lõpuks sain ka rocketsi lingi
Ookeani tagune liiga (NBA)
mix pool sohiga? seda calderoni värki mõtled w?FANnrOne kirjutas:Krdi kahju, et Portland sellise pool sohiga kaotuse said, kuid samas õiglane, sest kodumeeskonda 2. lisaajal oleks inetu võita, muidu Raptorid väga sümpaatsed vennad!
Viimati muutis Oskar8, 13 Jaan 2008, 23:57, muudetud 1 kord kokku.
jh, minumeelest kommentaatorid seda arutasid ja näidati kordustOskar8 kirjutas:mix pool sohiga? seda calderoni värki mõtled w?FANnrOne kirjutas:Krdi kahju, et Portland sellise pool sohiga kaotuse said, kuid samas õiglane, sest kodumeeskonda 2. lisaajal oleks inetu võita, muidu Raptorid väga sümpaatsed vennad!
BC Kalev/Cramo
ma arvan, kui portland oleks 2 pga maas olnud peale esimest OT-d, siis oleks portland kohe kotti saanud, sest see roy vise oli ikka kergelt lucky ytleks minaFANnrOne kirjutas:aga võimalused suuremadjyrgen kirjutas:jah ma ka nõustun oskariga, et siis oleks ju rynnak portlandil hoopis teine olnud...
Tänased mängud siis:
Denver @ Charlotte Denver heas hoos, aga Bobcats ka head mängu viimaselajal näidanud! võib põnev mäng tulla!
Washington @ Boston noh Boston tahab kindlasti kättemaksta, aga ma usun, et tuleb väga huvitav mäng!
Portland @ New Jersey Jälle väga põnev
loodan, et nets võiab. Loogiline oleks ka, sest Ro mängis eile üle 50 minuti näiteks!
Philadelphia @ San Antonio Kahtlane oleks kui Spurs ei võidaks.
Milwauke @ Utah Jazz võidab ilmselt
Dallas @ Sacramento Sacramento queens võiks võita xD onju jyrgen
Los Angeles Lakers @ Seatle Lakersil siiani sitaks hästi läinud... kahtlane kui nad kaotaks Seatlile!
Denver @ Charlotte Denver heas hoos, aga Bobcats ka head mängu viimaselajal näidanud! võib põnev mäng tulla!
Washington @ Boston noh Boston tahab kindlasti kättemaksta, aga ma usun, et tuleb väga huvitav mäng!
Portland @ New Jersey Jälle väga põnev
Philadelphia @ San Antonio Kahtlane oleks kui Spurs ei võidaks.
Milwauke @ Utah Jazz võidab ilmselt
Dallas @ Sacramento Sacramento queens võiks võita xD onju jyrgen
Los Angeles Lakers @ Seatle Lakersil siiani sitaks hästi läinud... kahtlane kui nad kaotaks Seatlile!