BC Kalev/Cramo vs Ventspils (Play-off 2. mäng)

Kõik Eesti-Läti korvpalliliigaga seonduv
Kasutaja avatar
zero0
Kasutaja

Postitus Postitas zero0 »

andy72o kirjutas:Seda küll,aga ma ei näe mingisugust põhjust,et me neist jagu ei saa.ASK minu silmis täitsa tavaline sats oma karja mõttetute mustadega.
No jah, sellel hooajal saime mõlemad korrad pähe neilt, nii et ei tasu enne õhtut hõisata
tiit

Postitus Postitas tiit »

kahju et siin ainult pubed on. mõni vist isegi selline kes kanguri pilti vaadates onab. edu teile
villu123
Kasutaja
Kontakt:

Postitus Postitas villu123 »

zero0 kirjutas:
andy72o kirjutas:Seda küll,aga ma ei näe mingisugust põhjust,et me neist jagu ei saa.ASK minu silmis täitsa tavaline sats oma karja mõttetute mustadega.
No jah, sellel hooajal saime mõlemad korrad pähe neilt, nii et ei tasu enne õhtut hõisata
Ventspilsi käest saime ka kaks mängu pähe aga tähtsatel mängudel panime ära :D
Kasutaja avatar
Karl
Kasutaja

Postitus Postitas Karl »

villu123 kirjutas:
zero0 kirjutas:
Ventspilsi käest saime ka kaks mängu pähe aga tähtsatel mängudel panime ära :D
Ventspils kraadi võrra nõrgem ka kuyi ASK
ja ei usu et nemad nii ära kukuvad ku Ventspils
Viimati muutis Karl, 01 Apr 2008, 18:17, muudetud 1 kord kokku.
ats

Postitus Postitas ats »

No Broyles ja Millage ja valters on taga väga kõvad mehed. Lisaks Bramlett kood Aerick Sandersiga eesliinis moodustab tugeva meeskonna. Ei saa aru neist, kes pakuvad kindlat võitu Kalevile :rolleyes:
greystone
Kasutaja

Postitus Postitas greystone »

Mina näen ka ASK's hetkel suurt jõudu, ent siiski..sisekliima neil kehv, buskevics saadeti minema..scottil hea kaitse, ta peaks millage kinni võtma, kui veel broylesi ja valtersi kolmeseid takistada oleks kõva, sest ma usun, et jelic, reed ja kedžo teevad korvi all 1:0 ära AJ Bramlettile, Raitis Grafsile ja Sandersile.
artur

Postitus Postitas artur »

Huvitav kas Ventspilsiga mäng oli võõrsil vaid üks hea päev, kus enamus viskeid sisse kukkusid või nüüd ongi meeste mänguvorm ja kindlus paremad? Saab näha, igaljuhul tuleb huvitav seeria :)
Kasutaja avatar
Karl
Kasutaja

Postitus Postitas Karl »

Tglt reservi oleks läti mängu puhul veel kõvasti võtta, just enam jaolt eestlaste pealt sest leegionärid tegid enam vähem maksimum mängu:D
ats

Postitus Postitas ats »

Homme peaks olema Ventspils ASK mäng, seega saab päris hea pildi ette, kui heas vormis oli Ventspils ja kui hea on ASK. Loodan, et tuleb kõva lahing ja ASK mängib end tühjaks
Kasutaja avatar
Karl
Kasutaja

Postitus Postitas Karl »

ats kirjutas:Homme peaks olema Ventspils ASK mäng, seega saab päris hea pildi ette, kui heas vormis oli Ventspils ja kui hea on ASK. Loodan, et tuleb kõva lahing ja ASK mängib end tühjaks
Ma arvan et tuleb samasugune treeningmäng nagu eesti liigas oli viimane kalev-rock, aga Ventspilsil kõvasti rohkem motivatsiooni, sest neil ainult 1 liiga veel mängida
Kasutaja avatar
Alex
Kasutaja

Postitus Postitas Alex »

Kui ASK'i kiita siis ainult kaitsemängu üle.BBL põhiturniiri ja ULEB'i alagruppiturniiri parim kaitse meeskond.Arvata on,et ega laupäevgi loopimiseks lähe.Tuleb selline kinnine mäng.
YNWA
Kasutaja avatar
TDK
Kasutaja

Postitus Postitas TDK »

Nagu eelpool mainitud on tõesti Kalevil veel midagi varuks, tuleb väga põnev lahing.
ints
Kasutaja

Postitus Postitas ints »

minu maagia sai rocki mn2gus l2bi. oli ennem et iga 2 kodum2ng kuhu l2hen, v6it tli. peale seda kaotust on l2inud et iga 1 m2ng millel k2in on kalev võitnud. kui niimoodi edasi l2heb kalev kaotab ASKile. ma arvangi et kalev kaotab. sest juba ventspilsis teine pooleaeg andis sooovida.
tanel
Kasutaja

Postitus Postitas tanel »

ventspilsi teist poolaega võttis kalev juba lõdvalt.... vahe oli kahe mängu kokkuvõttes 35 punni kõik oli juba selge
artur

Postitus Postitas artur »

Keeg uut teemat ei avagi, mäng juba ülehomme? :rolleyes:
Suletud