Kalev vs Žalgiris
Kle sa oled päris palju lolli juttu järjest ajanud. Ega pole mõttet hakata arutama , kas ta tegi hea mängu , kui sa ju sittagi mängust ei tea! Sa ei näinud ju seda mängu ja sul ei ole mingit aimu, kuidas ta mängis!marxx762 kirjutas:parmer tegi täna jumala normaalse mängu minuarust. alati ei loe punktisumma palju vastase korvi laod
BC Kalev/Cramo
Min 2P 3P 1PFANnrOne kirjutas:Kle sa oled päris palju lolli juttu järjest ajanud. Ega pole mõttet hakata arutama , kas ta tegi hea mängu , kui sa ju sittagi mängust ei tea! Sa ei näinud ju seda mängu ja sul ei ole mingit aimu, kuidas ta mängis!marxx762 kirjutas:parmer tegi täna jumala normaalse mängu minuarust. alati ei loe punktisumma palju vastase korvi laod
M. Parmer 26:22 7-2 2-0 4-1 6Rb 3Rs 1Vl 5pts
Viskas küll peale ja mööda suht palju ja vabaviskeid viskas täna halvasti aga 6 lauda ja 3 söötu ja 1 vaheltlõige .
Sa nägid mängu või ma ei taha tüli norida vms, aga okei punktid jäid temalt tagasihoidlikuks aga sitasti ta nyyd küll ei mänginud.
Kus otsast ma päris palju lolli juttu järjes olen ajanud?
Miks oli vaja ikkagi lõpus 9 sekundi sees 3 viga teha seisul 90-90? Ja miks läks Reed nii kiiresti viskele Kalevi viimasel rünnakul? Äärmiselt kahetsusväärne muidugi et Parmer vabaviset ei tabanud, eduseisus oleks võinud lõpp teistsuguseks kujuneda... Kalevil tundub igatahes probleem mängu lõppudega olema, milles vb kõige rohkem Maticil vajaka jäämisi. Hea mäng siiski, vb tuleb kasuks isegi enne teisipäeva.
HEROS GET REMEMBERED, LEGENDS NEVER DIE ||| 2005 ||| 2006 ||| 2009 ||| 2011 ||| 2012 ||| 2013 ||| 2014 ||| 2016 ||| 2017 |||
Point on selles et sa ei saa öelda kas ta mängis sittasti või mitte kui sa mängu näind ple.Statistika järgi ei saa vaadata.marxx762 kirjutas:Min 2P 3P 1PFANnrOne kirjutas:Kle sa oled päris palju lolli juttu järjest ajanud. Ega pole mõttet hakata arutama , kas ta tegi hea mängu , kui sa ju sittagi mängust ei tea! Sa ei näinud ju seda mängu ja sul ei ole mingit aimu, kuidas ta mängis!marxx762 kirjutas:parmer tegi täna jumala normaalse mängu minuarust. alati ei loe punktisumma palju vastase korvi laod
Viskas küll peale ja mööda suht palju ja vabaviskeid viskas täna halvasti aga 6 lauda ja 3 söötu ja 1 vaheltlõige .
Sa nägid mängu või ma ei taha tüli norida vms, aga okei punktid jäid temalt tagasihoidlikuks aga sitasti ta nyyd küll ei mänginud.
sedant küll punkte küll eriti ei tulnud aga muud näitajad on normaalsed,karl-Peeter kirjutas:Point on selles et sa ei saa öelda kas ta mängis sittasti või mitte kui sa mängu näind ple.Statistika järgi ei saa vaadata.marxx762 kirjutas:Min 2P 3P 1PFANnrOne kirjutas: Kle sa oled päris palju lolli juttu järjest ajanud. Ega pole mõttet hakata arutama , kas ta tegi hea mängu , kui sa ju sittagi mängust ei tea! Sa ei näinud ju seda mängu ja sul ei ole mingit aimu, kuidas ta mängis!
okei las jääda nyyd see teema ma ei taha vaielda.
rahu!
Kurat, kui täna oleks võit tulnud, siis see omaks väga suurt tähendust. Ilmselt esimene meeskond BBL'is peale Rytasele ja ASK'ile, kes Žalgirisele ära oleks teinud. Peale selle kaks Uleb cupi mängu võitu oleks saanud veelkord kinnituse, et need võidud ei tulnud kogematta vaid on tegu ikka meeskonnaga, kes on väga ohtlik ning keda ei tasu kindlasti mitte alahinnata. Peale seda võitu oleks ka ilmselt 99% Žalgirise peatreener vahetunud, leedukatel oleks olnud küll karp lahti, et mida need eestlased nüüd veel teevad kuid usun, et nii mõnelgi leedukorvpallijumalal oli junn jahe.
Kahju, et võitu ei tulnud aga tublid sellegipoolest. Teadupärast on Žalgiris Kalevist parem ja eks õnne olegi tugevamatel rohkem
Kahju, et võitu ei tulnud aga tublid sellegipoolest. Teadupärast on Žalgiris Kalevist parem ja eks õnne olegi tugevamatel rohkem