Jalgpall
- Kalev4ever
- Kasutaja
Re: Jalgpall
Pakkusin vist ManU edasipääsu, tänaseks mänguks ennustasin Bayerni võitu. Loogika puudub, aga sellist algust nagu praegu on, poleks iialgi suutnud uskuda. 2:0 juba. Ulme
Fear the prophet!
Jõudsin 8minutit pärast mängu algust koju ja juba 2-0. Sellist algust poleks küll oodanud.
nu jah Byernile piisab 1-st väravast, et asi lisaajale viia
Nüüd kahest
Aga ikkagi ühest
Aga ikkagi ühest
Viimati muutis Fixer, 07 Apr 2010, 22:40, muudetud 1 kord kokku.
Real Madrid C.F.
Manchester United FC
Manchester United FC
Bayern teine poolaeg surve peale ja löövad teise värava ka ära.Siis oleks Manul veel ühte vaja.Selle nad ka löövad.
Ja lõpus siis Bayern uuesti surve peale ja löödakse see värav ära .
Ja lõpus siis Bayern uuesti surve peale ja löödakse see värav ära .
-
- Kasutaja
Nani esimene värav oli väga super.Üldse terve poolaeg super mäng Unitedi poolt,aga peale seda kui Bayern ära lõi vajus lõpp päris ära.Loodame teiselt poolajalt parimat.
Seda ka ,et Rooney on kunn!
Seda ka ,et Rooney on kunn!
Seda nüüd küll vaja poleks olnud.
-
- Kasutaja
Ma ei saanud aru mille eest see nüüd tuli.Kas tõesti ainult särgi tirimise?Või jäi mul midagi nägemata.Kristo kirjutas:Seda nüüd küll vaja poleks olnud.
Kas ma saan nüüd õigesti aru, et keegi ManU mängijatest sai punase? Ise mängu ei näe kusagilt, vaatasin uefa.com kodukalt pilti mingist olukorrast, kus Ribery oli Rafaeli ees ja järgmine pilt lehvis punane kaart.
Praegu allkiri puudub.
jh rafael sai punase. münchenil nüüd võimalusraudsik kirjutas:Kas ma saan nüüd õigesti aru, et keegi ManU mängijatest sai punase? Ise mängu ei näe kusagilt, vaatasin uefa.com kodukalt pilti mingist olukorrast, kus Ribery oli Rafaeli ees ja järgmine pilt lehvis punane kaart.
- kasutaja123
- Kasutaja
- Kontakt:
Väga imelik kaart oli tõesti, kordusest tundus, nagu Ribery oleks see agressiivsem pool olnud. Aga see selleks, edasipääs tuleb nüüd 10 mehega kindlustada.
Kiirrunnaku võimalus oli ja ta võttis selle kollasega maha, mis juhtus olema talle täna juba teine.KalevForever kirjutas:Ma ei saanud aru mille eest see nüüd tuli.Kas tõesti ainult särgi tirimise?Või jäi mul midagi nägemata.Kristo kirjutas:Seda nüüd küll vaja poleks olnud.
Oioioioi, milleks see nüüd hea oli ?