Kalev vs Žalgiris

Kõik Eesti-Läti korvpalliliigaga seonduv
jama

Postitus Postitas jama »

parmer ka kord nii, kord naa..kurat ei saa sotti temast
Kasutaja avatar
TDK
Kasutaja

Postitus Postitas TDK »

Kas mõni targem võiks lühidalt öelda kuidas see BBLi süsteem välja näeb üldse ?
Kas see aasta on ka Final 4 või on Final 6 ?
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja

Postitus Postitas marxx762 »

parmer tegi täna jumala normaalse mängu minuarust. alati ei loe punktisumma palju vastase korvi laod
FANnrOne
Kasutaja

Postitus Postitas FANnrOne »

marxx762 kirjutas:parmer tegi täna jumala normaalse mängu minuarust. alati ei loe punktisumma palju vastase korvi laod
Kle sa oled päris palju lolli juttu järjest ajanud. Ega pole mõttet hakata arutama , kas ta tegi hea mängu , kui sa ju sittagi mängust ei tea! Sa ei näinud ju seda mängu ja sul ei ole mingit aimu, kuidas ta mängis!
BC Kalev/Cramo
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja

FANnrOne kirjutas:
marxx762 kirjutas:parmer tegi täna jumala normaalse mängu minuarust. alati ei loe punktisumma palju vastase korvi laod
Kle sa oled päris palju lolli juttu järjest ajanud. Ega pole mõttet hakata arutama , kas ta tegi hea mängu , kui sa ju sittagi mängust ei tea! Sa ei näinud ju seda mängu ja sul ei ole mingit aimu, kuidas ta mängis!
Min 2P 3P 1P
M. Parmer 26:22 7-2 2-0 4-1 6Rb 3Rs 1Vl 5pts
Viskas küll peale ja mööda suht palju ja vabaviskeid viskas täna halvasti aga 6 lauda ja 3 söötu ja 1 vaheltlõige .
Sa nägid mängu või ma ei taha tüli norida vms, aga okei punktid jäid temalt tagasihoidlikuks aga sitasti ta nyyd küll ei mänginud.
Kus otsast ma päris palju lolli juttu järjes olen ajanud?
Kasutaja avatar
BCKLV
Kasutaja

Postitus Postitas BCKLV »

Miks oli vaja ikkagi lõpus 9 sekundi sees 3 viga teha seisul 90-90? Ja miks läks Reed nii kiiresti viskele Kalevi viimasel rünnakul? Äärmiselt kahetsusväärne muidugi et Parmer vabaviset ei tabanud, eduseisus oleks võinud lõpp teistsuguseks kujuneda... Kalevil tundub igatahes probleem mängu lõppudega olema, milles vb kõige rohkem Maticil vajaka jäämisi. Hea mäng siiski, vb tuleb kasuks isegi enne teisipäeva.
HEROS GET REMEMBERED, LEGENDS NEVER DIE ||| 2005 ||| 2006 ||| 2009 ||| 2011 ||| 2012 ||| 2013 ||| 2014 ||| 2016 ||| 2017 |||
LeBon

Postitus Postitas LeBon »

Kegi asjatunja võiks tõesti Arvetist rääkida, mängib teisipäeval või ei? Sokk vist ei mängi nagunii?
karl-Peeter

Postitus Postitas karl-Peeter »

marxx762 kirjutas:
FANnrOne kirjutas:
Min 2P 3P 1P
Viskas küll peale ja mööda suht palju ja vabaviskeid viskas täna halvasti aga 6 lauda ja 3 söötu ja 1 vaheltlõige .
Sa nägid mängu või ma ei taha tüli norida vms, aga okei punktid jäid temalt tagasihoidlikuks aga sitasti ta nyyd küll ei mänginud.
Point on selles et sa ei saa öelda kas ta mängis sittasti või mitte kui sa mängu näind ple.Statistika järgi ei saa vaadata.
villu123
Kasutaja
Kontakt:

Postitus Postitas villu123 »

Statistika järgi võib küll seda öelda, et mäng oli väga võrdne.
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja

karl-Peeter kirjutas:
marxx762 kirjutas:
FANnrOne kirjutas: Kle sa oled päris palju lolli juttu järjest ajanud. Ega pole mõttet hakata arutama , kas ta tegi hea mängu , kui sa ju sittagi mängust ei tea! Sa ei näinud ju seda mängu ja sul ei ole mingit aimu, kuidas ta mängis!
Min 2P 3P 1P
Point on selles et sa ei saa öelda kas ta mängis sittasti või mitte kui sa mängu näind ple.Statistika järgi ei saa vaadata.
sedant küll punkte küll eriti ei tulnud aga muud näitajad on normaalsed,
okei las jääda nyyd see teema ma ei taha vaielda.
rahu!
Death

Postitus Postitas Death »

Järgmine aasta võitleb kalev juba 2. , kui mitte just 1. koha pärast, tublid olete!
Õnne teile ka Rocki fännide poolt :)
Patrik
Kasutaja

Postitus Postitas Patrik »

Kurat, kui täna oleks võit tulnud, siis see omaks väga suurt tähendust. Ilmselt esimene meeskond BBL'is peale Rytasele ja ASK'ile, kes Žalgirisele ära oleks teinud. Peale selle kaks Uleb cupi mängu võitu oleks saanud veelkord kinnituse, et need võidud ei tulnud kogematta vaid on tegu ikka meeskonnaga, kes on väga ohtlik ning keda ei tasu kindlasti mitte alahinnata. Peale seda võitu oleks ka ilmselt 99% Žalgirise peatreener vahetunud, leedukatel oleks olnud küll karp lahti, et mida need eestlased nüüd veel teevad kuid usun, et nii mõnelgi leedukorvpallijumalal oli junn jahe.

Kahju, et võitu ei tulnud aga tublid sellegipoolest. Teadupärast on Žalgiris Kalevist parem ja eks õnne olegi tugevamatel rohkem ;)
hm

Postitus Postitas hm »

Kle ma ei usu, et kõik tiimid keda kalev nüüd võidab kohe treeneri minema saadavad
Hmm

Postitus Postitas Hmm »

Muuseas, zalgirisel ei mänginud kaks shooterit: Collins ja Brown, niiet nende osalemisel oleks vast suurem kaotus tulnud....
Oskar8
Kasutaja

Postitus Postitas Oskar8 »

kas pole tihti tähtsates punkt-punkti mängudes teevad kalevlased lolli vea.... dijoni vastu oli võit käes kui reed ohutus kohas vea tegi... asevli vastu olekls peaaegu kaotuse saanud tänu kanguri veale ja nyyd oli popviic juba nurka surutud aga reed tegi vea :P
Suletud