Milliseid mängijaid tahaksite Teie näha Kalevi ridades?

Klubist, mängijatest ja treeneritest.
Kasutaja avatar
raudsik
Kasutaja

Postitus Postitas raudsik »

mina tahaks kyll Pelkic'it järgmine hooaeg näha Kalevis veel.....muidugi teise treeneri all...kes talle rohkem minuteid annaks. Mehes ju potensiaali on....lauas on ta hea....kulpe suudab jägada.....ma ei ole teda kyll plju mängimas näind....aga mu arust on ta kaitses ka hea.
Praegu allkiri puudub.
Kasutaja avatar
Karl
Kasutaja

Postitus Postitas Karl »

ta on vähemalt siuke, kes julgeb enda peale võtta ja 1-1 mängida
Rohkem kardan ma seda et Pelkic ise ei taha enam siin mängida kuna platsile ei saa:S:S
Kasutaja avatar
raudsik
Kasutaja

Postitus Postitas raudsik »

Karl kirjutas:ta on vähemalt siuke, kes julgeb enda peale võtta ja 1-1 mängida
Rohkem kardan ma seda et Pelkic ise ei taha enam siin mängida kuna platsile ei saa:S:S
ma kardan ka seda teist varianti.
Praegu allkiri puudub.
YO

Postitus Postitas YO »

Pelkicile asemele tuleks võtta 1 SF-ist räigelt põkk neeger, kes paneks 3-me ja räigelt donki!!!:D
Oskar8
Kasutaja

Postitus Postitas Oskar8 »

selle aasta legionääridest võiksid jääda ainult Reed ja võibolla ka Kedzo.
ja kohe hooaja alguses esimese asjana VISKAJAT otsida! ja kui VISKAJA käes siis uurida mida juurde vaja!
greystone
Kasutaja

Postitus Postitas greystone »

just
Kasutaja avatar
TDK
Kasutaja

Postitus Postitas TDK »

Mina olen seda meelt et leegionäridest jääksid Reed, Kedžo ja Scott( mängu juhtida suudab küll )
Ja viskajat peab hakkama otsima juunis, mitte hooaja alguses.
Kasutaja avatar
Kasutaja

Postitus Postitas #7 »

TDK kirjutas:Mina olen seda meelt et leegionäridest jääksid Reed, Kedžo ja Scott( mängu juhtida suudab küll )
Ja viskajat peab hakkama otsima juunis, mitte hooaja alguses.
Jah Scott ka kindlasti,sest ilmselt paremat pg'd ei leia, selle raha eest mis kalevil pakkuda on. Ja tal ka hea keskpositsiooni vise. :)
greystone
Kasutaja

ma ei tea, mina scotti ei tahaks..kuidagi ebastabiilne, tema asemel KORRALIK playmaker,kes juhiks mängu, murraks läbi, rügaks kaitses, viskaks kolme.
jyrgen
Kasutaja

Postitus Postitas jyrgen »

scott on tõesti väga ebastaabiilne ja ma jätaks sellesmõttes frieri kh vahetusmeheks, vahest särab ju
Kasutaja avatar
Kasutaja

Postitus Postitas #7 »

jyrgen kirjutas:scott on tõesti väga ebastaabiilne ja ma jätaks sellesmõttes frieri kh vahetusmeheks, vahest särab ju
Firer on teglt lihtsalt ka mõnus vend, eile ttü's ( olin lapipoiss) tuli palli küsima mult rääkis, seal niisama ja siis ütles u. 3 lauset igas lauses oli sõna 'houmi'. :D
greystone
Kasutaja

Frieri ehk jätaks jah,..odav mees ja just vahest särab suudab buzzereid ka panna ja mis peamine TÕELINE MEESKONNA HING, iga kord time outide lüpus vend hakkab esimesena plaksutama ja kui isegi platsile ei pääse hüüab cmon guys lets do this jne :P
AK47
Kasutaja

Postitus Postitas AK47 »

greystone kirjutas:ma ei tea, mina scotti ei tahaks..kuidagi ebastabiilne, tema asemel KORRALIK playmaker,kes juhiks mängu, murraks läbi, rügaks kaitses, viskaks kolme.
Sellise tasemega mängjat nagu sa kirjeldasid Kalev lihtsalt ei jõuaks osta.
greystone
Kasutaja

No ütleme nii et miks mitte, pean silmas et vend oleks sihuke Reedi tasemeline, tema saime küll omale, center ja tagamägija pole võrreldavad, aga ikkagi...võimatu pole midagi ja ega suurem oma mängijatest päris raha pärast ka ei mängi ehkki jh ega see kalev teab mis kva ja tuntud klubi ka euroopas pole.
jyrgen
Kasutaja

Postitus Postitas jyrgen »

#7 kirjutas:
jyrgen kirjutas:scott on tõesti väga ebastaabiilne ja ma jätaks sellesmõttes frieri kh vahetusmeheks, vahest särab ju
Firer on teglt lihtsalt ka mõnus vend, eile ttü's ( olin lapipoiss) tuli palli küsima mult rääkis, seal niisama ja siis ütles u. 3 lauset igas lauses oli sõna 'houmi'. :D
Sellessuhtes küll jah ta on räigelt sõbralik koju ja tuline meeskonna hing....

sama asi on Jeliciga, kes on tähele pannud, siis tema ja frier peaaegu alati püsti kui korv tuleb...
Vasta