüd ei teagi kohe, ei nõustu üldse. Žalgirisele saab aeglast hooaja algust kuidagi ette heita, aga Rytasele? Esiteks oli neile suurepärane saavutus sellest Euroliiga kvalifikatsiooni kadalipust üldse läbi pääseda, teiseks pandi kohe avavoorus atraktiivse mängupildiga kodus Panathinaikos kotti ning kolmandaks ollakse seni VTB-s kaotuseta, sh võideti ka sedasama Kubani Lokomotivi 15 punktiga.

Ja üleüldse on Kalevil siiski way-way pikk maa minna selleni, et kannataks kahe Leedu suurega võrdlust. Nii organisatsioonilise poole pealt kui ka rosteri tugevuse osas.
We train like champions, we win like champions and if we lose, we lose like champions
Kasutaja avatar
Soho
Kasutaja

Postitus Postitas Soho »

Demarr kirjutas:
Soho kirjutas:Me võime siin ju Cramot kiruda , aga isegi Rytas paistab Kubanilt kotti saavat..
kui nüüd vaadata Leedu tippmeeskondade selle hooajaseid esitusi, siis mõlemad on Cramoga suht sama tugevad.
Ma nüüd ei teagi kohe, ei nõustu üldse. Žalgirisele saab aeglast hooaja algust kuidagi ette heita, aga Rytasele? Esiteks oli neile suurepärane saavutus sellest Euroliiga kvalifikatsiooni kadalipust üldse läbi pääseda, teiseks pandi kohe avavoorus atraktiivse mängupildiga kodus Panathinaikos kotti ning kolmandaks ollakse seni VTB-s kaotuseta, sh võideti ka sedasama Kubani Lokomotivi 15 punktiga.

Ja üleüldse on Kalevil siiski way-way pikk maa minna selleni, et kannataks kahe Leedu suurega võrdlust. Nii organisatsioonilise poole pealt kui ka rosteri tugevuse osas.

Nu eks saab näha , see aasta ju ühes VTB grupis Rytasega :)
Kasutaja avatar
Soho
Kasutaja

Postitus Postitas Soho »

Nii palju siis sellest :D
Eks see Šiauliai käest saadud koslep sai saatuslikuks ..

‏@sportando
Zalgiris Kaunas fired coach Ilias Zouros
Kasutaja avatar
Rix
Kasutaja

Postitus Postitas Rix »

Soho kirjutas:Nii palju siis sellest :D
Eks see Šiauliai käest saadud koslep sai saatuslikuks ..

‏@sportando
Zalgiris Kaunas fired coach Ilias Zouros
Wow, huvitav, mis see Priit Venele tähendab. Peatreeneriks :wink:
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Kasutaja avatar
Soho
Kasutaja

Postitus Postitas Soho »

uus loots : Saulius Stombergas
Rio
Kasutaja

Postitus Postitas Rio »

Täitsa selle poolt, et kreekalne lahkus.Leedukatele ei sobi üldse selline palli loksutamise stiil
Kasutaja avatar
Alex
Kasutaja

Postitus Postitas Alex »

Soho kirjutas:uus loots : Saulius Stombergas
Vabsjee säästuprogramm või? On's ta üldse kusagil peatreener olnud?
YNWA
Kasutaja avatar
Soho
Kasutaja

Postitus Postitas Soho »

VEF-st siis Milanosse..
Gani Lawal signed the deal with Olimpia Milano for the season
Loodevasti on korralik täiendus kuna praegu on korvialune küll Milanol täielik 0
Kasutaja avatar
Egert
Kasutaja

Postitus Postitas Egert »

Madridi Real on esimesed 5 mängu võitnud keskmiselt 28,8 punktiga. Täna 103-57 võit Anadolu üle.
Kasutaja avatar
pebeetu
Kasutaja

Postitus Postitas pebeetu »

Reali mängu oli kohe silmale ilus vaadata.Eriti meeldis mulle,kuidas isegi 40 punktilises eduseisus mängiti samasuguse innuga nii rünnakul kui kaitses,nagu seis oleks tasavägine.Ei mingit mummerdamist ega aja mängimist.Efes löödi korralikult nokauti :)
Kasutaja avatar
Rix
Kasutaja

Postitus Postitas Rix »

pebeetu kirjutas:Reali mängu oli kohe silmale ilus vaadata.Eriti meeldis mulle,kuidas isegi 40 punktilises eduseisus mängiti samasuguse innuga nii rünnakul kui kaitses,nagu seis oleks tasavägine.Ei mingit mummerdamist ega aja mängimist.Efes löödi korralikult nokauti :)
Huvitav, kas Cramo saab eurokarikas esimese võidu enne, kui Madrid esimese kaotuse euroliigas? Madrid pole küll sümpaatne ajaloolistel põhjustel, aga see aasta on nad ikka ülivõimsad.
KalevRuus
Kasutaja

Postitus Postitas KalevRuus »

Kas Zalgirise- Brose mängust striimi on? Ma tean, et tund aega tagasi hakkas aga näeks vähemalt lõpu ära. Ise ei leidnud kuskilt.
E:Leidsin.
Kasutaja avatar
Kasutaja

Postitus Postitas #7 »

Kas ma olen juba ammu midagi maha maganud või, mis keiss on, et mängijatel selja peal nime pole?
Kasutaja avatar
pebeetu
Kasutaja

Postitus Postitas pebeetu »

Kui oleks võimalik värvata Cramosse üks mees Real Madridist,siis minu kindel valik oleks Sergio Rodríguez.Uskumatu vana nii kaitses kui rünnakul :koss:
Kasutaja avatar
Rix
Kasutaja

Postitus Postitas Rix »

pebeetu kirjutas:Kui oleks võimalik värvata Cramosse üks mees Real Madridist,siis minu kindel valik oleks Sergio Rodríguez.Uskumatu vana nii kaitses kui rünnakul :koss:
Noh, ta ei peaks enam väljakul muidugi olema. See löök oleks ka hokis eemaldamist tähendanud.
Real on muidugi võimas ja rod elu vormis.
Vasta