Ma ei mõelnud Riisi, rääkisin järgnevatest: Kurbas, Dorbek, M. Dorbek, Veskiväike-tamma kirjutas:Riis ei oska mängida? Kus sa elanud oled mees? Sa BBL karikat vaatasid? Riis näitas seal milline on tema tase. See Varraku enda pask et ta teda väljakule ei taha lasta ja kindlasti ka sellepärats ei lasta kuna sellel positsioonil on ju 5-6 meest ja kõik nad tahavad väljakule saada. Ja plix, kui sa oled lugenud minu postitusi kalevi ja tarvase teemas siis sa peaksid teadma et ma pole kalevi poolehoidija vaid Tarvase oma.YO kirjutas:+ need mehed ei oskagi mängida, ega nad seal pingil kiusu pärast ole!vabakutseline kirjutas:Eks saab näha kas M. Riis, M. Dorbek, V. Veski ja T. Kurbas hakkavad ka klubi eest rohkem mänguminuteid saama. Kui nad ikkagi platsile ei hakka saama siis jääb mulle nende nimekirja lülitamine vähekene arusaamatuks. Pole ju erilist mõtet kutsuda treeninglaagrisse mehi kellel ei ole üldse mängupraktikat.
Mina näeksin koondises sellisi mehi:
C: Jaan Mont..., Toome
PF: Talts, Keerles
SF:Kangur, Vene ja Eichfus(pole siiani selgeks saanud kuidas tema nime kirjutatakse)
SG:Arbet(kuna paremat pole võtta kusgailt), Riis
PG: mõlemad Sokud ja Kriisa
Eesti koondis.
Re: Eesti koondis.
-
- Kasutaja
No siis järgmine kord väljenda ennast veits paremini. M.Dorbek oskab mängida aga ta on liialt noor et koondises olla.YO kirjutas:Ma ei mõelnud Riisi, rääkisin järgnevatest: Kurbas, Dorbek, M. Dorbek, VeskiYO kirjutas:+ need mehed ei oskagi mängida, ega nad seal pingil kiusu pärast ole!vabakutseline kirjutas:Eks saab näha kas M. Riis, M. Dorbek, V. Veski ja T. Kurbas hakkavad ka klubi eest rohkem mänguminuteid saama. Kui nad ikkagi platsile ei hakka saama siis jääb mulle nende nimekirja lülitamine vähekene arusaamatuks. Pole ju erilist mõtet kutsuda treeninglaagrisse mehi kellel ei ole üldse mängupraktikat.
Minu koondis:
PG: Kriisa, Tamm
SG: Saage, Pokla, Veidemann
SF: Kangur, Keerles, Eichfuss
PF: Talts, Vene
C: Jaan, Toome
Viimati muutis YO, 04 Mär 2010, 21:06, muudetud 1 kord kokku.
Ma ei mõelnud Riisi, rääkisin järgnevatest: Kurbas, Dorbek, M. Dorbek, Veski[/quote]
No siis järgmine kord väljenda ennast veits paremini. M.Dorbek oskab mängida aga ta on liialt noor et koondises olla.[/quote][/quote]
Loll jutt! Rubio ei tohiks siis koondises mängida või? Kui M.Dorbek oleks tõesti väga hea siis ta ilmselt saaks Kalevis mängu aega ka. OK, mees on veel noor, niiet loodame, et saa tast asja.
No siis järgmine kord väljenda ennast veits paremini. M.Dorbek oskab mängida aga ta on liialt noor et koondises olla.[/quote][/quote]
Loll jutt! Rubio ei tohiks siis koondises mängida või? Kui M.Dorbek oleks tõesti väga hea siis ta ilmselt saaks Kalevis mängu aega ka. OK, mees on veel noor, niiet loodame, et saa tast asja.
No siis järgmine kord väljenda ennast veits paremini. M.Dorbek oskab mängida aga ta on liialt noor et koondises olla.[/quote][/quote]YO kirjutas:Ma ei mõelnud Riisi, rääkisin järgnevatest: Kurbas, Dorbek, M. Dorbek, Veski
Loll jutt! Rubio ei tohiks siis koondises mängida või? Kui M.Dorbek oleks tõesti väga hea siis ta ilmselt saaks Kalevis mängu aega ka. OK, mees on veel noor, niiet loodame, et saa tast asja.[/quote]
Kuulge, võtke vähe hapnikku. Kõik nimetatud on kandidaadid, keegi pole koondises. Ja veel, keegi pole koondise kandidaatide ringist väljas. Neid asju otsustatakse mais, hetkel taheti nii mõnelegi mehele märku anda (keda tagant sundida veelgi, kellele seda, et ei tasu käega veel lüüa). Ja noortest rääkides: neid asju peaks ju siinkirejatest Ruut kõige paremini teadma, Raap on hetkel vigane ning pole pea kuu mänginud, las saab mees terveks, küll siis vaadatakse edasi. Juba selle Monty lülitamine nimekirja näitab, kui toores see asi on. Jeesus Kristus, potil istus, no tõepoolest...
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Imelik jah, keegi pole teda mängimaski näinud.
