Eesti korvpalli tulevik/lootused
Re: Eesti korvpalli tulevik/lootused
Belgiaga peaksime vist kohtuma pääsu eest A-divisjoni.
-
- Kasutaja
Poolfinaal on ja Belgiaga.
Oli vist nii, et mõlemad finalistid jõuavad A-divisjoni?theundertaker kirjutas:Poolfinaal on ja Belgiaga.
Eesti võitis lauavõitluse (!) 40-38 ,see on võimas
Jep , mõlemad finalistid
Edit :
kes see nr 15 on?Kristian Kalle w ?
Jep , mõlemad finalistid
Edit :
kes see nr 15 on?Kristian Kalle w ?
Viimati muutis KALEW, 22 Juul 2011, 00:24, muudetud 1 kord kokku.
- Kalev4ever
- Kasutaja
Sorry, ennem kui tabelit vaatasin, siis ei jaganud biiti, et kes kellega kokku läheb. Belgiaga muidugi.
Tulemusedki on neil küllaltki korralikud. Algfaasis Valgevenet 16-ga (Valgevene jäi D-alagrupis viie meeskonna seas viimaseks), Bosniat 19-ga (-..- teine), Israeli 21-ga (-..- kolmas), Islandit 11-ga (-..- neljas). Kvalifikatsiooni voorus Portugali 15-ga (C-alagrupi teine) ja Tšehhit 6-ga (C-alagrupi esimene).
Poolfinaalpaarid: Belgia - Eesti ja Gruusia - Tšehhi.
Intriigi on küllalt ja loodame, et pidu tuleb ka meie õuele
Ei tahaks uskuda, et teises paaris Gruusia üllatada laseb.
Tulemusedki on neil küllaltki korralikud. Algfaasis Valgevenet 16-ga (Valgevene jäi D-alagrupis viie meeskonna seas viimaseks), Bosniat 19-ga (-..- teine), Israeli 21-ga (-..- kolmas), Islandit 11-ga (-..- neljas). Kvalifikatsiooni voorus Portugali 15-ga (C-alagrupi teine) ja Tšehhit 6-ga (C-alagrupi esimene).
Poolfinaalpaarid: Belgia - Eesti ja Gruusia - Tšehhi.
Intriigi on küllalt ja loodame, et pidu tuleb ka meie õuele
Ei tahaks uskuda, et teises paaris Gruusia üllatada laseb.
Fear the prophet!
-
- Kasutaja
Tundub jah, et Bosnia. Enamus pikki neil õnneks mängumehed ei ole - keskmiselt paar punkti ja üka laud mängust.Kalev4ever kirjutas:Uskumatu, mida teeb hetkel Janar Soo! Viskab kolmeseid nagu Kaldre ühes mängus juba viskas.
Kutid on nii rünnakul kui ka kaitses kõvad. Vaadates juba puhtalt seda, et vaheltlõikeid on poole rohkem tehtud. Eks ise võiks ka muidugi vähem pallikaotusi teha, aga meeskonna töö on piisavalt hea ja Bulgaaria saab kindlalt alistatud
Kellega nüüd kohtume? Bosniaga?
Ilma korraliku pikata läheb üha ja üha raskemaks, midagi pole teha. Aga kiitus sellegi poolest kuttidele mehise esituse eest!
Kui oleks eelmisel aastal meeskond välja pandud, siis oleks etteliini võtta olnud Vene, Kitsing, T.Raadik. Praegu nad elavad sisuliselt kuue tagamängija peal.
Ei ole Bosnia, Belgiaga poolfinaalis.
-
- Kasutaja
Seal enamus mustanahalised "belglased". Nendega läheb ilmselt väga raskeks.Egert kirjutas:Ei ole Bosnia, Belgiaga poolfinaalis.
täpselt niikes see nr 15 on?Kristian Kalle w ?
Ma usun, et K. Kalle on ainuke vend terve turniiri peale kellel selline "paak" ees. Ja Kalevpoiss, mine vaata Belgia meeskonna pilti ja näita mulle ka, kes need ENAMUS mustanahalised on.
-
- Kasutaja
No hea küll 4 neegrit on, kellest 3 mängivad ca 30 minti mängus. Rahul?seeker kirjutas:Ma usun, et K. Kalle on ainuke vend terve turniiri peale kellel selline "paak" ees. Ja Kalevpoiss, mine vaata Belgia meeskonna pilti ja näita mulle ka, kes need ENAMUS mustanahalised on.
E: «Belgia mängu hoiavad üleval neli mustanahalist meest, kellest kaks mängijat on päris heal tasemel,» kirjeldas Sõber vastast.
No vot seda ma silmas pidasingi.
-
- Kasutaja
Gruusia siis ikka võitis napilt tänu tornile tsehhid. Loodame, et tuleb uuesti Eesti vs Gruusia
praegu on 21.sajand ning poolfinaalist ei tehta ülekannet, ei netis ega televisoonis?
(ma mõtlen ikka pilti, mitte box score)
(ma mõtlen ikka pilti, mitte box score)
kle see on mudaliiga, U20 turniir ja kodumeeskond ei mängi. Nii, et mida sa tahad ?