Vaba teema (off-topic).
Re: Vaba teema (off-topic).
Soovin edu kõigile kes homme Eesti keele ja Kirjanduse eksamit teevad !!!
Ise loodan vähemalt nelja saada aga noh võimed lubavad ka viiele teha.
julki kirjutas:Soovin edu kõigile kes homme Eesti keele ja Kirjanduse eksamit teevad !!!
Head põrumist sullegi! Ise loodaksin ka nelja saada
Patrioot kirjutas:Võta üks ja viska teist. Ühel päeval võivad mõlemad väga korraliku mängu teha, kuid järgmisel on nad nagu üks latt saaremaa vorsti.cramo kirjutas:Aga Toome on minu meelest kindlasti parem mängija kui seda on Paade.
-
- Kasutaja
Ma arvan ,et nad mõtlevad 9nda klassi lõppueksamit.patu89 kirjutas:kas eesti ja kirjanduse eksam ära ei olnud?????
midagi väga rasket ei olnudki,
kirjanditeema oli ''Tahan liigelda ohutult'' vms
loodan et teemast mööda ei kirjutanud
lugemisülesanne oli ka mõõdukalt raske
mis te muidu selle esimese lugemisülesande liigiks panite?
hans kirjutas:midagi väga rasket ei olnudki,
Oli vist valm?
Kirjanditeema oli küll minu jaoks täielik pask. 200 sõna mõtetut jura panin kirja sinna
Patrioot kirjutas:Võta üks ja viska teist. Ühel päeval võivad mõlemad väga korraliku mängu teha, kuid järgmisel on nad nagu üks latt saaremaa vorsti.cramo kirjutas:Aga Toome on minu meelest kindlasti parem mängija kui seda on Paade.
-
- Kasutaja
Üks ilus päev turvakodude ja varjupaikade lastel
http://sport.postimees.ee/?id=272395" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sport.postimees.ee/?id=272395" onclick="window.open(this.href);return false;
Aga kirjandis ma otseselt sellest "Tahan liigelda ohutult" ei kirjutanudki.Rääkisin üldiselt liiklusest ja õnnestustest.Korx300 kirjutas:Oli vist valm?hans kirjutas:midagi väga rasket ei olnudki,
Kirjanditeema oli küll minu jaoks täielik pask. 200 sõna mõtetut jura panin kirja sinna
Viimati muutis julki, 05 Juun 2010, 15:14, muudetud 1 kord kokku.
kindel et ballaad?
julki kirjutas:Panin ka valm. Aga õige oli ballaad.Korx300 kirjutas:Oli vist valm?hans kirjutas:midagi väga rasket ei olnudki,
Aga kirjandis ma otseselt sellest "Tahan liigelda ohutult" ei kirjutanudki.Rääkisin üldiselt liiklusest ja õnnestustest.
Suht sama, rääkisin ka liiklusest üldiselt
Kuidas ta ballaad sai olla !? Aga krt, äkki oligi...
Vaatan mõisted järgi...
ballaad - keskajal tantsulaul, tänapäeval lüüriline jutustab luletus, mille sisu on fantastiline, ajalooline vi heroiline.
valm - õpetliku sisuga mõistuluuletus või -jutt, mille tegelasteks on enamasti loomad, kes kujutavad inimesi(rebal kaval jne) Valmides naeruvääristatakse inimeste ja ühiskonna pahesid, Valm koosned kahest osast: esimes osas esitatakse tavaliselt sündmus, teises antakse õpetlik järeldus e moraal.
Kiiresti kirjutatud... Ei tea mina, eks siis kui parandatud on tööd, siis saab teada.
Kes muidu ei teadnud, siis alati laaditakse üles eksamite võtmed Eksami ja Kvalifikatsioonikeskusese kodulehele peale eksamit: http://www.ekk.edu.ee/vvfiles/0/p6hikoo ... 0_voti.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Väga kahju. Puhka rahus Karka!
Õhtuleht4. juunil lahkus meie seast 74 aastase vanuselt pärast lühiajalist rasket haigust teenekas käsipallitreener ja spordipedagoog Enno Karrisoo
zero0 kirjutas:Kes muidu ei teadnud, siis alati laaditakse üles eksamite võtmed Eksami ja Kvalifikatsioonikeskusese kodulehele peale eksamit: http://www.ekk.edu.ee/vvfiles/0/p6hikoo ... 0_voti.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Ole sa tänatud
Umbes 50,5p. sain selle eest;loodedavasti kirjandi eest vähemalt 20p. siis oleks 4 käes.zero0 kirjutas:Kes muidu ei teadnud, siis alati laaditakse üles eksamite võtmed Eksami ja Kvalifikatsioonikeskusese kodulehele peale eksamit: http://www.ekk.edu.ee/vvfiles/0/p6hikoo ... 0_voti.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;