-
- Kasutaja
[/quote]Rix kirjutas:No siis järgmine kord väljenda ennast veits paremini. M.Dorbek oskab mängida aga ta on liialt noor et koondises olla.YO kirjutas:Ma ei mõelnud Riisi, rääkisin järgnevatest: Kurbas, Dorbek, M. Dorbek, Veski
Loll jutt! Rubio ei tohiks siis koondises mängida või? Kui M.Dorbek oleks tõesti väga hea siis ta ilmselt saaks Kalevis mängu aega ka. OK, mees on veel noor, niiet loodame, et saa tast asja.[/quote]
Kuulge, võtke vähe hapnikku. Kõik nimetatud on kandidaadid, keegi pole koondises. Ja veel, keegi pole koondise kandidaatide ringist väljas. Neid asju otsustatakse mais, hetkel taheti nii mõnelegi mehele märku anda (keda tagant sundida veelgi, kellele seda, et ei tasu käega veel lüüa). Ja noortest rääkides: neid asju peaks ju siinkirejatest Ruut kõige paremini teadma, Raap on hetkel vigane ning pole pea kuu mänginud, las saab mees terveks, küll siis vaadatakse edasi. Juba selle Monty lülitamine nimekirja näitab, kui toores see asi on. Jeesus Kristus, potil istus, no tõepoolest...[/quote]
Mina võtaks ta koondisse ainult suuruse pärast. Rubio on tõesti noo rga ta on 1 maailma parimaid sel kohal. Dorbek on samuti noo rga ta pole maailma parim aga mängida ta oskab ja mõistab. Rubio ja Dorbeku võrdlmeine on minu meelest lubamatu. Ikka 2 erineva klassiga mängumeest.
- kasutaja123
- Kasutaja
- Kontakt:
YO kirjutas:Minu koondis:
Saa lõpuks aru, et Saagel ei ole ega ka ilmselt tulevikus ei tule sellist suhtumist, mida on koondise jaoks vaja. Mängutasemelt ehk küll, aga Sokk arvas nimekirjast kohe välja need, kellel suhtumisega probleeme on (Tein näiteks).YO kirjutas: Mehed, keda koondises pole ja on kandidaadi seisuse ära teeninud: Saage, Raap, Klementsov, Saks, Pilk, Orula, Aab, Kikerpill.
ÄKKI on Saage õppinud midagi ja ei ole enam selline õli nagu enne oli?kasutaja123 kirjutas:YO kirjutas:Minu koondis:
C: Jaan, ToomeSaa lõpuks aru, et Saagel ei ole ega ka ilmselt tulevikus ei tule sellist suhtumist, mida on koondise jaoks vaja. Mängutasemelt ehk küll, aga Sokk arvas nimekirjast kohe välja need, kellel suhtumisega probleeme on (Tein näiteks).YO kirjutas: Mehed, keda koondises pole ja on kandidaadi seisuse ära teeninud: Saage, Raap, Klementsov, Saks, Pilk, Orula, Aab, Kikerpill.
Soovitan, loe eelmise kuu Basketballist Sokuga tehtud intervjuud - avameelselt koondisest. Ja saab kohe selgemaks koondise koostamise loogika. Või siis - kandidaatide koondisesse kutsumise loogika.YO kirjutas:ÄKKI on Saage õppinud midagi ja ei ole enam selline õli nagu enne oli?kasutaja123 kirjutas:YO kirjutas:Minu koondis:
C: Jaan, ToomeSaa lõpuks aru, et Saagel ei ole ega ka ilmselt tulevikus ei tule sellist suhtumist, mida on koondise jaoks vaja. Mängutasemelt ehk küll, aga Sokk arvas nimekirjast kohe välja need, kellel suhtumisega probleeme on (Tein näiteks).YO kirjutas: Mehed, keda koondises pole ja on kandidaadi seisuse ära teeninud: Saage, Raap, Klementsov, Saks, Pilk, Orula, Aab, Kikerpill.
Sellised vennda, ei ole never koondise mängumehed nagu Saage ja Pokla, nad on rahul, et oma meeskonna staarid.
Minu koondus ka siis:
PG: Sokud + Kriisa
SG:Arbet,Riis,Veideman
SF:Keerles,Eichfuss
PF:Kangur,Vene
C:Talts,Montgomery
Minu koondus ka siis:
Koondisel pole juba tükk aega selget liidrit olnud. Äkki just ongi 1-2te sellist meest vaja, kes oleks ka koondises staarid..... Enamikel Eesti mängijatel pole lihtsalt mune, et midagi enda peale võtta.#7 kirjutas:Sellised vennda, ei ole never koondise mängumehed nagu Saage ja Pokla, nad on rahul, et oma meeskonna staarid.
Minu koondus ka siis:
Jah, liider, kes ütleb, et ei viitsi pingutada kuna nkn koondisesse ei valita.
-
- Kasutaja
Võtke nüüd vähe hoogu maha nende 12 mehe valimisega. Praegu on kõik nimetatud koondise kandidaadid ja asi otsustatakse lõpuks ikka ära treenglaagri põhjal. Montgomerit ei ole keegi mängimas näinud aga juba pakute talle kohta koondises. Mille põhjal ma küsiks?
Seda Monty-vaimustust on tegelt hea lugeda
Ja siis pärast võrrelda, mida kirjutatakse siis, kui tema mängu peaks juhtumisi nägema
Ja siis pärast võrrelda, mida kirjutatakse siis, kui tema mängu peaks juhtumisi nägema