BC Kalev/Cramo vs Ventspils (Play-off 2. mäng)
-
- Uus kasutaja
vaatasin ka mängu ära ja ütleme nii, et täielik lollus oleks, kui Kedžot me järgmine aasta meeskonda eis aaks Sama Scotti kohta, kes mulle k väga meeldib.. aga jah ega iga päev nii hull päev ei ole, julmalt hästi panime kolmeseid ikka ja fänne oli ka meil rohkem kui ventspilsi omi
Minu arust võiks tuleval hooajal säilitada need mängijad kui võimalik: reed, kriisa, arbet, kangur, sokk, scott, kedžo, viiask, müür (kes nkn jääb)..jääda võiks ka abitreener vene..vahetust tahaks varucentri koha peale (Atušvili? Veski? keegi muu?) ja juurde tahaks viskajat..mulle meeldiks kui tuleks Gert Dorbek või Joosep Pokla..+matici asemele korralik coach (ehkki teeb opraegu head tööd, ei tee ta seda terve hooaeg) ja ongi meil super team olemas.
btw kui rääkida ulmest, siis ma tahaksin Mäesalu asemel Jelicit näha Jelic suht vana juba ja ega ta eriti ei mängi, võiks mu arust jäädagi Kalevisse ja hakata abitreeneriks, temas oleks mängude eel just nn kodutöö puhul sitaks kasu jne..pealegi tiimi moralne liider nagu räägitakse, miks mitte ka treenerina..mulle meeldiks väga Jelicit persoonina näha ka tuleval aastal Kalevis.
Minu arust võiks tuleval hooajal säilitada need mängijad kui võimalik: reed, kriisa, arbet, kangur, sokk, scott, kedžo, viiask, müür (kes nkn jääb)..jääda võiks ka abitreener vene..vahetust tahaks varucentri koha peale (Atušvili? Veski? keegi muu?) ja juurde tahaks viskajat..mulle meeldiks kui tuleks Gert Dorbek või Joosep Pokla..+matici asemele korralik coach (ehkki teeb opraegu head tööd, ei tee ta seda terve hooaeg) ja ongi meil super team olemas.
btw kui rääkida ulmest, siis ma tahaksin Mäesalu asemel Jelicit näha Jelic suht vana juba ja ega ta eriti ei mängi, võiks mu arust jäädagi Kalevisse ja hakata abitreeneriks, temas oleks mängude eel just nn kodutöö puhul sitaks kasu jne..pealegi tiimi moralne liider nagu räägitakse, miks mitte ka treenerina..mulle meeldiks väga Jelicit persoonina näha ka tuleval aastal Kalevis.
http://www.woofiles.com/dl-132522-yHiJruRn-ime.zipeko_latvia kirjutas:where I can find full game video you don't know?
väga hea mäng kalevilt eks see mäng lisas mängjatele enesekindlust juurde jne. Jään huviga ootama askiga mängu kas esimene kohtumine on Eestis??? Kui kalev mängib sama häasti kui ventspilsi vastu siis on kõik võimalik loodan igamäng et Arbet oma hooaja alguse vormi üles leiaks , aga paistab et see hooaeg seda enam ei tule kahjuks
Viimati muutis vihane, 31 Mär 2008, 17:32, muudetud 1 kord kokku.
hakkab juba üle viskama see sergo ja veski jutt.sa mine vaata üks TTü mäng ära,siis näed meie lootustandvat tsentrit.meeskonda peaks jääma kõik mehed,kes hetkel on,vaid belkici asemel tuleb müür,ja asi ongi lahendatud.ja kui kalev peaks final4 saama,on maticil koht garanteeritudgreystone kirjutas:vaatasin ka mängu ära ja ütleme nii, et täielik lollus oleks, kui Kedžot me järgmine aasta meeskonda eis aaks Sama Scotti kohta, kes mulle k väga meeldib.. aga jah ega iga päev nii hull päev ei ole, julmalt hästi panime kolmeseid ikka ja fänne oli ka meil rohkem kui ventspilsi omi