Kalev/Cramo head ja vead

Klubist, mängijatest ja treeneritest.
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja

Re: Kalev/Cramo head ja vead

Postitus Postitas marxx762 »

marxx762 kirjutas: 15 Nov 2024, 16:33 See eelarve vist pole veel nö täies mahus avaldatud - vähemalt mina ei leidnud seda. Kui see vastu võetakse, küllap siis saame näha detailselt, kui palju Kalevile raha eraldatakse. Mu meelest Jurtšenko mainis podcastis, et oodake uut eelarvet ja see kõlas kuidagi lootustandvalt, aga võibolla oli see minu soovunelm seda nii tõlgendada.
290K peaks see summa olema. Käesoleval hooajal kui õigesti mäletan oli see 250k.
East
Kasutaja

Postitus Postitas East »

marxx762 kirjutas: 15 Nov 2024, 21:03
marxx762 kirjutas: 15 Nov 2024, 16:33 See eelarve vist pole veel nö täies mahus avaldatud - vähemalt mina ei leidnud seda. Kui see vastu võetakse, küllap siis saame näha detailselt, kui palju Kalevile raha eraldatakse. Mu meelest Jurtšenko mainis podcastis, et oodake uut eelarvet ja see kõlas kuidagi lootustandvalt, aga võibolla oli see minu soovunelm seda nii tõlgendada.
290K peaks see summa olema. Käesoleval hooajal kui õigesti mäletan oli see 250k.
Visalt kasvab, aga eks 40k tõusu on parem kui mitte midagi. Eks olnukski liiga optimistlik oodata koheselt 100k võrra kasvu.

Vähemalt on hea märk, et uus linnavõim on endiselt Kalevi taga ning raha pole vähemaks võetud. Saaks nüüd mingi hetk saalijamad ka lahendatud, siis oleks juba päris hästi.
NoName
Kasutaja

Postitus Postitas NoName »

Kas Kalev EASiga on mingit koostööd üritanud või teinud? Euroopas ju mängitakse ja seega oleks justkui tore viis kuidas Visit... asju reklaamida.
Kasutaja avatar
bckalev-cramo
Kasutaja

Postitus Postitas bckalev-cramo »

NoName kirjutas: 19 Nov 2024, 16:18 Kas Kalev EASiga on mingit koostööd üritanud või teinud? Euroopas ju mängitakse ja seega oleks justkui tore viis kuidas Visit... asju reklaamida.

EASi all mõtled Ettevõtluse arendamise sihtfondi? Seal mingid kaudsed projekti võimalused klubi äritegevuse arendamiseks on, aga seni pole leidnud piisavalt head lahendust.

Kui mõtled Visit Estonia laadset asja, siis seal see jama, et projektide puhul miinimumkestvus oli vist 2 päeva rahvusvahelist üritust.
Vasta