Nutta ikka !Asjaajaja kirjutas:Egert on ikka räige vihkaja. Ei tea kohe, kas nutta või naerda.
Tartu Rock
Re: Tartu Rock
- kasutaja123
- Kasutaja
- Kontakt:
Visnapuu ütles Õhtulehele, et kaotati tänu vastase poolelt väljakult visatud buzzerbeater'ile.
- --KingLeBron--
- Kasutaja
Sitt vabandus.... Ma oleks õelnud , et valed sokid olid jalas...
Miami Heat NBA meistriks!
Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!
Chelsea fan!
Chelsea fan!
Kuni ei ole olnud ühtegi mõjuva tähtsusega kohtumist Cramo vs Rock, ei ole mõtet ühtegi ennatlikku järeldust teha.
No ära tee siis, jumal hoidku.Asjaajaja kirjutas:Kuni ei ole olnud ühtegi mõjuva tähtsusega kohtumist Cramo vs Rock, ei ole mõtet ühtegi ennatlikku järeldust teha.
"Kaotamist ei olegi vaja osata, võita on vaja osata." - tonii
-
- Kasutaja
Huvitav,sina küll teed Kalevi kohta ennatlike järeldusi.Aga vahet pole,varsti saad uue banni ja foorum jälle vähe normaalsem.Asjaajaja kirjutas:Kuni ei ole olnud ühtegi mõjuva tähtsusega kohtumist Cramo vs Rock, ei ole mõtet ühtegi ennatlikku järeldust teha.
See on korvpalli foorum, mitte foorum sinu isiklike emotsioonide kohta. Kui sul ei ole mitte midagi teemakohast öelda, siis parem ära ütlegi. Tänan!KalevForever kirjutas:Huvitav,sina küll teed Kalevi kohta ennatlike järeldusi.Aga vahet pole,varsti saad uue banni ja foorum jälle vähe normaalsem.
- kalevcramo
- Kasutaja
Ka sinu märkus ei olnud just teemakohane, sinu postitus ei sisaldanud ühtegi sõna Tartu Rockist. Lahendage oma mured Privaatsõnumitega.
Rocki kohta niipalju siis, et tõesti inimesed satuvad liiga ekstaasi tühistest kontroll mängudest. Ei anna need õiget pilti ei Rockist, ega Kalevist. Ega see et Rock mingi lambist meeskonda võitis ja Kalev samuti, ei tähenda et me jube kõvad oleme sel hooajal. Mina ootan ikkagi õige hooaja algust. See näitab kellel on munad ja kellel mitte.
Rocki kohta niipalju siis, et tõesti inimesed satuvad liiga ekstaasi tühistest kontroll mängudest. Ei anna need õiget pilti ei Rockist, ega Kalevist. Ega see et Rock mingi lambist meeskonda võitis ja Kalev samuti, ei tähenda et me jube kõvad oleme sel hooajal. Mina ootan ikkagi õige hooaja algust. See näitab kellel on munad ja kellel mitte.
Olen siin foorumis uus kuid mitte päris elukauge korvpallist.
Olen siin mõne eeskõnelejaga nõus, et pole mõtet Rocki või Cramo kohta mingeid järeldusi veel tegema hakata. Las meeskonnad harjutavad kokkumängu ikka pisut. Usun, et reedene Rocki-Cramo vaheline mäng ei anna ka veel mingit kindlat ülevaadet meeskondadest kuid annab pildi kellel on meeskonna kompekteerimine õnnestund paremini.
Olen siin mõne eeskõnelejaga nõus, et pole mõtet Rocki või Cramo kohta mingeid järeldusi veel tegema hakata. Las meeskonnad harjutavad kokkumängu ikka pisut. Usun, et reedene Rocki-Cramo vaheline mäng ei anna ka veel mingit kindlat ülevaadet meeskondadest kuid annab pildi kellel on meeskonna kompekteerimine õnnestund paremini.
Elagu BC Kalev/Cramo!
- --KingLeBron--
- Kasutaja
[ulr]http://ohtuleht.ee/index.aspx?id=394997[/url]
Miami Heat NBA meistriks!
Chelsea fan!
Chelsea fan!
http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=394997" onclick="window.open(this.href);return false;--KingLeBron-- kirjutas:[ulr]http://ohtuleht.ee/index.aspx?id=394997[/url]
Tartu Ülikool Rocki korvpallimeeskond sai turniiril Liepajas kolmanda koha, sest kaotas viimasel päeval Kedainiai Nevežisele 55:70
- kalevcramo
- Kasutaja
ütleks veel, et näitab ilmselt ka kumma meeskonna füüsiline vorm juba praeguseks parem on. muud me sealt väga näha ei saa.Juss00 kirjutas:Olen siin foorumis uus kuid mitte päris elukauge korvpallist.
Pakun Rytas-Kalev finaali
Egert kirjutas:Pakun Rytas-Kalev finaali
Miami Heat Is The Best !
Tallinna BC Kalev/Cramo Is The Best !
Tallinna BC Kalev/Cramo Is The Best !