Kalevi kohtumised KMLis
Re: Kalevi kohtumised KMLis
http://www.tysk.ee/rock/index.php?mid=4 ... t&video=34" onclick="window.open(this.href);return false;
Mul ei lae vapsjee enam ära.
Mul ei lae vapsjee enam ära.
Viimati muutis Asjaajaja, 20 Apr 2010, 19:07, muudetud 1 kord kokku.
Kes otsib, see leiabjyrgen kirjutas:linki paluks, võib ka sõnumiga saata kui ei taha levitada. Oleks väga tänulik
ahh.. lõpuks!
otsisin, aga tulutult, aga tänud asjaajajalemaik kirjutas:Kes otsib, see leiabjyrgen kirjutas:linki paluks, võib ka sõnumiga saata kui ei taha levitada. Oleks väga tänulik
no bla uttv leht panges , basket. online panges ... nagu vapsee ei saa vaadata... krdi algeline Eesti IT tase
UTTV jookseb nagu siidi, algeline my ass.
Jaa.. pead refreshima aktiivselt. Mul ka esimene veerand läks raisku, nüüd ilusti pilt ees.Soho kirjutas:no bla uttv leht panges , basket. online panges ... nagu vapsee ei saa vaadata... krdi algeline Eesti IT tase
uttv leht on vägagi töökorras...minul on preaguseks üle 20 minuti jooksnud perfektselt! pigem on sinu arvuti ja interneti ühendus algelisedSoho kirjutas:no bla uttv leht panges , basket. online panges ... nagu vapsee ei saa vaadata... krdi algeline Eesti IT tase
- Kalev4ever
- Kasutaja
Ma ei saa aru, miks endiselt pole Basketi online korda tehtud. Lehe uuendusega tekkis see jama?
Lihtsalt skoori näha, pole just väga huvitav :/
Lihtsalt skoori näha, pole just väga huvitav :/
Fear the prophet!
maik, kule vajuta hetkeks 'refresh' oma super interneti ühendusega ja 8x 4.0ghz arvutiga. Vaata, kas siis ka targutad.maik kirjutas:uttv leht on vägagi töökorras...minul on preaguseks üle 20 minuti jooksnud perfektselt! pigem on sinu arvuti ja interneti ühendus algelised
- Kalev4ever
- Kasutaja
UTTV töötab tõesti suurepäraselt hetkel
Loodame, et ka lõpuni
Loodame, et ka lõpuni
Fear the prophet!
aitäh meediva soovituse eest...jätan vahele Ma pole väitnud, et mul super internetiühendus on ( kui täpsem olla siis wifi ...ehk isegi üsna sitt) aga näe töötab ideaalseltAsjaajaja kirjutas:maik, kule vajuta hetkeks 'refresh' oma super interneti ühendusega ja 8x 4.0ghz arvutiga. Vaata, kas siis ka targutad.maik kirjutas:uttv leht on vägagi töökorras...minul on preaguseks üle 20 minuti jooksnud perfektselt! pigem on sinu arvuti ja interneti ühendus algelised
Nüüd hääl aind pilti pole