Soho kirjutas:Me võime siin ju Cramot kiruda , aga isegi Rytas paistab Kubanilt kotti saavat..
kui nüüd vaadata Leedu tippmeeskondade selle hooajaseid esitusi, siis mõlemad on Cramoga suht sama tugevad.
Ma nüüd ei teagi kohe, ei nõustu üldse. Žalgirisele saab aeglast hooaja algust kuidagi ette heita, aga Rytasele? Esiteks oli neile suurepärane saavutus sellest Euroliiga kvalifikatsiooni kadalipust üldse läbi pääseda, teiseks pandi kohe avavoorus atraktiivse mängupildiga kodus Panathinaikos kotti ning kolmandaks ollakse seni VTB-s kaotuseta, sh võideti ka sedasama Kubani Lokomotivi 15 punktiga.
Ja üleüldse on Kalevil siiski way-way pikk maa minna selleni, et kannataks kahe Leedu suurega võrdlust. Nii organisatsioonilise poole pealt kui ka rosteri tugevuse osas.
We train like champions, we win like champions and if we lose, we lose like champions
Soho kirjutas:Me võime siin ju Cramot kiruda , aga isegi Rytas paistab Kubanilt kotti saavat..
kui nüüd vaadata Leedu tippmeeskondade selle hooajaseid esitusi, siis mõlemad on Cramoga suht sama tugevad.
Ma nüüd ei teagi kohe, ei nõustu üldse. Žalgirisele saab aeglast hooaja algust kuidagi ette heita, aga Rytasele? Esiteks oli neile suurepärane saavutus sellest Euroliiga kvalifikatsiooni kadalipust üldse läbi pääseda, teiseks pandi kohe avavoorus atraktiivse mängupildiga kodus Panathinaikos kotti ning kolmandaks ollakse seni VTB-s kaotuseta, sh võideti ka sedasama Kubani Lokomotivi 15 punktiga.
Ja üleüldse on Kalevil siiski way-way pikk maa minna selleni, et kannataks kahe Leedu suurega võrdlust. Nii organisatsioonilise poole pealt kui ka rosteri tugevuse osas.
Nu eks saab näha , see aasta ju ühes VTB grupis Rytasega
VEF-st siis Milanosse..
Gani Lawal signed the deal with Olimpia Milano for the season
Loodevasti on korralik täiendus kuna praegu on korvialune küll Milanol täielik 0
Reali mängu oli kohe silmale ilus vaadata.Eriti meeldis mulle,kuidas isegi 40 punktilises eduseisus mängiti samasuguse innuga nii rünnakul kui kaitses,nagu seis oleks tasavägine.Ei mingit mummerdamist ega aja mängimist.Efes löödi korralikult nokauti
pebeetu kirjutas:Reali mängu oli kohe silmale ilus vaadata.Eriti meeldis mulle,kuidas isegi 40 punktilises eduseisus mängiti samasuguse innuga nii rünnakul kui kaitses,nagu seis oleks tasavägine.Ei mingit mummerdamist ega aja mängimist.Efes löödi korralikult nokauti
Huvitav, kas Cramo saab eurokarikas esimese võidu enne, kui Madrid esimese kaotuse euroliigas? Madrid pole küll sümpaatne ajaloolistel põhjustel, aga see aasta on nad ikka ülivõimsad.
pebeetu kirjutas:Kui oleks võimalik värvata Cramosse üks mees Real Madridist,siis minu kindel valik oleks Sergio Rodríguez.Uskumatu vana nii kaitses kui rünnakul
Noh, ta ei peaks enam väljakul muidugi olema. See löök oleks ka hokis eemaldamist tähendanud.
Real on muidugi võimas ja rod elu vormis.