Kaarsillale ei taha minna?Egert kirjutas:Keegi öömajale võtaks 2 Kalevi fänni reede õhtul Tartus?
Vaba teema (off-topic).
- Kalev4ever
- Kasutaja
Re: Vaba teema (off-topic).
Fear the prophet!
kas keegi oskab sellega aidata ,et meil pandi ühikas selline asi netivõrgule peale nagu Zentyal ja nüüd nt.youtubes ei saa pooli asju vaadata sest leht ütleb et see on bannitud!!!oskab keegi aidata
Pätu 89
hidemyass.compatu89 kirjutas:kas keegi oskab sellega aidata ,et meil pandi ühikas selline asi netivõrgule peale nagu Zentyal ja nüüd nt.youtubes ei saa pooli asju vaadata sest leht ütleb et see on bannitud!!!oskab keegi aidata
- Kalev4ever
- Kasutaja
Kalevlastel oli soojendusel päris äge särk seljas
Kuskilt sellist saaks?
Kuskilt sellist saaks?
Fear the prophet!
kas keegi teab mõnda programmi millega saab videosid teha???oleks vaja sellist ,et kui video valmis siis ei ole see suure mahuga!!
Pätu 89
Movie Maker.patu89 kirjutas:kas keegi teab mõnda programmi millega saab videosid teha???oleks vaja sellist ,et kui video valmis siis ei ole see suure mahuga!!
Kui kvaliteetset tahad siis Sony Vegas Pro.
Eks seda video suurust ja kvaliteeti saad pea iga videotöötlemis programmiga valida.
Win Movie Maker ei sobi?
Win Movie Maker ei sobi?
iMovie või Final Cut.
Soetasin omale kuu alguseks ametliku NBA mängupalli. Lugesin selle palli kohta, et see kulub päris kiirelt ära. Nahk on sellel küll ülihea. Paar korda juba saanud mängida sellega. Nüüd tuleb pool aastat pausi pidada, sest sai vesijalgpalli mängides oma parem õlg liigesest välja kukutud. Aga kas nahk kulub siis sellel ka suht kiirelt ära või on see kiirem kulumine ainult palli peale "trükituga" seotud? Muidu pall on parim, millega mänginud olen. Ei usu, et paremat palli olemaski on.
Ütle mulle palli mark, ole hea!Max89 kirjutas:Soetasin omale kuu alguseks ametliku NBA mängupalli. Lugesin selle palli kohta, et see kulub päris kiirelt ära. Nahk on sellel küll ülihea. Paar korda juba saanud mängida sellega. Nüüd tuleb pool aastat pausi pidada, sest sai vesijalgpalli mängides oma parem õlg liigesest välja kukutud. Aga kas nahk kulub siis sellel ka suht kiirelt ära või on see kiirem kulumine ainult palli peale "trükituga" seotud? Muidu pall on parim, millega mänginud olen. Ei usu, et paremat palli olemaski on.
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Kas sa tõesti ei tea, mis marki on NBA ametlik mängupall. Spaldingu oma loomulikult.
Ja jah, ma tõesti seda ei teadnud (kamoon mees, sa oled 98 a sündinud?). Pall võib ju Spaldingu firma poolt toodetud, aga poest ma ei lähe ju küsima, andke Spaldingu pall...Max89 kirjutas:Kas sa tõesti ei tea, mis marki on NBA ametlik mängupall. Spaldingu oma loomulikult.
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Kas tõesti on korvpalli fännid nii harimatud inimesed? Suur osa rahvast plaksutab peale hümni. PEALE HÜMNI EI PLAKSUTATA! Umbes pool saalist seda teab.
Kust see mõte üldse pärineb, et pärast hümni ei plaksutata? Spordis on minu teada alati plaksutatud.
See on Eestis kehtestatud eetikareegel.Alan kirjutas:Kust see mõte üldse pärineb, et pärast hümni ei plaksutata? Spordis on minu teada alati plaksutatud.