Ookeani tagune liiga (NBA)
Nii lääne kui Ida liidrid kaotasid.
Lakers 105-116 Hornets.Kobe 39p.Kolmandal veerandil pani sisse igast asendist(üks mõõda,kokku umbes20p.),aga neljandal üldse ei läinud.NO poolt tegi elumängu West,kes kordas oma punkti rekordit 40p.ja Paul lisas omalt poolt 32p;15s;0pk.
Bobcats üllatas OT võiduga 114-106 Celticut.KG tegi taas lahja mängu.
Lakers 105-116 Hornets.Kobe 39p.Kolmandal veerandil pani sisse igast asendist(üks mõõda,kokku umbes20p.),aga neljandal üldse ei läinud.NO poolt tegi elumängu West,kes kordas oma punkti rekordit 40p.ja Paul lisas omalt poolt 32p;15s;0pk.
Bobcats üllatas OT võiduga 114-106 Celticut.KG tegi taas lahja mängu.
YNWA
http://www.realgm.com/src_wiretap_archi ... out_miles/
Portland ähvardab siis selle meeskonna kohtusse kaevata, kes Darius Miles'ile lepingut pakub ja tal mängida laseb. Miles on kahe mängu kaugusel oma 9kk $ palgalepingu taastamisest.
Portland ähvardab siis selle meeskonna kohtusse kaevata, kes Darius Miles'ile lepingut pakub ja tal mängida laseb. Miles on kahe mängu kaugusel oma 9kk $ palgalepingu taastamisest.
Denver ja Oklahoma vahetasid mängijaid
09.01.2009 21:19
Korvpalliliiga NBA läänekonverentsis kolmandat kohta hoidev Denver Nuggets vahetas liiga punase laterna Oklahoma Cityga mängijaid.
Nuggets loovutas Oklahomale kaitsemängija Chucky Atkinsi ning sai vastu keskmängija Johan Petro. Samuti pälvis Denver Oklahoma 2009. aasta NBA drafti esimese valiku õiguse, loovutades vastu oma teise valiku õiguse.
34-aastane Atkins on Denveris peamiselt olnud varumeherollis. 14-s kaasa tehtud kohtumises on ta keskmiselt toonud 1,2 punkti ning andnud 2 korvisöötu. Petro on Oklahoma ridades 22s kohtumises keskmiselt visanud 4,6 punkti ning hankinud 4,3 lauapalli.
09.01.2009 21:19
Korvpalliliiga NBA läänekonverentsis kolmandat kohta hoidev Denver Nuggets vahetas liiga punase laterna Oklahoma Cityga mängijaid.
Nuggets loovutas Oklahomale kaitsemängija Chucky Atkinsi ning sai vastu keskmängija Johan Petro. Samuti pälvis Denver Oklahoma 2009. aasta NBA drafti esimese valiku õiguse, loovutades vastu oma teise valiku õiguse.
34-aastane Atkins on Denveris peamiselt olnud varumeherollis. 14-s kaasa tehtud kohtumises on ta keskmiselt toonud 1,2 punkti ning andnud 2 korvisöötu. Petro on Oklahoma ridades 22s kohtumises keskmiselt visanud 4,6 punkti ning hankinud 4,3 lauapalli.
-
- Kasutaja
See on lottery protected, st. et see läheb Denverile ainult juhul kui TFKAS jõuab playoffi.väike-tamma kirjutas:loodan sellele et Denver saaks hea rookie endale. olen suht Denveri poolt:Djyrgen kirjutas:mulle tundub, et DEnver sai kasu, sest see vahetus on suht savi, aga drafti esimene valik, kui thunder jääb viimaseks on denveril võimalus saada superlux rookie.
E: Uurisin natuke lähemalt - 2009. a lottery protected 1. ringi draft pick läheb ikka Denverist TFKAS'sse, mitte vastupidi.
Viimati muutis Mihkel111, 09 Jaan 2009, 22:41, muudetud 1 kord kokku.
-
- Kasutaja
ma ei saanud midagi aruMihkel111 kirjutas:See on lottery protected, st. et see läheb Denverile ainult juhul kui TFKAS jõuab playoffi.väike-tamma kirjutas:loodan sellele et Denver saaks hea rookie endale. olen suht Denveri poolt:Djyrgen kirjutas:mulle tundub, et DEnver sai kasu, sest see vahetus on suht savi, aga drafti esimene valik, kui thunder jääb viimaseks on denveril võimalus saada superlux rookie.
Lisaks siia veel ida 3 ja 4 tiimi mõõduvõtu.Orlando-Atlanta.Euroliiga kirjutas:TÄna hullud mängud nbas siis.
Dallas-Suns
Boston-Cleveland
Denver-Detroit
Iverson saab siis täna käia vanal klubil külas...
Cava saab jälle näidata,kas kodumängude maagija jätkub(18-0) ja Celtic tahaks kindlasti lõpetada oma kolme mängulist kaotuste seeriat.
YNWA