Mis tahes Serie A klubiga ta ka ei liitu, siis esimesel hooajal on raske loota, et ta staatus saab olema enamat kui 11.-12. mängija. Tippklubi ridadesse kuulumisega kaasneks eurosarjas osalemine ja suurema mängude arvuga seega ka suurem võimalus mänguaega teenida. Minu jaoks oleks positiivne juba see, kui ta esimesel hooajal kõrgseltskonnas suudaks koguda üle 200 mänguminuti. On muidugi variant, et mitmete klubide majanduslik seisukord halveneb sedavõrd, et tekib ridamisi Pesaro taolisi meeskondi, kus noormängijatel on märkimisväärne roll. Ma pigem siiski ei usu sellesse, vaid kaldun arvama, et liiga tase jääb samaks, lihtsalt mängijate palgad langevad märkimisväärselt – nagu ka igal pool mujal.East kirjutas:Ma loodan, et Treier ei tee kiirustatud otsuseid. Minu arust ei peaks praegu olema peamine eesmärk saada võimalikult tugevasse meeskonda, vaid pigem leida see organisatsioon, kes esimesel kõrgliiga aastal pakuks kõige paremaid võimalusi enese lahti mängimiseks.
Seega kui Ravenna näiteks peaks Serie A koha saama ning suudaks senise peatreeneri ka alles hoida, siis tunduks minu meelest Ravennas jätkamine suurepärase variandina. Dinamo on muidugi ahvatlev, aga nagu öeldud, siis minu jaoks tunduks kõige tähtsam, et valik oleks hoolega läbi mõeldud ning kaalutletud.
Kui Serie A peaks laienema vaid ühe klubi võrra, siis selleks saab ilmselt olema Torino. Nad on Ravennaga võrreldes märksa jõukam klubi ja nad on ilmutanud ka selget soovi kõrgliigasse naasta. Puhtalt võiduprotsendi alusel vääriks seda kohta muidugi Ravenna.