Jõesaar, Raieste ja Drell on kõik 3/2 kohta täitvad mängijad, Suurorg on 1/2. Kui eelnimetatud kolme mängijaga mingit ühisosa otsida, siis Suurorg on sarnaselt Drellile oma positsiooni kohta ülipikk mängija: 1.97 pikkusega mängujuhte kohtab harva. Hiilgavale kasvule lisaks tal minu hinnangul ühtegi muud silmapaistvalt head omadust pole, aga ühtegi nõrka külge ka mitte. Ta valdab kõiki individuaalseid ründemängu elemente keskmisest paremini – seejuures annab pikk kasv ja üsna lai raam võimaluse mängida ka low-post`is – ja kaitses on ta samuti tahtmist täis. Mängujuhina kontrollib päris hästi tempot.marxx762 kirjutas:Teadjamad parandage mind aga Suurorg tundub olema üsna korraliku wingspan-iga. On oma pikkuse kohta üsna okei pallikäsitlusega. Veidike selline Drelli ja Raieste, Jõesaare? tüüpi mängumees olema? Niivähe või palju ma teda mängimas näinud olen, siis veidi plastilisem mängija. Toorik kuhu peale midagi enamat laduda on täitsa olemas.
Täpse ülevaate saamiseks võib vaadata mõnd suvist koondisemängu:
https://www.fiba.basketball/europe/u20b ... nd_results" onclick="window.open(this.href);return false;