Edu

Rytas ja Zalgiris ei mängi põhihooaega ja lisanduvad alles playoffis.Asjaajaja kirjutas:Ma loodan ka väga positiivseid üllatusi. Hetkel olen küll väga negatiivselt meelestatud, kuna Cramo on viimastel aastatel ikka nii palju jama korraldanud, aga lootus on veel alles.
Btw. rääkides veel sellest uudisest, siis mida peeti silmas "vaatamat BBL nõrgenemisele"? Kas mingid Leedu klubid ei osale enam BBL-il?
vaim564 kirjutas:Puhas matemaatika ütleb, kui pole plaanis just pooliku koosseisuga välja minna ja 12 meest pannakse välja, siis 5 tagamängijat + Arbet + Saks + Kitsing ja Kajupank = ikka kolm vakantset kohta. Muidugi kui üritatakse 9-10 mehega alustada ja siis hooaja keskel (kui mehed on odavamad) v-olla otsitakse vajadusel kedagi juurde, siis tegelikult pole ka midagi imeks panna, kui eelmist hooaega meenutada.
Keerlest - nõusKarl kirjutas:Ei tea mis need head üllatused olla saavad?
Kindlasti on 1 Reed, selle peale võib mürki võtta, aga isegi siis oleks vaja veel korvi alla 2-3 mängijat, kui just Venet või Keerlest või Taltsi ei saada.
Mul oli sama mõte esimesena, et see üllatus muu ei saa nagu eriti olla. Kas Reed, või Talts.KalevRuus kirjutas:Mle torkas miskipärast pähe, et ta võis selle all mõelda Reedi kui klubi vana maskotti ja fännide lemmikut. Kui selguks, et ta varutsenteriks võetaks, oleks see minu jaoks pigem tore uudis.
Anstey ju Müürsepa vana sõber ja klubikaaslane nii NBA, Venemaa kui Austraalia päevil. Ei oleks üllatus, kui tema tuleks. Vana mees ka juba. Paras koht karjääri lõpetamiseks.Kalev4ever kirjutas:Delfis jäi silma üks huvitav kommentaar:
"siseinfo, 12.08.2010 17:11
Need üllatused, mida ametlikult pole veel väljakäidud, on J.Talts, C.Anstey ja T.Reed. Suulised kokkulepped esialgu veel."
Kuna Reed oli üks kolmest nimest, siis hakkasin mõtlema, et äkki ongi?