randomjoe kirjutas:Kas saksamaa esiliiga mängud on tõesti paremad kui VTB ja Balti liiga.....?
Kindlasti mitte. Ilmselt sai määravaks ikkagi raha. Vanus sealmaal, et ei saa oodata VTB-d mängides, et mõni suurem kala konksu otsa jääb. Cramo ilmselt vaatas, et Keeru palk + mängijaõiguste tulu = korralik välismängija.
Absoluutselt nõus. Lisaks veel, et eelmisel aastal suhtlesin pikemalt ühe Saksa sõbraga, kes mängis päris heal tasemel kossu ning oli kossufänn. Tema rääkis, et bundes 2 käib kõva andmine, tase on korralik ning konkurents mängijate vahel eriti tihe. Seda kinnitab ka paljude tänaste euro-ameeriklastest tippude taust: minu teada nt Eidson end töötaski Bundes2 üles ja neid näiteid on oi kui palju. Mitte, et see nüüd Keerlese hüppelaud oleks (vanust juba omajagu, aga mine tea), vaid kinnitamiseks, et tase on seal kõva, meeskonnad võrdsed ning arvatavalt ka palgad täitsa konkurentsivõimelised. Keerles väärib, et end välismaal ka proovile panna.
Iseasi, kust asendust võtta, aga see annab vähemalt mõnele nooremale mehele võimaluse...
Võimalik oleks ka see, kui Kuusmaa Saksa ja Kitsingut v'ga usaldaks, siis laseks neil proovida sellel possal ja siis leegionärid tuua sisse positsioonile 5. Muidu Toome võib ka edukalt PF kohta mängida.
Karl kirjutas:Võimalik oleks ka see, kui Kuusmaa Saksa ja Kitsingut v'ga usaldaks, siis laseks neil proovida sellel possal ja siis leegionärid tuua sisse positsioonile 5. Muidu Toome võib ka edukalt PF kohta mängida.
Sobiks kindlasti ka hooaja üldarutelu alla, aga minu arvates võiks keerlese asendaja otsingutel vaadata veidi ringi Baltikumis- Leedus on vastavaid kujusid päris rohkelt, kuigi nad traditsiooniliselt eriti eestisse tulla väga ei taha hooaja algul, siis saab meelitada VTBga ja palgad peaks meil olema siiski Kaunaste jne võrreldes suht konkurentsivõimelised. Leedukad on tahtega poisid. Nt sellesamas Düsseldorfis oli meeskonna üks liidreid Lauvases kunagi mänginud Kiselius.
Ma olen enam kui kindel, et otsustavaks sai ikkagi soov ennast välismaal ära proovida. Ja olgem ausad - vanus on juba selline, et kas nüüd või mitte kunagi.
Tuult tiibadesse Rait!
edit: Lisaks, kes veel ei tea, siis tegemist Kanguri endise koduklubiga. Kuni 2008. aastani kandis see klubi nime Bayer Giants Leverkusen.
"Siin ilmas pole midagi kindlat peale surma ja maksude".Benjamin Franklin
Aega läks aga asja sai, kindlasti väga õige tegu. Loodame, et leiame tema jaoks hea asendaja, oli ka aeg, et midagi hakkaks siin meie korvpallimaastikul muutuma ka
Kitsingult arenguhüpet oodata on tõenäoline, Saksa usaldamine Keerlese asemele on absurd. Ajakirjanike ei saa muidugi uskuda, aga Pahv rääkis eelmise hooaja lõpus, et Kuusmaale ei pidanud Saks väga meeldima ja uuel hooajal teda Kalevis ei näe, nii et minu jaoks üldse arusaamatu, miks ta ikka nimekirjas on
Ehk on Valdmaa jutt suurenevast eelarvest jälle unistus ja saamegi heal juhul ühe tsentri endale ja Keerlest hakkabki asendama Saks?
Arvan et kui Keerles ise rahul on (st. palk hea), siis õige minek. Aidata meeskonnal uuesti kõrgliigasse tõusta, ja ehk jätkata seal ka edasi. Silmajäämisvõimalus ka teistele Saksa meeskondadele (usun et ta võiks vabalt paar-kolm aastat vähemalt kõrgtasemel korvpalli mängida, pole ta nii vana midagi). Palju edu talle.
Minujaoks kõige suurem küsimus Keerlese lahkumisega on, et kas Arbet jätkab. Kui tema ka läheb ära, siis on komplekteerimisega palju nuputamist. Saks rohkem sinna nr3 poole, Kitsing ehk tõesti oleks ka suureneva rolli tasemel (vahetusest nii 15-20min?, aga ehk pole veel valmis), ning ehk kõige tähtsam see et Toomelt rohkem mänguminuteid nr4 kohal.
Sellele vaidleks vastu Saks on just tegelt see kuju kes võiks vabalt ka natuke kõrgemal tasmel mängida eeldused tal kõik selleks olemas nii ,et mina loodan küll tema peale.
No Keerles oli kindlasti vajalik mängija aga ka jonnis päris tihti nii,et usun ,et siin saab asendatud aga Arbet nüüd küll ei tohiks taolisse teami minna,see oleks halb:(
gasol2 kirjutas:Sellele vaidleks vastu Saks on just tegelt see kuju kes võiks vabalt ka natuke kõrgemal tasmel mängida eeldused tal kõik selleks olemas nii ,et mina loodan küll tema peale.
Viset on, enesekindlus kahtlane, jätab sellise softi mulje. Juba kunagisel düngi-contestil oli jube pehme ja kartlik. Rohkem julgust, küll siis hakkab tulema!
"Kaotamist ei olegi vaja osata, võita on vaja osata." - tonii
gasol2 kirjutas:Sellele vaidleks vastu Saks on just tegelt see kuju kes võiks vabalt ka natuke kõrgemal tasmel mängida eeldused tal kõik selleks olemas nii ,et mina loodan küll tema peale.
Viset on, enesekindlus kahtlane, jätab sellise softi mulje. Juba kunagisel düngi-contestil oli jube pehme ja kartlik. Rohkem julgust, küll siis hakkab tulema!
Eelmine aasta pani donki küll minuarust päris jõuliselt. Valge mehe kohta päris kõvad laksud Eriti meeles Dolphinsi vastu, kui esimesel katsel ei õnnestunud siis järgmine rünnak lendas kohe uue dongiga peale Aga välismängijaid on meil palju vaja uuel hooajal. Eestlastega ei kata elusees ära Arbeti ja Keerlese kohta. See Valdmaa jutt suuremast eelarvest ka siis arvatavasti pask, täiesti kindel, et Keerles lahkus raha pärast.
Samas vb oldi just kavalad, sest Keerlesel oli ju 2-aastane leping ja arvatavasti päris kõrge palganumber seal sees. Arvatavasti loodetakse leida odavama raha eest leegionäri.
Järgmiseks hooajaks tuleb muretseda keegi C, PF ja SF kohale, sest Arbet on üsna selgelt mõista andnud soovist lahkuda, kui vähegi pakkumine tekib. Tõenäoliselt väljast, sest põhimängija kohale on Eestist raske kedagi võtta. Kõik need Saksad ja Kitsingud põhimängija kohta ehk veel välja ei kanna, kuid suuremat rolli peaksid hakkama mängima küll, sest muidu on nende klubis pidamine suht mõttetu.